تو این مسیر هیچ فولدری برای این بازی نیست!
این رو هم امتحان می کنم ولی کار نمی کنه!
اون فولدر رو کپی کردم یه جای دیگه و داییم اومد نیو گیم زد و وقتی من فولدر رو دوباره اونجا کپی کردم از ادامه بازی من نیومد! از ادامه بازی داییم اومد!
تو این مسیر هیچ فولدری برای این بازی نیست!
این رو هم امتحان می کنم ولی کار نمی کنه!
اون فولدر رو کپی کردم یه جای دیگه و داییم اومد نیو گیم زد و وقتی من فولدر رو دوباره اونجا کپی کردم از ادامه بازی من نیومد! از ادامه بازی داییم اومد!
بعد از چندین و چند ماه دوباره شروع کردم به بازی کردن با استارت mw3 به من که چون خیلی وقت بود بازی نکرده بودم چسبید ..
هنوز بتل رو بازی نکردم ..در کلاین بازی بهتره یا بتل ؟؟گرافیک جفتشون کی هست یا واسه بتل خیلی بالاتره؟؟
عزیز save های بازی فقط تو فولدر player2 نیست و باید تمام فایلهای توی فولدر اصلی بازی رو هم کپی کنی...
به غیر از main و Redist و zone...
کلا دیگه توی تاپیک بازی هایی که تموم نکردم نمیام... مسخرشو در آوردید بابا!! اه هر دفعه یه قسمت داستانو لو میدید میره... الآن هم که آخرشو اسپویل کردید کل بازی خراب شد رفت...
نمیدونم این چیزا رو تا چند بار باید تکرار کنیم آقا 1000 بار: داستان لو میدی یا بالاش بزرگ بنویس یا توی اون Spoiler بزار...
پراگ بود, پایتخت جمهوری چک. نه پاراگوئه.![]()
درسته حق با شماست ! الان که دوباره دارم می رم و دقت کردم متوجه شدم !
اصلاح شد ! مر30![]()
سلام من نمیتونم solo بازی کنم
تو لودینگش یهو میپره بیرون
چه کنم؟
دوستان من اون قسمت آخر بازیmw2یادم نمیاد همون جایی که چاقو تو شکم یکی هست.اونی که پاقو تو شکمشه کیه؟اصلا یادم نیست![]()
میشه لطفا یه ترینر بزارید که در قسمت SOLO Playing کار کنه؟
راستی بازی تموم کردم ولی درصد تکملیش روی 50 درصد هست چرا؟
اونی که بهش چاقو میخوره اسمش اینه:
Soap Mac Tavish
بهترین بازیکن سری کال آف![]()
Last edited by ezio29; 15-11-2011 at 15:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)