تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 162 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 1616

نام تاپيک: آموزش: معرفي،شارژ،سرويس و نگهداري پرينترهاي جوهرافشان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقا این سی 450 نظر شما رو گرفته ول هم نمی کنه!!!
    1410 نو هم بخرید و بد استفاده کنید دوماه بعد خراب میشه.
    اگر دستگاه سالم باشه و درست استفاده بشه عمرش بسیار بالاست.
    موفق باشید
    سلام دوست عزيز

نمي خواد بزنيمون ، تسليم

ممنون بابت راهنماييتون

2. این کاربر از aria_electric_fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوست عزيز

نمي خواد بزنيمون ، تسليم

ممنون بابت راهنماييتون
    نه بابا! این چه حرفیه!
    خواهش می کنم.
    موفق باشید

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.

دوستان من پرینتر Ip4940 رو با کارتریج قابل شارژ خریداری کردم حالا چنتا سوال در مورد پر کردن کار تریج ها دارم.

اول اینکه کارتریج ها این شکلین. عکس:

1 - بهتره که کارتریج ها در چه حالتی پر بشن؟ داخل دستگاه باشن با سرنج توش جوهر بریزم یا خارج کنمش توشون جوهر بریزم؟
    2 - یکی از کارتریج ها جوهرش کم شد و بعد از اون شروع کرد به چشمک زدن، حالا هرچی هم پرش میکنم باز چشمک میزنه چطوری باید به پرینتر فهموند که توی این جدید جوهر ریختم؟ تا درست بشه؟

ممنون میشم کمکم کنید.
    سلام.
    دوستان منتظرم کسی نبود؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه TousanRayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

عرش ادب و خسته نباشید به تمامی اساتید گل : یگ پرینتر کانن MP280 ایرو 16 میده کسی میدونه چطوری رفعش کنم

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام.
    دوستان منتظرم کسی نبود؟

ممنون
    دوست عزیز
    اگر پایه های نارنجی نگهدارنده کارتریج ها رو دارید،‌ ابتدا دربیارید کارتریج ها رو و بعد پایه ها رو بهشون وصل کنید و بعد توش جوهر بریزید و در انتها دوباره داخل بگذارید.
    اما اگر پایه ها رو ندارید چاره ای نیست جز اینکه هنگامی که داخل دستگاه هستن جوهر بریزید چون اگر بیرون باشن و پایه نداشته باشن و سرواخ جوهر باز بشه،‌از زیرشون جوهر نشت می کنه.
    اون چشمک مهم نیست، اگر اتوریست باشه (که هست) خودش وقتی لازم شد ریست میشه. توجه نکنید!!
    موفق باشید
    عرش ادب و خسته نباشید به تمامی اساتید گل : یگ پرینتر کانن MP280 ایرو 16 میده کسی میدونه چطوری رفعش کنم
    خدمت شما:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(ظاهرا با نگهداشتن دکمه کنسل حل میشه)

7. 2 کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا یه سوال فنی
    کاتریج مشکی 60 اچ پی ، برای شارژ برچسب روش رو برداشتم
    5 تا سوراخ داره! ادوتای بالایی و اون یکی وسطی انگار چیزی زیرشونه! دوتای آخر خالیه انگار!
    توی کدومش رنگ رو باید بریزم؟!
    ++++++++++++++++++
    یه فیلم از یوتیوب دیدم که داخل وسطی تزریق می کرد!
    منم همونجا رنگ رو ریختم! مشکل اینه الآن هواگیری نمی شه!
    الآن دو تا سوراخ بالایی رنگ که می خوام بریزم می بینم رنگ می خواد خارج شه - فکر کنم پر شده اما وقتی هوا گیری می کنم انگار اونورش هیچی نیس و فقط هوای خالی وارد سرنگ می شه! مشکل چیه؟!
    ++++++++++++++++
    با توکل به خدا توی پرینتر قرار دادیمش
    توی پنل نشون می داد باز جوهرش کمه! موقع پرینت 3 صفحه بیشتر خوب پرینت نگرفت! از صفحه چهار باز مشکیش کم رنگ شد!

من فقط داخل وسطی ریختم! الآن سوال اینه توی کدوم یکی ها از این پنج قسمت رنگ رو تزریق کنم و به چه مقدار (چند میلیلیتر)؟! (کارتریج مشکی)

_____ برای آینده این مقدار رنگ (میلیلیتر) و مکانش (توی آموزش دیدم یکی برای قرمز هست و برای دو رنگه بعدی هر کدوم دو تا - توی هر 5 تا تزریق کنم یا 3 تا رنگ می کنه؟!)برای کارتریج رنگی رو هم بفرمایید ممنون می شم
    Last edited by dany_3p4u; 25-12-2012 at 17:37.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

آقا یه سوال فنی
    کاتریج مشکی 60 اچ پی ، برای شارژ برچسب روش رو برداشتم
    5 تا سوراخ داره! ادوتای بالایی و اون یکی وسطی انگار چیزی زیرشونه! دوتای آخر خالیه انگار!
    توی کدومش رنگ رو باید بریزم؟!
    ++++++++++++++++++
    یه فیلم از یوتیوب دیدم که داخل وسطی تزریق می کرد!
    منم همونجا رنگ رو ریختم! مشکل اینه الآن هواگیری نمی شه!
    الآن دو تا سوراخ بالایی رنگ که می خوام بریزم می بینم رنگ می خواد خارج شه - فکر کنم پر شده اما وقتی هوا گیری می کنم انگار اونورش هیچی نیس و فقط هوای خالی وارد سرنگ می شه! مشکل چیه؟!
    ++++++++++++++++
    با توکل به خدا توی پرینتر قرار دادیمش
    توی پنل نشون می داد باز جوهرش کمه! موقع پرینت 3 صفحه بیشتر خوب پرینت نگرفت! از صفحه چهار باز مشکیش کم رنگ شد!

من فقط داخل وسطی ریختم! الآن سوال اینه توی کدوم یکی ها از این پنج قسمت رنگ رو تزریق کنم و به چه مقدار (چند میلیلیتر)؟! (کارتریج مشکی)

_____ برای آینده این مقدار رنگ (میلیلیتر) و مکانش (توی آموزش دیدم یکی برای قرمز هست و برای دو رنگه بعدی هر کدوم دو تا - توی هر 5 تا تزریق کنم یا 3 تا رنگ می کنه؟!)برای کارتریج رنگی رو هم بفرمایید ممنون می شم
    این آموزش شارژ:
    برای کارتریج مشکی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و برای کارتریج رنگی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای تشخیص ترتیب رنگ ها به آرومی هد کارتریج رو روی دستمال کاغذی نرمی بکشید. ترتیب خروج جوهر ها همون ترتیب سوراخ هاست. سوراخ تکی رنگ زرد هست.

برای هواگیری مطمئن بشید که پایه به خوبی به سطح هد چسبیده و راه نفوذ هوا نداره. در این صورت باید جوهر وارد سرنگ بشه.

بعد از شارژ دستگاه کارتریج ها رو پر نمی کنه! و باید خودتون مواظب تموم شدن جوهر باشید. (قبل از تموم شدن جوهر مجدد شارژ کنید)

موفق باشید

10. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا من توی اون وسطی و اون دوتای بالایی که حالت اسفنجی داشتن(1و2و3) ریختم اما فکر کنم زیاده روی کردم!
    چون رنگ توی اون دوتای پایینی (4و5) هم اومد و یه لحظه دستم کج شد ورنگ از توی کاتریج به خارج سرازیر شد! توی دستگاه بزارم ممکنه توش بریزه! چه باید کرد؟

عکس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+++ کارتریج صاف دستم بود که یه دفعه مقدار زیادی رنگ از زیرش خارج شد! منم یک سرنگ کامل پر از رنگش رو برداشتم! داستان چیه؟
    و آیا قسمت 4 و 5 باید رنگ داشته باشه یا نه کاملا خالیش کنم؟؟؟

مشکل هواگیری رو همچنان دارم! شاید از پایه ای هست که خریدم! چون سوزن زیرش قرار نمی گیره کنارش هست! لینک عکس بالاس

بعد از شارژ دستگاه کارتریج ها رو پر نمی کنه! و باید خودتون مواظب تموم شدن جوهر باشید. (قبل از تموم شدن جوهر مجدد شارژ کنید)
    اگه جوهر تموم شه و بعدا اقدام کنم چی؟ مشکلی پیش می یاد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

آقا من توی اون وسطی و اون دوتای بالایی که حالت اسفنجی داشتن(1و2و3) ریختم اما فکر کنم زیاده روی کردم!
    چون رنگ توی اون دوتای پایینی (4و5) هم اومد و یه لحظه دستم کج شد ورنگ از توی کاتریج به خارج سرازیر شد! توی دستگاه بزارم ممکنه توش بریزه! چه باید کرد؟

عکس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+++ کارتریج صاف دستم بود که یه دفعه مقدار زیادی رنگ از زیرش خارج شد! منم یک سرنگ کامل پر از رنگش رو برداشتم! داستان چیه؟
    و آیا قسمت 4 و 5 باید رنگ داشته باشه یا نه کاملا خالیش کنم؟؟؟

مشکل هواگیری رو همچنان دارم! شاید از پایه ای هست که خریدم! چون سوزن زیرش قرار نمی گیره کنارش هست! لینک عکس بالاس

اگه جوهر تموم شه و بعدا اقدام کنم چی؟ مشکلی پیش می یاد؟
    سرازیر شدن رنگ مشکلی نیست. بعد از پر شدن کارتریج یک سی سی با سرنگ از توش بکشید، خوبه.
    اگر خیلی پر کنید ممکنه از زیرش نشت کنه، یه مقدار با سرنگ از توش جوهر بکشد تا دیگه نشت نکنه. (به خاطر فشار جوهر)
    سرنگ رو تا انتها فرو نکنید،‌ممکنه فیلتر هد رو سوراخ کنه
    هواگیری اگر نمیشه، هدکلین کنید.
    قبل از اتمام جوهر اقدام کنید تا3 عمر کارتریج بالابره وخطر سوختن کم بشه
    موفق باشید

13. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سرنگ رو تا انتها فرو نکنید،‌ممکنه فیلتر هد رو سوراخ کنه
    چندین باز تا انتها طوری که به تهش بخوره سوزن رو فرو بردم بعد کمی آوردم بالا و تزریق کردم!
    قضیه اینه که بطور ثابت و صاف کارتریج رو جایی می زارم اما بعد از مدتی رنگ جمع می شه اطراف هد، آیا خراب شده؟!
    هدکلین کنید.
    می شه کمی توضیح بدین؟

یه مشکل جدید !!! می گه کارتریج شناخته نشده یا قرار داده نشده! چی کارش باید کرد؟

+++ بعضی موقه کارتریج ها سمت راست پرینتر گیر می کنن!!! هی ضربه می زنه تکونشون بده، بعضی موقع می تونه بعضی موقع نه! در نهایت می بره همون سمت راست نگهشون می داره اگه بتونه جابجا کنه! مجبورم دستی وقتی وسط اومدن از برق بکشم و کارتریج رو خارج کنم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •