راست میگه..اتفاقا من هم kaspersky دارم
راست میگه..اتفاقا من هم kaspersky دارم
سلام آقا مي خواستم بدونم چطوري مي شه اين بازي رو آنلاين بازي كرد؟
شما باید نسخه ارجینال PES6 رو داشته باشی.
با نسخه های کپی شده نمیشه انلاین بازی کرد,چون موقعی که انلاین میشی و میخوای بری تو بازی یه پسورد میخواد که اون پسورد فقط پشت dvd ارجینالی که میخری نوشته شده.
دوستان من سیستمم اینه بازی رو هم رو اخرین گرافیک راحت بازی میکنم اما یه مشکل دارم
giga 965 -pds3
7600gt
cpu 4 mg 3000
وقتی وارد بازی میشم هرچند وقت یه خطی از وسط تصویر رد میشه اما بی رنگ هست میدونین که چی میگم
بچه ها قضيه اين شتر مرغ و دايناسور كه تو قسمت شاپش هست چيه؟
من كلي دادم خريدمش اما هيچ جا نيست
چه جوري ميشه تو بازي ديدش؟
سلام.ببخشید دیر جواب دادم.من مستر لیگ رو شروع کردم و چند تا بازی رد کردم.ولی وقتی از بازی خارج شدم و دوباره بازی رو لود کردم دیدم اینطوری شده.باز ی رو دوباره نصب کردم ولی فایده نداشت.
برو رو لباس ها استارت یا سلکتت خوب یادم نیست بزن بعد بده اینور اونر!بچه ها قضيه اين شتر مرغ و دايناسور كه تو قسمت شاپش هست چيه؟
من كلي دادم خريدمش اما هيچ جا نيست
چه جوري ميشه تو بازي ديدش؟
البته همه لباسا رو نمیشه مثلا با ایران بور.
diego جان اینطوری که تو میگی پس وقتی وارد بازی میشی کلن تند میشه من دو تا پیش نهاد بهت میدم 1.اینکه شاید یک برنامه جانبی نصب کردی که روی بازی تاثیر گزاشته یا 2.وم اینکه ویندوزت رو یک دست عوض کنی چون اینطور که میگی مشکل از داخل بازی نمیتونه باشه
تا اونجایی که من فهمیدم اگر کیت سرور تو بازی داشته باشی هم نمیتونی از این شتر مرغها و اینا استفاده کنی
من با کیت سرور هم با شتر مرغ هم پنگوِِِِین هم داینوسر بازی میکنم اما شما واسه همه تیما نمیتونین اونا رو بیارین مثلا با تیم برزیل میشه اوردشون یا با تیم ایران یا اتریش(austria)
قبل از اینکه وارد مسابقه بشی موقع انتخاب لباس دوتا تیم دکمه "استارت" رو بزن.
اگه با کیبورد بازی میکنی موقع انتخاب لباس باید دکمه "space" رو بزنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)