تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 339 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه ها به نظرتون پورحیدری چقدر تو قسمته فنیه تیم نقش داره؟
    پورحیدری کم کسی نیست پر افتخارترین سر مربیه استقلال بوده و دیگه کسی نمیتونه افتخاراتشو تکرار کنه

ببینید

1-سال 57 جام حذفي باشگاه‌هاي كشور (قهرمان)
    2-سا 62
    قهرماني‌هاي باشگاه هاي تهران (قهرمان)
    3-سال 64
    قهرماني باشگاه‌هاي تهران (قهرمان)
    4-سال 69
    جام حذفي باشگاه‌هاي ايران (قهرمان)
    5-سال 69
    جام بين‌المللي ميلز هندوستان (قهرمان)
    6-سال 69
    جام بين‌المللي بوردولو هند (قهرمان)
    7-سال 70
    قهرماني باشگاه‌هاي ايران (قهرمان)
    8-
    قهرماني باشگاه‌هاي آسيا (قهرمان)
    9-سال 74 جام حذفي باشگاه‌هاي كشور (قهرمان)
    10-سال 76
    جام بين‌المللي خزر (قهرمان)
    11-سال 79
    قهرماني باشگاه‌هاي كشور (قهرمان)
    12-سال 79
    جام حذفي باشگاهي كشور (قهرمان)
    13-سال 80
    جام كيش (قهرمان)

کلی هم مقام دوم و سوم داره و همینطور مقامهای نایب قهرمانی و سوم و چهارمی تو اسیا

ویرایش

علی دانایی فر هم با 13 قهرمانی در کنار منصور خان قرار داره و بعد از این دو رایکوف با 8 قهرمانی قرار داره
    شاید دوستان با من موافق نباشند اما به نظر من پورجیدری یک رکن اساسی در تیم استقلال. احساس میکنم اگه پورحیدری نباشه مظلومی تنهایی نمیتونه این تیم و اینهمه ستاره رو جمع کنه. پ.ن:باور میکنید من استقلالی رو ندیده بودم که به ناصر خان علاقه نداشته باشه,اکثر بچه ها وقتی ناصر خان از جمعمون رفت سیاهپوش شدند.واقعا این چیزهایی که گفتی باعث بالا اومدن دو تا شاخ گنده رو سرم شد...

2. 4 کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید دوستان با من موافق نباشند اما به نظر من پورجیدری یک رکن اساسی در تیم استقلال. احساس میکنم اگه پورحیدری نباشه مظلومی تنهایی نمیتونه این تیم و اینهمه ستاره رو جمع کنه. پ.ن:باور میکنید من استقلالی رو ندیده بودم که به ناصر خان علاقه نداشته باشه,اکثر بچه ها وقتی ناصر خان از جمعمون رفت سیاهپوش شدند.واقعا این چیزهایی که گفتی باعث بالا اومدن دو تا شاخ گنده رو سرم شد...
    در مورد پورحیدری کاملا باهات موافقم.

در مورد حجازی هم منم اول مثله شما فکر میکردم ولی متاسفانه......
    اون دوتا تازه خوبش بود در ادامه شدیدتر هم شد اینارو ببین

حجازی دریک کلام ادم مغرورازخودراضی پول پرست
    درود به امیرژنرال فوتبال ایران که استقلال در ده سال اخیر هر چی داره از صدقه سری او داره . مردی که هرگز برای توجیه شکستش ، مثل بعضی ها بازیکن را نامرد و خائن خطاب نکرد و رو به مظلوم نمایی و عوام فریبی نیاورد.
    در همین نظرات دوباره حملات و توهین ها به قلعه نویی به نمایش درمیاید آنوقت آقایان از مظلومیت حجازی سخن میگویند! بارها گفته ام متاسفانه متاسفانه انتقاد از حجازی شده خط قرمز خبرآنلاین و خیلی از رسانه ها، وگرنه میفهمیدید ایشان اینقدر ها هم محبوب نیست ، بلکه با حمایت خطی و احساسی رسانه ها مثلا اسطوره شده اند!
    من هم هوادار قلعه نوعی هستم و قبول دارم که حجازی به امیر خوان حسادت میکرد،
    اینا حرفایه یه نفر نیست برایه چند نفره.متاسفانه اینا خودشونو استقلالی هم میدونن

