تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 314 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

داداشی فروش زیاد نشد دلیل که !!! از تو بعیده
    من تو لپ تاپ 3 تا برند رو قبول دارم ، اچ پی ، اپل ، لنوو ... البته اچ پی رو بعد از اینکه این سری ازش رو دیدم ، وگرنه قبلا رو لنوو توجه داشتم ... دو برند نابربر رو قبول ندارم ... لنوو برند قابل احترامیه

و دوستانی که مشکل دارن ، مطمئن باشید با خرید سری 6000 اچ پی ضرر نخواهید کرد ... اچی پی در این سری و مخصوصا 6080 ( چون خودم دارمش ) ، هم نرم افزار های فوق العاده ، پشتیبانی عالی ، ظاهر و کیفیت ساخت عالی و ... رو به ارمغان آورده ... کانفیگش که در موردش زیاد صحبت شده ...

برای دماش ، من امروز یه کول پد 9000 تومانی خریدم ، دیروز که با speedtest دمارو گرفتم ، بعد از 4 ساعت بازی بین 55 تا 67 بود ، ولی امروز با کول پد بعد از 5 ساعت بازی دماها بین 46 تا 57 بود !!!! کف کردم ، به کوری کسی که خودش می دونه ...
    اعتماد به نفست رفته بالا کامنت می ذاری..
    ببین خوب نتونستی متوجه بشی من در مورد چی صحبت کردم...
    تو هر کالایی همیشه فروش بالا نمی تونه دلیل و ملاک کیفیت و برتری باشه این حرف کاملا صحیح اما تو همه جا صدق نمی کنه...
    من در مورد یه نوت بوک ارزون و معمولی صحبت نمی کنم که به دلیل شرایط خوبی که از لحاظ مالی برای خریدار رقم می زنه فروش خوبی داره و تو رده پرفروش قرار می گیره پس بهترینه نه به هیچ وجه اینطور نیست...
    دارم در مورد نوت بوکی حرف می زنم که علی رغم شرایط نه چندان خوبی که تو ایران به لحاظ گارانتی و ساپورت فنی داره بازهم در رده پرفروش ترین ها قرار داره طوری که 6050 تو بازار رتبه اول داره تو فروش...
    پس کسی اینجا نمی تونه بگه چون آمار فروش بالاست نمیشه نتیجه گرفت که بهترینه ..چرا اینجه میشه نتیجه گرفت...
    چون نه قیمت ارزونی داره و نه کسی حاضره ریسک خریدشو بدون گارانتی رسمی قبول کنه اما با این حال می بینین که بالا ترین فروش رو داره ...طوری که خریدار یه جوری مجبور به انتخاب میشه چون میدونه بهتر از این نمی تونه گیر بیاره...
    بله لنوو هم برند بسیار خوبیه و توسط شرکت بسیار بزرگ ibm خریداری شده و ساپورت فنی مهندسای آمریکایی رو داره اما بازم هر طور قیاس کنید جلوی hp یه آشغال بیشتر نیست....
    حرف آخرهم اینکه اگه یه نوت بوک باکلاس و بی نظیر می خوای فقط اچ پی وگرنه می تونی اشتباهتو به مرحله اجرا برسونی و شک ندارم که خیلی زود هم پشیمون میشی از خریدش....
    آخه واقعا آدم باید مخش معیوب باشه وقتی این همه مدل توپ hp زده بره پول به یه آشغالی مثل lenovo بده...
    واقعا هر کسی از پس این کار بر نمی آد...
    بعد هم با speedfan کنترل می کنن نه speedtest...
    Last edited by em0fab0y; 12-07-2011 at 10:42.

2. این کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

دوستان سلام.
    من بانام کاربری جدید وارد روم کامپیوتر شدم و اصلا اخلاق اینو ندارم که یه جنس رو خوب جلوه بدم و یه جنس رو بکوبونم اما اینو می خواستم بگم که عزیزان من با عوض و بدل کردن 5 لپ تاپ سونی و ایسوز و دل ... تو 6 یا 7 سالگذشته بسیار راه پر اشتباهی رو رفتم.
    جالب اینجاست که باز تو این روم کامپیوتر دنبال یه لپ تاپ سونی بهتر میگشتم که دیدم بحث خیلی بر سر HP 6090ee داغه و بعد از پرس و جوهای زیاد متوجه شدم یه جای کارش میلنگه که با آبدیپ حل شدنیه که یکی ازدوستان گفت 6099 بخر که دیکه این مشکل رو هم نداشته باشه.
    آقا ما هم دلو زدیم به دریا و یه 6099 خریدیم.
    حالا 25 روز از خریدش میگذره و فقط می خواستم یه چیزی رو بگم.
    کدوم لپ تاپ سونی به گرد پاش میرسه؟؟
    من واقعا برا خودم متاسفم که چقدر فریب شکل زیبا ولی بی ارزش سونی رو خوردم.
    این اچ پی واقعا محشره.
    طرح ساخت و کارکرد و ..... واقعا عالیه .
    اینو نوشتم که از همینجا تشکر کنم از همه عزیزانی که تو رومهای مختلف لپ تاپ با اطلاعاتشون کمک میکنن به مردم تا یه انتخاب صحیح تری داشته باشن.
    اگر یه لپ تاپ عالی خواستین HP 6099 ee بهترین گزینه هست.
    شک نکنید.
    با تشکر.
    این پست رو تو فروم hp هم گذاشته بودی...
    اما کاملا حرفت صحیح حالا بعضی ها بیان دوباره بحث لنوو راه بندازن با وجود این همه مدل توپ...

4. این کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه gba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

تست notebookcheck از 6080
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قابل توجه کسانی که نگران مشکل گرمایی هستند

در آغاز فعالیت pedram.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من یه چیزی تو لپ تاپم(6090) دیدم خیلی عجیب بود وقتی تنطیمات cool sense روی coolest هست فرکانس CPU بالای 2.0 نمی ره ولی وقتی روی Performance Optimized هست معمولیه و بالاتر از 2.0 هم می ره اگه می شه بقیه دوستان هم اگه می شه چک کنن ببینن مشکل از مال منه یا این اتفاق روی همه ی سری ها می افته
    Last edited by pedram.t; 12-07-2011 at 09:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من امروز میخواهم برم 6090 بگیرم.تو چند تا پست قبلی در مورد سریال یه چیزهایی خوندم.میشه یکی به من بگه چجوری باید باشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

من یه چیزی تو لپ تاپم(6090) دیدم خیلی عجیب بود وقتی تنطیمات cool sense روی coolest هست فرکانس CPU بالای 2.0 نمی ره ولی وقتی روی Performance Optimized هست معمولیه و بالاتر از 2.0 هم می ره اگه می شه بقیه دوستان هم اگه می شه چک کنن ببینن مشکل از مال منه یا این اتفاق روی همه ی سری ها می افته
    ببینید شما زمانی که تنظیمات رو روی coolest mode قرار میدین سیستم برای این که بتونه ار تمام فدرت فن برای خنک کردن استفاده کنه turbo boost رو که مربوط به اوورکلاک هسته ها میشه از کار می اندازه برای همین فرکانس هسته ها رو حالت پیش فرض که 2 گیگاهرتز هست قرار می گیره و بالاتر نمی ره...
    این حالت تا زمانی که تنظیمات رو روی performance optimized قرار ندادین ادامه داره...
    برای تست دقیق هم می تونین از برنامه اختصاصی اینتل استفاده کنین اگه ندارین....
    کد:
    Last edited by em0fab0y; 12-07-2011 at 10:52.

9. 2 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

اينا رو اثبات ميكنيد يا فلسفي به اين نتايج رسيديد؟
    دوست عزیز من اصلا دوست ندارم حرفامو دوباره تکرار کنم...اثبات هم بی مورده اینجا
    می تونین به پست های قبلی مراجعه کنین...
    تمام این حرفهایی که زده میشه چیزی ست که واقعیت داره وگرنه من رییس اچ پی نیستم که بخوام از این قضیه سود ببرم....
    فقط شما یکم تحقیق کن ببین داره در مورده چه هیولایی صحبت میشه....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

من امروز میخواهم برم 6090 بگیرم.تو چند تا پست قبلی در مورد سریال یه چیزهایی خوندم.میشه یکی به من بگه چجوری باید باشه؟
    دوست عزیز مشکل چیپست معیوب تو این سری مربوط به مدل های اولیه بود و خیلی زود هم از بازار جمع شد...
    کل نوت بوک هایی که از اول مارس تولید شده همگی revision b3 هست و جای هیچ نگرانی نیست...
    برای سریال هم دقت کنین که رقم 4 تا 6 از 108 بالاتر باشه ....
    اینم لینک برای چک دقیق
    کد:

12. این کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه inen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران ، میدان ناکجا آباد

پيش فرض

نه بيايد اين حرفاي اشتباه رو تكرارم بكنيد تورو خدا
    سر تا ته اين تاپيك رو خوندم
    از نظر شما واقعيت داره
    نه شما كارشناس فروش شركت لنوو هستيد
    ببشخيد نفهميدم اينجا تاپيك سوپر كامپيوترهاست
    لطفا em0fab0y و zilevens ادامه ندید ، هرکی نظر خودش رو داره و می تونه ابراز کنه ، و لطفا تاپیک رو بی راهه نکشید ...

ممنون از هر دوتون

---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------

اعتماد به نفست رفته بالا کامنت می ذاری..
    بعد هم با speedfan کنترل می کنن نه speedtest...
    دوس دارم بنویسم speedtest ، مشکلیه ؟ نبینم ازم اشتباه بگیری
    اعتماد به نفستو که من دادم بهت ، 20 تا 20 تا کامنت می دی !!! دیگه گفتم بسه ، پررو شدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من خودم نظرم بیشتر روی HP هست فعلا، ولی بابا وقتی می‌خوای ازش دفاع کنی چرا ایقدر به مدلای دیگه میگی آشغال ! وقتی به IBM میگی آشغال یه خورده شک میکنم از کی تا حالا IBM شده آشغال ؟؟؟

راستی این درسته که میگن این سری 6000 اگه زاویه دید از 45 درجه بیشتر بشه رنگها خراب میشه ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •