سلام دوست عزيز
نمي خواد بزنيمون ، تسليم
ممنون بابت راهنماييتون
سلام دوست عزيز
نمي خواد بزنيمون ، تسليم
ممنون بابت راهنماييتون
نه بابا! این چه حرفیه!نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش می کنم.
موفق باشید
سلام.
دوستان منتظرم کسی نبود؟
ممنون
عرش ادب و خسته نباشید به تمامی اساتید گل : یگ پرینتر کانن MP280 ایرو 16 میده کسی میدونه چطوری رفعش کنم
دوست عزیز
اگر پایه های نارنجی نگهدارنده کارتریج ها رو دارید، ابتدا دربیارید کارتریج ها رو و بعد پایه ها رو بهشون وصل کنید و بعد توش جوهر بریزید و در انتها دوباره داخل بگذارید.
اما اگر پایه ها رو ندارید چاره ای نیست جز اینکه هنگامی که داخل دستگاه هستن جوهر بریزید چون اگر بیرون باشن و پایه نداشته باشن و سرواخ جوهر باز بشه،از زیرشون جوهر نشت می کنه.
اون چشمک مهم نیست، اگر اتوریست باشه (که هست) خودش وقتی لازم شد ریست میشه. توجه نکنید!!
موفق باشید
خدمت شما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(ظاهرا با نگهداشتن دکمه کنسل حل میشه)
آقا یه سوال فنی
کاتریج مشکی 60 اچ پی ، برای شارژ برچسب روش رو برداشتم
5 تا سوراخ داره! ادوتای بالایی و اون یکی وسطی انگار چیزی زیرشونه! دوتای آخر خالیه انگار!
توی کدومش رنگ رو باید بریزم؟!
++++++++++++++++++
یه فیلم از یوتیوب دیدم که داخل وسطی تزریق می کرد!
منم همونجا رنگ رو ریختم! مشکل اینه الآن هواگیری نمی شه!
الآن دو تا سوراخ بالایی رنگ که می خوام بریزم می بینم رنگ می خواد خارج شه - فکر کنم پر شده اما وقتی هوا گیری می کنم انگار اونورش هیچی نیس و فقط هوای خالی وارد سرنگ می شه! مشکل چیه؟!
++++++++++++++++
با توکل به خدا توی پرینتر قرار دادیمش
توی پنل نشون می داد باز جوهرش کمه! موقع پرینت 3 صفحه بیشتر خوب پرینت نگرفت! از صفحه چهار باز مشکیش کم رنگ شد!
من فقط داخل وسطی ریختم! الآن سوال اینه توی کدوم یکی ها از این پنج قسمت رنگ رو تزریق کنم و به چه مقدار (چند میلیلیتر)؟! (کارتریج مشکی)
_____ برای آینده این مقدار رنگ (میلیلیتر) و مکانش (توی آموزش دیدم یکی برای قرمز هست و برای دو رنگه بعدی هر کدوم دو تا - توی هر 5 تا تزریق کنم یا 3 تا رنگ می کنه؟!)برای کارتریج رنگی رو هم بفرمایید ممنون می شم![]()
Last edited by dany_3p4u; 25-12-2012 at 17:37.
این آموزش شارژ:
برای کارتریج مشکی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برای کارتریج رنگی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تشخیص ترتیب رنگ ها به آرومی هد کارتریج رو روی دستمال کاغذی نرمی بکشید. ترتیب خروج جوهر ها همون ترتیب سوراخ هاست. سوراخ تکی رنگ زرد هست.
برای هواگیری مطمئن بشید که پایه به خوبی به سطح هد چسبیده و راه نفوذ هوا نداره. در این صورت باید جوهر وارد سرنگ بشه.
بعد از شارژ دستگاه کارتریج ها رو پر نمی کنه! و باید خودتون مواظب تموم شدن جوهر باشید. (قبل از تموم شدن جوهر مجدد شارژ کنید)
موفق باشید
آقا من توی اون وسطی و اون دوتای بالایی که حالت اسفنجی داشتن(1و2و3) ریختم اما فکر کنم زیاده روی کردم!
چون رنگ توی اون دوتای پایینی (4و5) هم اومد و یه لحظه دستم کج شد ورنگ از توی کاتریج به خارج سرازیر شد! توی دستگاه بزارم ممکنه توش بریزه! چه باید کرد؟
عکس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+++ کارتریج صاف دستم بود که یه دفعه مقدار زیادی رنگ از زیرش خارج شد! منم یک سرنگ کامل پر از رنگش رو برداشتم! داستان چیه؟
و آیا قسمت 4 و 5 باید رنگ داشته باشه یا نه کاملا خالیش کنم؟؟؟
مشکل هواگیری رو همچنان دارم! شاید از پایه ای هست که خریدم! چون سوزن زیرش قرار نمی گیره کنارش هست! لینک عکس بالاس
اگه جوهر تموم شه و بعدا اقدام کنم چی؟ مشکلی پیش می یاد؟بعد از شارژ دستگاه کارتریج ها رو پر نمی کنه! و باید خودتون مواظب تموم شدن جوهر باشید. (قبل از تموم شدن جوهر مجدد شارژ کنید)
سرازیر شدن رنگ مشکلی نیست. بعد از پر شدن کارتریج یک سی سی با سرنگ از توش بکشید، خوبه.
اگر خیلی پر کنید ممکنه از زیرش نشت کنه، یه مقدار با سرنگ از توش جوهر بکشد تا دیگه نشت نکنه. (به خاطر فشار جوهر)
سرنگ رو تا انتها فرو نکنید،ممکنه فیلتر هد رو سوراخ کنه
هواگیری اگر نمیشه، هدکلین کنید.
قبل از اتمام جوهر اقدام کنید تا3 عمر کارتریج بالابره وخطر سوختن کم بشه
موفق باشید
چندین باز تا انتها طوری که به تهش بخوره سوزن رو فرو بردم بعد کمی آوردم بالا و تزریق کردم!سرنگ رو تا انتها فرو نکنید،ممکنه فیلتر هد رو سوراخ کنه
قضیه اینه که بطور ثابت و صاف کارتریج رو جایی می زارم اما بعد از مدتی رنگ جمع می شه اطراف هد، آیا خراب شده؟!
می شه کمی توضیح بدین؟هدکلین کنید.
یه مشکل جدید !!! می گه کارتریج شناخته نشده یا قرار داده نشده! چی کارش باید کرد؟
+++ بعضی موقه کارتریج ها سمت راست پرینتر گیر می کنن!!! هی ضربه می زنه تکونشون بده، بعضی موقع می تونه بعضی موقع نه! در نهایت می بره همون سمت راست نگهشون می داره اگه بتونه جابجا کنه! مجبورم دستی وقتی وسط اومدن از برق بکشم و کارتریج رو خارج کنم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)