با این نوع افراد تویه یه سایته هوادارانه استقلال هم بحثم شد که متاسفانه خودشونو استقلالی میدونستنو هرکی قلعه نویی رو بالاتر از همه ندونه استقلالی نما به ناصر خانم معتادو ......و.....هم به راحتی میگفتن یکیشون که میگفت حجازیو پرسپولیسیا برایه این دوست دارن که تو دربیا ازشون گل میخورده

4. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دروازبان تراکتور ثابتیه یا محمدی؟
    خوبه. خدا کنه میداوودی یکی از او شوتاشو از راه دور بزنه گل شه حال کنیم.

6. 2 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

در مورد منصور خان پورحیدری ؛ به نظرم یک فوتبالی با شخصیته ...
    یکی از بهترین مربیان استقلال .
    به نظرم امسال و هم پارسال نقش خیلی زیادی در دور نگه داشتن حاشیه از تیم داره و داشت.

8. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در مورد پورحیدری کاملا باهات موافقم.

در مورد حجازی هم منم اول مثله شما فکر میکردم ولی متاسفانه......
    اون دوتا تازه خوبش بود در ادامه شدیدتر هم شد اینارو ببین

اینا حرفایه یه نفر نیست برایه چند نفره.متاسفانه اینا خودشونو استقلالی هم میدونن

با این نوع افراد تویه یه سایته هوادارانه استقلال هم بحثم شد که متاسفانه خودشونو استقلالی میدونستنو هرکی قلعه نویی رو بالاتر از همه ندونه استقلالی نما به ناصر خانم معتادو ......و.....هم به راحتی میگفتن یکیشون که میگفت حجازیو پرسپولیسیا برایه این دوست دارن که تو دربیا ازشون گل میخورده
    بحث ناصر خان حجازي الان يه مقدار زيادي احساسي پي گيري داره ميشه
    من خودم از طرفدارا و دوست داران ايشون هستم (البته از امير خان قلعه نوعي هم خوشم مياد) اما بايد قبول كنيم مردم ما به شدت احساسي با مسائل برخورد مي كنن مثل همين مسئله
    و يك عده هم اين وسط سواستفاده مي كنند
    ناصر خان حجازي چه در زمان بازيگري چه از نظر اخلاق چه از نظر معرفت و درستي ادم درجه يكي بود و الگو ، اما خب در زمينه مربي گري نزاشتن به حقش برسه و موفق بشه به خاطر همين هم در دوره مربي گري هزاران فحش . بد و بيراه شنيد و خيلي ها همين حسي كه قرمز ها به استيلي دارن رو اون دوران به ناصرخان داشتن

البته در اينكه كار اين افراد كه اين نوع نظر ميدن هم نكوهيده هست اما به نظر من بت ساختن از ادمها (هر فرد در هر سطحي) كار غلطي هست

در انتها بار ديگه طلب ارامش روح اون مرحوم و صبر براي بازماندگانش مي كنيم
    پي نوشت : دوستان يه فاتحه هم بخونيد براي ناصر خان حجازي

10. 6 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بحث ناصر خان حجازي الان يه مقدار زيادي احساسي پي گيري داره ميشه
    من خودم از طرفدارا و دوست داران ايشون هستم (البته از امير خان قلعه نوعي هم خوشم مياد) اما بايد قبول كنيم مردم ما به شدت احساسي با مسائل برخورد مي كنن مثل همين مسئله
    و يك عده هم اين وسط سواستفاده مي كنند
    ناصر خان حجازي چه در زمان بازيگري چه از نظر اخلاق چه از نظر معرفت و درستي ادم درجه يكي بود و الگو ، اما خب در زمينه مربي گري نزاشتن به حقش برسه و موفق بشه به خاطر همين هم در دوره مربي گري هزاران فحش . بد و بيراه شنيد و خيلي ها همين حسي كه قرمز ها به استيلي دارن رو اون دوران به ناصرخان داشتن

البته در اينكه كار اين افراد كه اين نوع نظر ميدن هم نكوهيده هست اما به نظر من بت ساختن از ادمها (هر فرد در هر سطحي) كار غلطي هست

در انتها بار ديگه طلب ارامش روح اون مرحوم و صبر براي بازماندگانش مي كنيم
    پي نوشت : دوستان يه فاتحه هم بخونيد براي ناصر خان حجازي
    درسته نذاشتن کارشو تو مربیگری درست انجام بده و بعضیها چوب لایه چرخش گذاشتن ولی افتخاراته دورانه مربیگریشم بد نیست

سال 61 جام باشگاههای تهران(نایب قهرمان)

سال 76 جام خزر(قهرمان)

سال 76 جام امارات (نایب قهرمان)

سال 76 جام پرچم ترکمنستان (قهرمان)

سال 76 جام کیش (قهرمان)

سال 76 جام آزادگان (قهرمان)

سال 77 جام باشگاه های آسیا (نایب قهرمان)

سال 77 جام آزادگان (نایب قهرمان)
    .................................................. .........
    کارنامه مربیگری خارج از ایران

سال 88(دی استرادا) جام حذفی کشور اسلواکی (صعود به مرحله نیمه‌نهایی)

(محمدان) جام باشگاه‌های آسیا (صعود به جمع ۸ تیم برتر)

استقلالهایه حجازی واقعا قشنگ بازی میکردند
    +
    درسته مردمه ما احساساتین ولی ناصر خان خیلی خاص بود که دیگه تکرار نمیشه هرکی ازش چیزی میگه مطمئن باش فقط از رویه احساس نیستو حقیقته
    از قبله انقلاب بگیر بیا تا همین امسال
    واقعا حاجی حرفه قشنگی زد که گفت صداقت در برابر ناصر کم آورد
    همیشه حرفه راستو حرفه دله مردمو میزد......همین بود که از خودش نامه نیک به جای گذاشتو بس
    ادمهایه بزرگ با مرگشون از یادها نمیرنو بعد از مرگشون مردم تازه به بزرگیشون بیشتر پی میبرنو میفهمن چه گوهریو از دست دادن
    الانم هرچی میگذره جایه خالیه ناصرخان مخصوصا تویه استقلال خیلی بیشتر حس میشه
    ناصرخان مثله تختی میمونه.از تختی بت ساخته شد؟فقط نامه نیکو جوونمردیاش به یادگار میموند که اسمش بت ساختن نیست ناصر خان هم به همین شکل.....
    .................................................. ................
    .................................................. ...............

اینم اون عکسی که اونایی که رفتن خونه ناصرخان روش یه جمله مینوشتن

اسامی و پیام تعدادی دیگر از اهالی ورزش و هنر که روی عکس زنده یاد ناصر حجازی حک شده است

جواد یحیوی: مرد آسمانی همیشه زنده است
    فرامرز ظلی: روح بزرگان همیشه زنده است
    پرهام (مالک باشگاه نساجی): دوستت دارم
    محمد پنجعلی: درود بر تختی زمان، همیشه در قلب مایی
    فرهاد کاظمی: او مثل یک شمع سوخت و ایستاده مرد
    علی چینی: وسیع باش و تنها، سر به زیر و سخت
    منصور پورحیدری: همیشه در قلب منی...
    پیشتر نیز «24» در گزارشی یادداشت برخی چهره های ورزشی را منتشر کرده بود.
    اصغر حاجیلو: همیشه در قلب خانواده حاجیلو هستی
    امیر کریمی: هرگز نمیرد کسی که دلش زنده شد به عشق
    فتح الله زاده: صداقت در برابر ناصر کم آورد
    پوری بنایی: حجازی عزیز دوستت دارم
    بیژن طاهری: بیاد بنگلادش
    رضا رجبی: همیشه در قلب منی ناصرجان
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 01-09-2011 at 23:36.

