سلام دوستان
می گم من لپ تاپ 1520 دارم و ویندوز ویستا روش نصبه
اولشه که ویندوز می اد بالا یه ارور درباره مودم می ده!!
باید چه کنم تا نیاد؟
سلام دوستان
می گم من لپ تاپ 1520 دارم و ویندوز ویستا روش نصبه
اولشه که ویندوز می اد بالا یه ارور درباره مودم می ده!!
باید چه کنم تا نیاد؟
فکر کنم اون اررور درباره نصب نشدن یا کامل نصب نشدن مودم باشه باید مودم رو از توی cd یه درایور نصب کنی !
چرا کسی به سوالهای من جواب نمیده. فکر نکنم سوال های سختی باشه.مگه این بخش مدیر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟/؟؟
سلام دوستان
من وقتی در لپ تاپ Nr سونی مشغول تایپ هستم بعضی وقتها یک دفعه میبینم که خط محل تایپم پریده چند خط بالاتر و من دارم میان جملات قبلی تایپ می کنم . و مجبورم همه را دوباره پاک کنم . در واقع هنگام تایپ باید حواسم همش به محل تایپم باشه. کسی می دونه علت چی است؟
با سپاس
سلام دوستان.خسته نباشيد.من لپ تابم رو(dell ispiron 1526) از اول پارتيشن بندي كردم و ويندوز ايكس پي روش ريختم.حالا هيچ كدوم از درايور هاي مودم و كارت گرافيك و صدا و... رو ويندوز ايكس پي نصب نميشه.همش ارور ميده ميگه اين درايور ها ماله ويندوز ويستا هستش.اينم بگم كه ويندوزي كه روي خود لپ تاب بود ويندوز ويستا بود.حالا ميخواستم بپرسم راهي هست كه بشه صدا و مودم و گرافيك لپ تاپم رو توو ويندوز ايكس پي نصب كرد؟ ممنون ميشم اگه جواب بدين
بله عزیز
راحش اینه که باید بری تو سایت دل تمام درایواش رو دانلود کنی که اگر سرعت نتت پایینه فیدش رو بزنچون بعضی هاشون باید 50 مگ هستن!
اما خوب باید موقعی که ویندوز ویستا رو پاک می کردی فکر الانش رو هم باید می بودی!
بخاطر تاچ پده .هواست نیست دست میخوره بهش
چه پیغامی میده
0- دوست عزیز این بخش هم مدیر داره هم همکار ... اما وقتی نیستند چطور جواب شما رو بدهند ؟ وظیفشون پاسخ دادن بشه شما نیست ! هماهنگی و مرتب کردن بخشهمن یک لبتاپ acer travelmate 4650 دارم.
اول بگید قیمتش حدودن تو بازار چند هست.
قدرت گیمش چطوره؟ یعنی در مورد قدرت کارت گرافیک توضیح بده.
این لبتاپ وقتی به برق میزنی بعد از 15 دقیقه خاموش میشه.پشت لبتاپ هم خیلی داغ میشه. . تا زمانی که پشتش سرد نشه روشن نمیشه.یعنی من هز وقت شارژ میکنم 30 دقیقه صبر میکنم تا خنک بشه. بعد از لبتاپ استفاده میکنم.اطلا هم نمیتونم از برق استفاده کنم چون خاموش میشه. شارژر را عوض کردم .اما
درست نشد..به نظر شما اشکال از فن هست؟
1- نمی دونم و توی این تاپیک جاش نیست
2- اگر گرافیک بالای سری 8400 GT داشته باشه و رم بالای 2 و سی پی یو بالای 1.8 core2 dou بدرد گیم تا حدودی میخوره و در غیر اینصورت خیر
3- اگر باتری داشته باشه علاوه بر فن CPU مشکل از فن هم هست ... مکشش ضعیفه
ممکنه کثیف هم شده باشه که کمکش هم میکنهبه زودتر خاموش شدن
احتمالا ویندوز رو باید عوض کنید یا آپگرید ... درست میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)