اگر دستگاهتون جیلبریک هست میتونید به وسیله برنامه iFile به کامپیوتر منتقلش کنید
اگر دستگاهتون جیلبریک هست میتونید به وسیله برنامه iFile به کامپیوتر منتقلش کنید
در راستای کپی برداری ایده ها، روش ها، محصولات، و حتی آهنگ ها و تکنیک های تبلیغات تلویزیونی اپل توسط شرکت دوست و همسایه X امروز شاهد این هستیم که بازیگر های تبلیغات تلویزیونی اپل هم توسط همون شرکت دوست و همسایه خریده شدن و الان شاهد تبلیغات تبلت های سامسونگ با بازیگرهای تبلیغ های تلویزیونی آیپد هستیم.
عالی جنابان حداقل به قیافه این دختر بیچاره رحم کنید، به خدا مردم به خاطر این قیافه آیفون و آیپد نمی گیرن! گرچه اشکالی نداره ولی اصولا وقتی به این شکل در روز روشن داره کپی برداری میشه سامسونگ و هوادارانش نباید بدشون بیاد وقتی بهشون می گن دارین کپی می کنین، به این قضیه باید افتخار هم بکنن همونطور که کارهاشون داره اینو نشون میده.
تبلیغ آیفون 4S :
تبلیغ Galaxy Tab 8.9:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ.ن. اگه فردا دیدیم Justin Long اومده و تبلیغ لپ تاپ های برند دوست و همسایه رو می کنه من خیلی تعجب نمی کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این قضیه ی جاسوسی اطلاعاتی سیستم عامل اندروید درسته ؟؟؟
ممکنه اپل هم چنین کاری بکنه ؟؟؟
آموزش تبدیل فایل های MKV به MP4 با سرعت بسیار زیاد (2-3 دقیقه) بدون افت کیفیت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه منظورت Carrier IQ است که هدف جاسوسی نیست، هدف ایجاد یک سری دیتابیس از اطلاعاتی است که با اونها میشه به نحوه استفاده کاربرها پی برد برای بهتر کردن سیستم.. همه هم این کار رو می کنن و از لزومات کارشون هست (اشکالی هم نداره) چه اپل چه گوگل چه اپراتورها.. حالا این Carrier IQ رسانه ای شد.
سلام.
یکی از دوستانم Ipad 2 خریده و چون زیاد اطلاعات نداره میخواد بدتش به من که براش جیلبریک کنم و برنامه و بازی بریزم و این جریانات.
خب، از کجا باید شروع کنیم؟
ممنون
درود بر شما
حالا شما یعنی اطلاع داری؟
خوب برای شروع بد نیست که یه سری به پست های قبلی بزنید هر کجا که مشکل داشتید مطرح کنید .
اینجوری بهتر به نتیجه می رسیم
عماد جان این "یکی از دوستانم" خیلی تابلو بود چه دوست عزیزیه چطور نگرفتی رفیق؟
یه سوال
آقا داستان این فریمور ها چیه؟
چه مزیت هایی داره اگه نصبش کنم؟
آیپد 2 شانزده گیگ Wifi دارم
كدوم فريمورها؟
يكم واضح تر بگيد
سلام بچه ها .
آیپد من یه دفعه ای توی برنامه av palayer HD زیرنویس فارسی پخش نمیکنه و هر جند دقیقه فقط یه لحظه 3 تا نقطه میاد روی صفحه .
تا قبلش بدون هیچ مشکلی پخش میکرد.
تنظیمات av player رو هم به حالت اولیه برگردوندم . Encoding رو هم همه جوره امتحان کردم و عوض کردم ولی درست نشد.
چیکار باید بکنم ؟
خب یعنی مثل اندروید مثلا تاپیکی، فرومی چیزی نداره که بفهمیم اصلا جیلبریک بکنیم، نکنیم
از کجا برنامه و بازی بگیریم، اینا؟
نه بابا از این خبرا نیست.
ما دوست بی اطلاعات زیاد داریم.
منم تو زمینه اندروید و هر چیز دیگه ای جز اپل! اطلاعاتم بد نیست.
رو همین حساب هم این رفیقمون گفته بیا اینم واسه من درست کن
خودش هم نمیدونه میخاد چکارش کنه
بد بختی منم نمیدونم چکارش کنم.
تنها جنبه خوب قضیه اینه که یه چند روزی آیپد2 میاد دستمون کار میکنیم باهاش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)