علی پروین مدیر راهبری پرسپولیس شد ! / آیا ترجمه این سمت سرمربیگری است ؟
سایت گل - گام بعدی رویانیان چه خواهد بود ؟ او امروز صبح علی پروین را به عنوان مدیر راهبری تیم فوتبال پرسپولیس منصوب کرد . یعنی اینکه سلطان اختیارات فنی این تیم را بدست گرفته و استیلی در حقیقت مربی ارشد است .
البته احتمالا پروین و استیلی در پاسخ به رسانه ها همه چیز را عادی و مانند قبل نشان می دهند اما اگر با این روش هم پرسپولیس نتیجه نگیرد ، تکلیف چیست ؟! پیش بینی می شود که پروین این ریسک را نمی کند و هرگز سرمربی این تیم نخواهد شد چرا که با توجه به کیفیت بازیکنان پرسپولیس پروین حاضر نیست در این سن و سال در ورزشگاه آزادی شعار حیا کن و رها کن بشنود !
به همین خاطر به نظر می رسد که رویانیان در حال اتلاف وقت است . اگر او واقعا به پتانسیل پرسپولیس اعتقاد قلبی دارد نباید با این گونه نمایش ها وقت را به نفع حریفان سرخپوشان تغییر دهد .
به هر حال طی حکمی از سوی رویانیان ، مدیر عامل باشگاه پرسپولیس، علی پروین به عنوان مدیر تیم فوتبال باشگاه پرسپولیس منصوب شد.
مطابق حکم مدیر عامل این باشگاه ، مسئولیت مدیریت راهبری تیم فوتبال پرسپولیس به علی پروین واگذار شد و از سرمربی، مربیان و سرپرست تیم نیز خواسته شده تا همکاری لازم را با مدیر جدید تیم فوتبال پرسپولیس داشته باشند.
همچنین رویانیان اظهار امیدواری کرده است که با توجه به هماهنگی خوبی که بین حمید استیلی و علی پروین وجود دارد، این همکاری باعث رشد و شکوفایی تیم فوتبال پرسپولیس شود.
سمت تازه علی پروین هم یکی از روشهای من درآوردی در فوتبال ایران است که توسط رویانیان اختراع شده : مدیریت راهبری !
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پروین:از این به بعد من هم نظر می دهم/پرسپولیس علی پروینی می شود!
سایت گل - از بین آن همه آدم تنها کسی که خبرنگاران واقعا مشتاق به صحبت کردن با وی بودند علی پروین بود. سرمربی سابق ، عضو هیئت مدیره و مدیر فنی از امروز به بعد پرسپولیس...
علي پروين در پايان نشست كميته فني اين باشگاه به ميان خبرنگاران آمد و قبل از هرچیز خبر صبح را تکذیب کرد و گفت : من هيچ پستي نگرفتهام و هماني هستم كه قبلا بودم. من آمدهام كه به پرسپوليس كمك كنم و اصلا اين پست ها براي من مهم نيست.
وي با تاكيد بر اينكه 'استيلي با قدرت به كارش ادامه ميدهد' ، يادآور شد:حتي اگر پرسپوليس بازي بعد را هم ببازد، استيلي سرمربي مي ماند اما از اين به بعد در مسائل فني پرسپوليس من هم نظر مي دهم. پيش از اين به مسائل فني كاري نداشتم، اما از اين به بعد نظراتم را به استيلي مي دهم. فكر مي كنم در هفته هاي آينده شاهد پرسپوليس 'علي پرويني' خواهيد بود!
پروين با كم اهميت دانستن شكست پرسپوليس در كرمان گفت: فكر نميكنم پرسپوليس در اين چند سال در كرمان نتيجه گرفته باشد. درد پرسپوليس اين است كه بدشانس است و مقداري هم بد بازي ميكند. تمام تلاش ما اين است كه بتوانيم رفاقت و همدلي را به پرسپوليس بياوريم.
وي در پايان در پاسخ به سئوالي مبني بر احتمال حضورش در تمرينات پرسپوليس با لباس ورزشي، تصريح كرد: چنين كاري نمي كنم، اما در مسائل فني پرسپوليس نظر ميدهم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پی نوشت : سلطان علی پروین / ورود مدافع به جای مهاجم در انتهای بازی / بازی مستقیم / "بیب" / ...