12. 7 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

برای مقایسه ناصر خان و امیر خان شما کافیه یه سر به تیم هایی که قلعه نوعی فصل قبل سرمربی اون بوده و الان مربی یه تیم دیگه هست نیگاه کنید.
    متوجه میشید که فقط منافع شخصی مهمه .یادمون نمیره که چه بر سر استقلال اورد وقتی که به سپاهان رفت.تیممون به زور جمع شد.
    به هر ترتیب ناصر خان جزئی جدا نشدنی از فوتبال ایرانه که فقط متعلق به استقلال هم نیست و ادم هایی کوتوله و با قصد و غرض نمیتونن خرابش کنن که اگه میتونستن خیلی وقت پیش خراب شده بود.
    اما از اون طرف این رو هم باید در نظر بگیریم که ناصر خان معصوم نبود و نباید همچین انتظاری ازش داشت.همه ما تو زندگیمون یه سری اشتباهات و گناه داریم .اون هم مثل همه ما مطمئنا گناهانی داشت که به خودش و خدای خودش مربوط میشه نه به کسانی که مرتبا تو این سایت ها در پی تخریب چهره ایشون هستند.
    متاسفانه تو فوتبال امروز ما کسانی موفق خواهند بود که لابی بازی داشتی باشند،خم و راست شده باشند مقابل این و اون،با خیلی ها پشت پرده دست داشته باشند که ناصر خان همچین شخصیتی نداشت.
    بهترین جمله در وصف ایشون هم تک بیتی هست که خودش هم گفت:
    من ان گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی ابی
    ولی با خواری و ذلت پی شبنم نمیگردم

در مورد منصور خان هم باس گفته بشه یکی از استقلالی ها واقعی و نه اسمی هست ایشون که سال های سال برای استقلال زحمت کشیده و همیشه هم منافع استقلال رو در نظر گرفته.از اون دسته ادم هایی هست که بودنشون در کنار تیم بسیار کمک میکنه به حفط ثبات و ارامش.

14. 5 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جانواريو از استقلال شكايت مي‌كند

سايت گل ـ فابيو جانواريو هافبك برزيلي تيم فوتبال سپاهان به زودي از باشگاه استقلال شكايت خواهد كرد.
    به گزارش سايت گل جانواريو كه قبل از پيوستن به سپاهان در استقلال بازي مي‌كرد هنوز حق و حقوق خود را به طور كامل از استقلال دريافت نكرده و طلبكار است. او در روزهاي گذشته به تهران آمد و به بشگاه استقلال رفت تا طلب خود را دريافت كند ولي باز هم از سوي مسئولان استقلال جواب رد شنيد.
    استقلالي‌ها در حال حاضر شرايط مالي مناسبي ندارند و اين باعث شد جانواريو دست خالي باشگاه را ترك كند.
    فابيو از رفتار مسئولان استقلال ناراحت است و مي‌خواهد با حضور در كميته انضباطي از اين باشگاه شكايت كند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

یه بحثایی شد راجع به ناصرخان...
    یه استاد ادبیات داشتیــم همیشه تا بحث سر یه آدمی می شد که ممکن بود راه چــپ رفته باشه یا ... (...)
    می گفت:

وقتی کسی حضور نداره که از خودش دفاع کنه اول از خوبی هاش بگین، وقتی کم آوردین شروع کنین بدی هاش رو گفتن

فقط همین، فکر کنم کافی باشه...

18. 4 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خرين وضعيت مصدومان تيم استقلال

پزشک تيم فوتبال استقلال آخرين وضعيت مصدومان را اعلام کرد.

دکتر اکبر رضايي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره وضعيت آرش برهاني اظهار داشت: برهاني سابقه درد از ناحيه شکم را دارد و به فيزيوتراپي مشغول است و شنبه هم بايد آن را پيگيري کند اما مشکلي براي حضور در تمرين فردا ندارد.

وي در خصوص وضعيت پژمان منتظري گفت: او ديگر به هنگام راه رفتن مشکل ندارد اما هنوز کار با توپ را شروع نکرده است. اين هفته وضعيت او مشخص مي شود.

پزشک استقلال گفت: روز گذشته کيانوش رحمتي دچار کشيدگي عضله ران شد که بايد وضعيت او فردا مشخص شود.

رضايي در مورد فريدون زندي عنوان کرد: زندي از فردا بايد به صورت فشرده فيزيوتراپي کند.
    منبع :ورزش3

20. 4 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •