واسه تلویزیون F6400 فیلم 3 بعدی حتما باید side by side باشه ؟؟؟؟
مدل های دیگه رو پخش نمیکنه ؟؟
واسه تلویزیون F6400 فیلم 3 بعدی حتما باید side by side باشه ؟؟؟؟
مدل های دیگه رو پخش نمیکنه ؟؟
دوست عزیز
تلویزیون سامسونگ از همه حالات سه بعدی پشتیبانی می کند ولی حالت ساید بای ساید بهترین حالت است
شما می توانید از صفحه منو--> تصویر---> 3D--> حالت 3D از حالتهای دیگر سه بعدی استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه یه راهنمایی بکنید
دوست عزیز
شما برای یک انتخاب خوب باید بدانید که از تلویزیون چه امکاناتی را لازم دارید بعد خرید خود را انجام دهید برای این منظور شما می توانید از این تایپیک استفاده کنید.
سلام دوستان
نمی دونم تاپیکو درست اومدم یا نه ولی ممنون می شم اگه راهنماییم کنید
من یه LG TV LM67100 دارم و می خوام از قابلیت smart share استفاده کنم ولی نمی دونم چه جوری.
یه سری فیلم تو PC دارم می خوام از طریق WiFi این هارو بفرستم به تلویزیون و پخش کنه
ویندوزم 7 هستش
ممنون می شم قدم به قدم راهنمایی کنید که چی کار کنم
Last edited by miladdarren; 04-07-2014 at 14:56.
سلام. ما یه سامسونگ f6450 داریم. قبلا از av استفاده می کردم صدا خوب بود . الان که hdmi وصل کردم صداش خیلی کم شده جوری که صداری تلویزیونو باید بذاریم رو 60 -70 و صداری ----- رو 80 تا یه صدای معمولی بشنویم. خواستم ببینم این عادیه ؟ با hdmi باید اینقدر صدا کم باشه. راستی ----- رو به پورت hdmi (stb) که زرده وصل کردم درسته دیگه ؟
دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید
سلام یک ال ای دی سامسونگ مدل ua40c6960 دارم که گیرنده دیجیتال داره ولی روی فلاش رکورد نمیکنه یه جا شنیدم میشه یه کارایی تو منوی مخفی انجام داد تا رکورد کنه درسته میشه یا نه لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
درود
عزيزان من نزدیک به یکسال هست 4K TV Sony گرفتم با سیستم Simul View میخوام با PS4 بازی رو دو تصویره ببینم کسی ميدونه چه گزینه ای باید روشن باشه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)