عکس رو چه جوری باید up کنم
فقط همین بازی اینجوریه
فکر کنم دوستمون درست میگه
این بازی از cpu های چند هسته ای پشتیبانی نمیکنه
توی سایت بازی هم یه چیزایی نوشته
عجیبه بازی به این توپی!
عکس رو چه جوری باید up کنم
فقط همین بازی اینجوریه
فکر کنم دوستمون درست میگه
این بازی از cpu های چند هسته ای پشتیبانی نمیکنه
توی سایت بازی هم یه چیزایی نوشته
عجیبه بازی به این توپی!
Last edited by majid4mi; 04-04-2012 at 09:44.
یعنی باید بی خیال این بازی بشم!!!
هیچ راهی نداره؟برای چی باید بیخیال این بازی بشید؟! خبر خوب برای شما اینه که EA در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای این بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته که میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش کنید. حجمش 101 مگابایت. زیاده اما الان جدیدترین pach هست که میشه دانلودش کرد. در سایت EA همچنین صفحه ای وجود داره که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی کرده اما فعلا قابل دانلود نیست و میتونید بعدها خودتون به این صفحه مراجعه کنید و اگر قابل دانلود شدن بود دانلود کنید.
بیشتر از این کمکی از دستم ساخته نیست و امیدوارم که این pach مشکلتونو حل کنه. موفق باشید.
Last edited by mansia; 04-04-2012 at 12:42.
واقعا درست گفتیییییییییی
مرسی
دارم دانلود میکنم
خدا کنه درست شه
100 مگ شوخی نیست!!!
فک نکنم من تو بازی هایی که به مشکل خوردم اینطوری درست نشد
کامل دانلود کردم
کامل هم نصب شد
وقتی بازی رو اجرا میکنم یه پنجره جدید باز میشه به اسم Product activation که سریال میخواد!
حالا چیکار کنم؟
دوباره کرکش کن!
این بازی که من دارم از ایناس که یه تیکه نصب میشه
کرک و تشکیلات جدا نداره
تازه قسمت سختش شروع شده!
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.
یک سری سریال پیدا کردم که اول سریال هارو امتحان کنید.قبلش ارتباط با اینترنت قطع کنید.
بعد اگر نشد یک کرک هم قرار دادم که اونو اجرا کنید.تنها کرکی هست که در سایت های معروف دانلود ایرانی و اینترنت تونستم پیدا کنم. اگر جواب نداد دوباره بازی قبلی که نصب کرده بودیدو نصب کنید و فایل exe اجرایی بازی یک جایی کپی کنید و بعد از نصب دوباره pach فایل exe در همون جایی که برش داشتید replace کنید. اگر باز هم نشد یا مجبور به خرید بازی هستید و یا این که بازی کامل پاک کنید و دوباره نصب کنید و دیگر pach نصب نکنید.
سلام
اصل کاری رو یادتون رفت
این که چیز شکن میخواد!
کرک نهایی رو گیر آوردم اونم جواب نداد
فقط اگه سریال ها رو همین جوری توی پست بزاری که کپی کنم ممنون میشم
ببخشیدا !
از دیروز مزاحمیم:43:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)