تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 364 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

داره خودمونی میشه baran77777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

درست میگید
    البته منوط به این هست که فروشنده راضی بشه که تلوزیون من رو مرجوع کنه و ما به تفاوتش رو بگیره
    وگرنه هجبورم با همین 65100 بسازم ، که اینم یکی از بهترین ها هست ولی اگر برای بازی لگ داشته باشه عملا برای من بی ارزش میشه
    جالبه تو ایران قیمته 98000 از همه جای دنیا ارزونتر درمیاد ، یا توجه به اینکه حدوده 3000 دلار هست عرض میکنم
    که با دلار 1800 حدودا 5400 میشه که الان تو بازار 3900 هست
    مدل 65100 از نظر سایت cnet یکی از بهترینها هست اما اگه بخواهید به خاطر بازی بگیرید 98000 خیلی بهتره چون این خاصیت رو هم داره که اگر بخواهید دنفره بازی کنید با عینک مخصوص هر کدوم میتونه تصویر مربوط به خودش رو به طور تمام صفحه تلویزیون ببینه مثل مدل 9706 فیلیپس

2. این کاربر از baran77777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مدل 65100 از نظر سایت cnet یکی از بهترینها هست اما اگه بخواهید به خاطر بازی بگیرید 98000 خیلی بهتره چون این خاصیت رو هم داره که اگر بخواهید دنفره بازی کنید با عینک مخصوص هر کدوم میتونه تصویر مربوط به خودش رو به طور تمام صفحه تلویزیون ببینه مثل مدل 9706 فیلیپس
    راستش 65100 یا 57000 از خیلی از نظر ها جزو بهترین ها هستن
    ولی این Input lag چیزی هست که نمیشه کاریش کرد و برای منی که خیلی بازی برام مهم هست اصلا قابل قبول نیست
    خوشبختانه امروز رفتم و با فروشنده صحبت کردم و قبول کرد عوض کنه
    البته فردا PS3 رو میبرم و تست میکنم 98000 رو که دیگه این اتفاق برام نیوفته
    دفعه قبل هم 65100 رو تست کرده بودم و اتفاقا لگ رو هم دیدم ولی فروشنده گفت با تنظیمات بر طرف میشه که گویا طبق معمول که فروشنده ها اطلاعاتشون پایین هست این بار هم همینطور بود
    وقتی اینجا دوستمون پینوکیو بحث لگ رو مطرح کرد من قبول نمیکردم و فکر میکردم بنده خدا داره علیه این TV موضع گیری میکنه که اینطور نبود و باید ازش معذرت بخوام
    بعد از اون تو فروم های خارجی خیلی جستجو کردم و دیدم این موضوع input lag کاملا درست هست و از هند و کانادا و آمریکا همه دارن ازش مینالن
    الان 98000 یه سیستمی هست که تازه اومده و بحثی روش نشده و تو فروم ها هم هنوز کمتر کسی دارتش و چیزی راجع بهش نگفتن البته تو cnet و flatpanelhd نقد ازش شده که من چیزی در مورد لگ توشون ندیدم
    بهترین راه همونه که برم فردا و تستش کنم
    قابلیته 2 تصویر هم برای بازیهی اسپلیت اسکرین رو دیدم که داره و دو تا عینک مخصوص هم همراهش هست
    ولی تو نقد فلت پنل نوشته بود که تو تست ها مشکل داشته و تصویرش سایه دار بوده که شاید با آپدیت رفع بشه
    من خیلی برام مهم نیست چون تنها بازی میکنم و فقط لگ نداشتن برام مهم هست

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان مثله اینکه نیستید امروز؟
    من یه نگاه به input lag تو LW9800 انداختم و گویا حتی از 65100 هم بیشتر هست؟!!!!

این ماله 9800 هست:
    Input lag (delay from signal is received to displayed on the TV) was measured to 35-40 ms without dynamic circuits. Some gamers might find this level of input lag slightly too high. TruMotion adds a lot of input lag to the signal. The LED local dimming feature also adds input lag, primarily with the “high” and “medium” settings.
    این ماله 6500 ( همون 65100 ):
    On the other hand I didn’t notice Overdrive trailing (haloes around moving objects), which is a good thing. Input lag varies depending on the different circuits and if you want to lower input lag you should aim to deactivate the TruMotion system. Input lag was measured to 25-30 ms with the calibrated settings.
    دوستان اگر اطلاعی در این مورد دارن لطف کنن
    چون تا یکی دو روز آینده باید تصمیم بگیرم که آیا 65100 رو نگه دارم یا اینکه با 98000 عوضش کنم ( که نزدیک 2 میلیون سر باید بدم)
    ممنون از همگی

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فکر نمیکنم اینجور باشه دوسته عزیز
    من هر دوشون رو تست کردم
    بستگی به فیلم یا هر چیزی داره که میبینی وگرنه تفاوته چشمگیری در این ضمینه ندارن
    -----------------------------------------------------------------

دوستان همونطور که میدونید من 65100 گرفتم و هنوز هم نصبش نکردم چون منتظر هستم تا فروشگاه BDplayer رو بیاره و بعد نصب کنم
    این چند روزه دوستان که در مورد لگ داشتنه این تلوزیونها ( 57000 و 65100 ) صحبت کردن من تو نت خیلی دنبال این قضیه گشتم و تو چند تا فروم خارجی هم دیدم که از همین موضوع صحبت شده و گله داشتن
    الان تصمیم گرفتم با فروشگاه هماهنگ کنم و این 65100 رو با یه LW98000 تعویض کنم که البته حدوده 2 میلیون اختلاف قیمتشون هست
    خواستم ببینم کسی از 98000 اطلاعی داره که آیا اونم این مشکل رو داره یا نه؟
    یا اصلا مشکل 65100 در حدی هست که این کار رو بکنم؟
    البته 98000 خودتون میدونید که مزایای دیگه ای هم داره و کلا چیزه فوق العاده ای هست
    ممنون میشم راهنمایی کنید که حد اقل اگر قراره 2 تومن بیشتر بدم دیگه مثل این دفعه دل چرکین نباشم

محمد رفیق من تا حالا تست نکردم ببینم این مشکل وجود داره یا نه همین لگ رو میگم.بعدم که توی بازی با مانیتور خودم چک کرد دیدم مثل خوده tv.پس یعنی لگ نداره از خود بازی بود.ولی من xbox هم با کینکت وصل کردم یه حالی داد سه بعدی هیچی هم لگ نداشت.با hdmi رو میگم.
    ولی حالا خودت هر جور میدنی اگه میخوای عوض کنی این 98000 دیگه رودست نداره بالاخره nano full led هست دیگه

---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------

...به خاطر همین قانون کپی رایت الن من نمیتونم بلوری آواتار رو ببینم چون دستگاه بلوریمون از قانون کپی رایت پیروی می کنه...

پلیر من bd660 هست کپی بلوری آواتار و... رو راحت اجرا کرد
    پلیر رو آپدیت کردی

آخرین آپدیت روشه.کابل lan بهش وصله.البته این فیلم رو هیچکدوم از پلیر های ال جی اجرا نکرده بود من به هر کدوم از رفقام دادم گفتن اجرا نشده.ولی روی ps3 اجرا شده بود

6. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sJaguar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان نظرشون رو در مورد این مدل ها بدن

42lw45000
    42lv55000

کدوم یکی مناسبتره؟

و اینکه آیا تو این رنج اسمارت 3دی هم هست؟
    حدود 1/300 تا 1/400 نهایتا

متشکر

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    1-درقسمت تنظیمات صدا گزینه ای است بنام surround infiti 3d که همیشه غیر فعال است چگونه فعال می شود؟
    2-درقسمت حالت های سه بعدی تصویر که پنج حالت وجود دارد دوحالت سمت چپ همیشه غیر فعال است چرا؟
    3-و حالت دیگر سه بعدی که در وسط قرار دارد و تصویر بالا و پایین دارد برای چیست؟
    4-درقسمت تنظیمات کنترل پیشرفته تصویر گزینه ی XVYCC که همیشه غیر فعال است برای چیست؟
    5-تار شدگی موضعی LED و همچنین پرش تصویر یعنی چی؟ باید روشن باشد یا خاموش؟
    ممنون میشم اگه مرا راهنمایی کنید؟

1-خوب از اسمش معلومه صدا رو 3 بعدی میده بیرون اگه هم روی فیلم یک سری جلوه های سوراند باشه اجرا می کنه.صدا رو باحال تر می کنه.ماله ما که میشه فعال شه.
    2-واسه این که شما هنوز فیلمی به tv ندادی که حالت های دو تا چپیارو داشته باشه.
    3-اونم مثل بقیس یه مدل سه بعدیع فیلم under-over پیدا کنی باید روی این حالت سه بعدی ببینی
    4-اینم یه مدل تکنولوژی رنگ تصویر هست با طیف رنگ بیشتر که رنگ هارو طبیعی تر نشون میده مثل همون تکنولوژی rgb{قرمز-سبز-آبی}
    اینم مقالش توی ویکیپدیا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که من فهمیدم مختص hdmi 1.3 به بالاست

---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------

رفقا من یه هارد وصل کردم.به tv.بعدش پیغام فرمت داد.فرمت شد دو کلیپ روش ضبط کردم ولی حالا دیگه ویندوز نمیخوندش.کلا روی سون بالا نمیاد.فایل هارو نمیخونه حالا دوستان من چجوری این رو فرمتش کنم که روی کامپیوتر بخونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام

دوستان شیراز جایی هست که 47lw65100 رو داشته باشه ؟ .. دوستان شیرازی لطف کنن راهنمایی کنن

