سلام
بازیهای hd رو چه جوری اجرا کنم؟
سلام
بازیهای hd رو چه جوری اجرا کنم؟
سلام
دوستان چجوري ميشه رو رام رسمي 2.3 برنامه ها و بازي ها رو به مموري انتقال داد. لطفا راهي غير از تعويض رام معرفي كنيد.
ممنون.
من میخوام ویدو کلیپ های 1080 رو بریزم رو گوشی از چه برنامه ای استفاده کنم و به چه فرمتی تبدیلشون کنم که بهترین کیفیت رو داشته باشن و راحت پخش بشن تو گوشی ؟
من از همون برنامه App2SD-Patch-ENG كه تو همين تاپيك هم معرفي شده استفاده كردم و جواب داد. رام رسمي 2.3.3 برنامه هم خود مايكروتل برام نصب كرد
---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
دقيقا همين مشكل رو من هم دارم و صدا فقط با دكمه پاور قطع ميشه .
ويه مشكل جالب ديگه اين كه نرم افزار ndrive كه مال خود سامسونگه و قبلا روي مموري داشتم موقع نصب ارور force close ميده ميخوام يه بار ديگه دانلود كنم ببينم ميشه يا نه؟
Last edited by رضا; 18-02-2012 at 17:16.
سلام دوستان رم رو ميذارم تو گوشي بعد مبگه خاليه يا جايگذاري نشده ولي تو گوشي ديگه كار ميكنه مشكل چيه؟![]()
سلام یه بار رم رو از طریق گوشی تو تنظیمات حافظه فرمت کنید.
خب اينطوري كه همه پاك ميشه من ميخوام پاك نشه
یه رام خوب واسه این گوشی معرفی کنید ، لطفا![]()
خب یه بار ازش تو کامپیوتر بکاپ بگیر! و بعد با گوشی فرمت کن!! بعد دوباره فایلات رو بریز!!!خب اينطوري كه همه پاك ميشه من ميخوام پاك نشه
رام های جیو تو ---------:یه رام خوب واسه این گوشی معرفی کنید ، لطفا![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بعد از هشت نه ماه داشتن جیو، میخوام یه گوشی دیگه بخرم که دوربینش قوی تر باشه و صفحه اش بزرگتر. به نظر شما چه گوشی ای بخرم با قیمت حدود 700-800 تومن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)