اعتماد به نفست رفته بالا کامنت می ذاری..
ببین خوب نتونستی متوجه بشی من در مورد چی صحبت کردم...
تو هر کالایی همیشه فروش بالا نمی تونه دلیل و ملاک کیفیت و برتری باشه این حرف کاملا صحیح اما تو همه جا صدق نمی کنه...
من در مورد یه نوت بوک ارزون و معمولی صحبت نمی کنم که به دلیل شرایط خوبی که از لحاظ مالی برای خریدار رقم می زنه فروش خوبی داره و تو رده پرفروش قرار می گیره پس بهترینه نه به هیچ وجه اینطور نیست...
دارم در مورد نوت بوکی حرف می زنم که علی رغم شرایط نه چندان خوبی که تو ایران به لحاظ گارانتی و ساپورت فنی داره بازهم در رده پرفروش ترین ها قرار داره طوری که 6050 تو بازار رتبه اول داره تو فروش...
پس کسی اینجا نمی تونه بگه چون آمار فروش بالاست نمیشه نتیجه گرفت که بهترینه ..چرا اینجه میشه نتیجه گرفت...
چون نه قیمت ارزونی داره و نه کسی حاضره ریسک خریدشو بدون گارانتی رسمی قبول کنه اما با این حال می بینین که بالا ترین فروش رو داره ...طوری که خریدار یه جوری مجبور به انتخاب میشه چون میدونه بهتر از این نمی تونه گیر بیاره...
بله لنوو هم برند بسیار خوبیه و توسط شرکت بسیار بزرگ ibm خریداری شده و ساپورت فنی مهندسای آمریکایی رو داره اما بازم هر طور قیاس کنید جلوی hp یه آشغال بیشتر نیست....
حرف آخرهم اینکه اگه یه نوت بوک باکلاس و بی نظیر می خوای فقط اچ پی وگرنه می تونی اشتباهتو به مرحله اجرا برسونی و شک ندارم که خیلی زود هم پشیمون میشی از خریدش....
آخه واقعا آدم باید مخش معیوب باشه وقتی این همه مدل توپ hp زده بره پول به یه آشغالی مثل lenovo بده...
واقعا هر کسی از پس این کار بر نمی آد...
بعد هم با speedfan کنترل می کنن نه speedtest...