ممنون

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

محمد رفیق من تا حالا تست نکردم ببینم این مشکل وجود داره یا نه همین لگ رو میگم.بعدم که توی بازی با مانیتور خودم چک کرد دیدم مثل خوده tv.پس یعنی لگ نداره از خود بازی بود.ولی من xbox هم با کینکت وصل کردم یه حالی داد سه بعدی هیچی هم لگ نداشت.با hdmi رو میگم.
    ولی حالا خودت هر جور میدنی اگه میخوای عوض کنی این 98000 دیگه رودست نداره بالاخره nano full led هست دیگه

راستش مهدی جان یه کم گیج شدم
    چون خودم تو خونه تلوزیون رو تست نکردم و فقط تو مغازه یه بار تستش کردم ، الان یه جورایی نمیدونم دقیقا چه کنم
    98000 خیلی خوبه هم شیک و هم خیلی با کیفیت ولی با چیزایی که تو سایتها دیدم در مورد این تاخیری که میگن یه کم بیشتر میخوام دقت کنم
    چون تو نقدی که فلت پنل کرده زمان تاخیره 6500 رو 25-30 ms زده در حالی که برای 9800 زده 35-40 ms یعنی 98000 تاخیرش بیش از 6500 ای هست که همین الان دارم ؟!
    دوستان دیگه هم اگر تجربه ای در این ضمینه دارن ممنون میشم ( با اینکه میدونم کمتر کسی 98000 رو داره چون تازه اومده )

رفقا من یه هارد وصل کردم.به tv.بعدش پیغام فرمت داد.فرمت شد دو کلیپ روش ضبط کردم ولی حالا دیگه ویندوز نمیخوندش.کلا روی سون بالا نمیاد.فایل هارو نمیخونه حالا دوستان من چجوری این رو فرمتش کنم که روی کامپیوتر بخونه

الان میخوای دوباره با PC فرمتش کنی؟
    با usb وصلش کن برو تو computer management و تو قسمت storage نگاه کن ببین میشناستش یا نه؟
    احتمال زیاد ببینتش و از رو همون میتونی فرمتش کنی
    ولی اگر اونجا شناسایی نشه یه راه میمونه که به داخل سیستم و پورت ساتا وصلش کنی
    ( اگر هاردت از اینا هست که جلوش میاد بیرن و ساتا هم میخوره که چه بهتر وگرنه باید باکسش رو باز کنی و از داخل کیس کابل و برق ساتا رو بهش وصل کنی و از همونجایی که گفتم فرمتش کنی)
    Last edited by ئظا; 04-02-2012 at 00:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

راستش مهدی جان یه کم گیج شدم
    چون خودم تو خونه تلوزیون رو تست نکردم و فقط تو مغازه یه بار تستش کردم ، الان یه جورایی نمیدونم دقیقا چه کنم
    98000 خیلی خوبه هم شیک و هم خیلی با کیفیت ولی با چیزایی که تو سایتها دیدم در مورد این تاخیری که میگن یه کم بیشتر میخوام دقت کنم
    چون تو نقدی که فلت پنل کرده زمان تاخیره 6500 رو 25-30 ms زده در حالی که برای 9800 زده 35-40 ms یعنی 98000 تاخیرش بیش از 6500 ای هست که همین الان دارم ؟!
    دوستان دیگه هم اگر تجربه ای در این ضمینه دارن ممنون میشم ( با اینکه میدونم کمتر کسی 98000 رو داره چون تازه اومده )

سلام من چند روزی اینترنتم قطع بود
    خواهش میکنم من ناراحت نشدم
    بهترین کار اینه که تست کنی
    حالا که میگی امکانش هم هست خوب برو تست کن ضرر نداره که
    ایندفعه دیگه چیزایی که برات مهمه رو تست میکنی و دقتت بیشتر هست مطمئنا

12. این کاربر از pinokiu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوست عزیز من خودم از نزدیک 9800 رو دیدم نسبت به قیمتش از نظر من نمی ارزه واقعآ همون 65100 رو نگه داری خیلی بهتره ... ولی در کل خیلی سر هست ولی نه که 2 ملیون بیشتر بخوای هزینه کنی ... خوب من خودم اطلاعات زیادی از 9800 ندارم ولی لینک زیر و میزارم شاید بکارت بیاد ... البته اگه نخونده باشیش ...
    در کل خیلی شیک تره و از فناوری نانو استفاده شده کنتراست بالاتری داره از نظر ریسپونس تایم هم بهتر از دیگر ال ای دی هاست چون 400 هرتز .. از نظر 3 بعدی هم چیزی که من دیدم مشه گفت بهترین 3 بعدی بازاره ولی یکمی گرونه و تساویر تاریک تر از 65100 یا 57000 هست ... ولی از نظر من نگه دارش ... تو صفحه 2 لینکی که میزارم در مورد لگ در بازی تو این ال ای دی توضیح میده ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از hesampc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •