من رو انگلستان تست کردم گوگل مپ داشت. استرالیا رو نمی دونم. fb هم فیل.تره وگرنه توی لیست برنامه ها هست.
من رو انگلستان تست کردم گوگل مپ داشت. استرالیا رو نمی دونم. fb هم فیل.تره وگرنه توی لیست برنامه ها هست.
اقا این روش ورود به منو مخفی به BD-D5900 جواب نداد منظورم راه حل صفحه 118 میشه راه حلی بدید لطفا درست وحسابی باشه منظورم توضیحاتش به زبان شیرین فارسیه
آقا طریقه برگدوندن به سرور ایران smart hub چه جوریه چون از روش Fast Forward - 289 - Fast Rewind سرور ایران توش نیست لطفا فورا راهنمایی کنید البته بدون نیاز به منومخفی
من تست کردم ایران تو لیست هست. احتمالا قبلا تو منوی مخفی دست کاری کردی. اگر اینطوره تنظیمات رو برگردون به حالت اولشون . فکر کنم اگر تو منوی مخفی بذاری روی استرالیا یا کشور دیگه ای اینجوری میشه.
سلام!
با این کار اپلیکیشن های قبلی که نصب کردیم حذف نمیشن که ؟ (چون من خیلی برنامه نصب کردم و دلم نمیخواد پاک بشن !)
سلام زمان کارکرد پلاسما e480 سامسونگ 50 اینچ چطوری میشه پیدا کرد
چرا اتفاقا با تغییر کشور همه برنامه ها پاک میشن.
آقا من تو منو فانتزی روی گزینه ی network remote control کلیک کردم و گزینه ی rusamsung کلیک کردم وحذفش کردم ودیگه هیچ راهی برای منو مخفی نداشتم ریست فکتوری کردم بازم نشد فقط فکر کنم info link country:ازdeveloping رفته روی operating و نرم افزار های اسمارت هابم کم شده بود میخواستم (از توی یه تاپیک خونده بودم) میخواستم ببینم راهی مثل تغییر country تو خود اسمارت هاب هست که بتونم دوباره تغییرش بدم لطفا جان عزیزتان سریعتر راهنمایی کنید
سلام ما یه ال سی دی مدل 32a6afoc 530 داریم می خواستم آپگرید کنم. فریمورش رو پیدا نکردم. آیا این ال سی دی شبکه های دیجیتال رو می گیره. لطفا راهنمایی کنید
مدل : LA32B530P7R
می خوام به وسیله تلویزیون ویدیو پخش شه
Last edited by irani789; 18-08-2012 at 12:34.
منو فانتزی چیه؟ اگر rusamsung پاک شده باشه بازم اگر بخوای باهاش وصل بشی سوال می پرسه که باید تاییدش کنی.
منم قبلا info link country رو عوض کردم و ایران از لیست حذف شد و بعدش که برش گردوندم درست شد. راه دیگه ای بلد نیستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)