شامپو ضد شوره ی اویدرم برای درمان شوره ی موی سر تاثیر داره؟
شامپو ضد شوره ی اویدرم برای درمان شوره ی موی سر تاثیر داره؟
مو ها از وسط تا شقیقه سر ریزش پیدا میکنند. ( آندروژنیک)ممنون از پاسختون
از کجا باید متوجه بشم ریزش مو ارثی هست یا غیر ارثی ؟
مگه قیمتش چنده پروسرین ؟
قیمت تک محصولش 35$ الی 100$ و قیمت پکیج هاش از 200$ تا 500$.
Last edited by laxer; 04-07-2014 at 22:58.
سلام
من قبلا ریزش مو پیدا کردم و موهام کم پشت شد. یه شامپو زد شوره کلییر و هدشولدرز مصرف کردم و همراهش زینک پلاس هم میخوردم و بعد از 5 ماه کاملا موهام پر پشت شد و ریزش کاملا قطع شد در حدی که موقع حموم کردن یه مو هم از سرم جدا نمیشد.
اما بعد از چند ماه پوست سرم قرمز شد و تکه تکه پوست انداخت و خارش شدید پیدا کرد، ریزش موهام خیلی شدید شد و موقع حموم دستم پر مو میشه. الان پوست سرم خیلی پوست میندازه و خارش داره، دکتر رفتم گفت سبروئیک پوست سر داری و یه نوع قارچه که درمان کامل نمیشه فقط میشه کنترلش کرد. کمکم به ابروهام و موهای سینه م هم انتقال پیدا کرد. بعد از مصرف داروهایی مثل: مومتازون، کلوتریزون، فولیکوفر، سیتریزین و شامپو هایی مثل سریتا، کلییر، کتوکونازول، سلنیوم سولفاید کمی بهتر شد ولی همچنان بیماری ادامه داره و تقریبا نا امید شدم.
البته بگم که موهام خیلی چربه و اصلا سابقه ریزی موی خانوادگی نداریم و ارثی نیست.
آیا راهی رو میشناسید که موثر باشه؟ ممنون میشم کمک کنید.![]()
Last edited by Mostafa360; 05-07-2014 at 10:49.
سلام دوستان
بنده مدت ها سابقه شوره مو سر را داشتم ولی چند سال بود که با کمک شامپو های ضد شوره از قبیل سلونیم سولفاید ، کل تار و غیره برطرف شده بود . متاسفانه از حدود یک سال قبل دوباره روی مو هام شوره اومد ولی هر شامپویی حتی خارجی هم استفاده کردم موثر نبود . چند وقتی هست به این پی بردم که اصلا شوره نیست پوست سرم هست احتمالا . به این صورت که حتی روی ابروهام و ریش هام هم این سفیدک ها وجود داره و هر روی باید استحمام کنم تا از بین برم حتی اگه فاصله به دو روز هم بیفته باز هم به شکل خیلی بدی این سفیدک ها نمایان میشه . یکی گفت موهات چنگ نزن مالش بده ولی در هر صورت افاقه نکرد خواستم سوال کنم که این علائم بیماری خاصی هست ؟؟ راه حل درمانش چیه؟
آيا سابقه بيماري نورولوژيك مثل ضربه به سر ، پاركينسون داريد ؟
سابقه بيماري خاص ؟
سابقه رفتار جنسي پرخطر يا ايدز؟
براي درماتيت سبورييك مقاوم معمولا از ضدقارچ خوراكي و كورتون هاي قوي تر استفاده ميشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
بیماری شما میتونه عفونت های قارچی باشه یا درماتیت سبورییک و پسوریازیس اسکالپ . به متخصص پوست مراجعه کنید .
ممنون از پاسختون
خیلی بزرگوارید
این قرص و داروخانه ها دارن ؟ کجا گیر میاد ؟
ممنون
فر نکنم در ایرن اصلش گیر بیاد.ممنون از پاسختون
خیلی بزرگوارید
این قرص و داروخانه ها دارن ؟ کجا گیر میاد ؟
ممنون
باید از سایتش سفارش بدید.
قرص های مشابه در بازار ایران زیاده.
دوستان یه سوال غیرفنی
یه چیزی معرفی کنین که بزنم به موهام و حالت موهام حفظ بشه
من موهام به شدت نرمه(لخت نیست) یعنی یه دس بکشم راحت حالت موهام عوض میشه یه باد بیاد باز ...
واسم مهم نیس مو رو براق کنه یا نکنه
اسپری معرفی نکنین چون به کف سر میخوره و ضرر داره
چیزی باشه واسه حفظ حالت . نه برای حالت دادن
ضرر نداشته باشه و از همه مهمتر ایراد نداشته باشه شبو باهاش بخوابم(یه روز در میون میرم حمام)
قیمتش هم مهم نیس
ممنون
ممنون از پاسختون
نه سابقه این بیماریهارو ندارم خوشبختانه.
اگه منظورتون از نورولوژیک بیماری هایی روحی روانی مثل افسردگی هم هست آره این بیماری رو دارم.
بازم به متخصص پوست مراجعه کنم یا از تجربیات دیگران استفاده کنم؟
آیا استحمام های بیشتر میتونه جلوی این بیماری رو بگیره؟
نوع غذاهایی که میخورم تاثیر داره تو بیماری؟
اسم اون ضدقارچ های قوی تر و کرتون ها چیه و آیا با این ها درمان قطعی میشه؟
چرا من به صورت ناگهانی با این بیماری مواجه شدم و بعد از مثلا 20 سال این بیماری نمایان شده؟ به خاطر عدم رعایت بهداشت یا چی؟
ببخشید زیاد سوال کردم
Last edited by Mostafa360; 05-07-2014 at 19:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)