فکر کنم بشه نزدیکه 6000 .عمران کجا زدی اولین انتخاب؟
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
راستی یکی بیاد تکلیف ما رو مشخص کنه تاثیر میدن معدل ما رو یا نه؟
فکر کنم بشه نزدیکه 6000 .عمران کجا زدی اولین انتخاب؟
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
راستی یکی بیاد تکلیف ما رو مشخص کنه تاثیر میدن معدل ما رو یا نه؟
آقا چـــــــه خبر؟؟؟؟؟2 ساعت رفتم بیرون 6 صفحه اومدین جلو
تهران جنوب که ترازش 6500 بود دومی هم امل که ترازش 6000 بود داغونم الان چرا اینطوری شد اون اتفاق لعنتییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی
مرسی![]()
کارهای عجیب غریب زیاد کردی!! حیف شدولی دیگه گذشت...
فکر نکنم ترازت بالا 6000 بشه... عربی و ریاضی رو خیلی کم زدی... درسته ریاضی آژاد سخته ولی معمولا همه دیگه 30 درصد رو میزنن... باید خوش شانس باشی بالا 6000 بشه... من همکلاسی پارسالم با درصدای نزدیک به شما 5700 شده بود فکر کنم ترازش... ولی خوب شیمی و فیزیک رو نسبتا خوب زدی(البته خودم فیزیکش رو 100 زدم) و نمیخوام نا امیدت کنم ولی احتمالش کمه بالا 6000 بشی
امیدوارم عمران حتما قبول شی...
![]()
خبری نیست .سلامتی!
(22 کاربران و 6 مهمان)!
بچه ها مثل اینکه خبراییه سایت 5 دقیقه غیر قابل دسترس بود الان
این شماره که می زارم رو یاداشت کنید حتما اگه سایت پکید با این وارد بشید(جای ادرس بنویسید)
92.242.195.3
![]()
مرسی برام دعا کنید بچه ها عمران قبول شم خدا خیرتون بده ولی خستم ناامید خدا کمکتون کنه ببخشید بد مینویسم حالم خوب نیست![]()
حالا که تراز حساب می کنید ماله منم حساب کنید !
ماله تجربی:
زبان 90
فارسی 80
دینی 90
عربی 35
ریاضی 15
فیزیک 15
شیمی 60
زیست 60
زمین 60
---
پزشکی
زبان 100
فارسی 90
دینی 90
عربی 30
ریاضی 15
فیزیک 20
شیمی 70
زیست 60
نفرات برتر رو که نگفتن ... فک نکنم خبری باشه ...![]()
راحت باش همه اینجا اخر استرسن الان. من الان تو کلم دارم ازمایشگاه ازاد تهران تو قلهکو طوافش می کنم
تو کلم افتاده حتما اونجا باید قبول بشم.تروخدا برای منم دعا کنید
از بس همه رفرش میزنن از حالا سایتشون داره میپوکه...
دقت کردین قبلا سایت سنجش سریع باز میشد ولی الان با این که اینترنت پر سرعت دارم ولی چند ثانیه طول میکشه سایت باز شه!! فکر کنم یه میلیون نفر دارن هی رفرش میزنن!!...آدم با این کار کنکوریا یاد این جمله میفته که: آخرین چیزی که میمیرد امید است....
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)