اتفاقا MX دارم خودم ، هنوز جواب نمیده... تو XDA زدم 3 نفر دیگه هم مشکل منو داشتن... البته الان چک نکردم ببینم به چه نتایجی رسیدن![]()
اتفاقا MX دارم خودم ، هنوز جواب نمیده... تو XDA زدم 3 نفر دیگه هم مشکل منو داشتن... البته الان چک نکردم ببینم به چه نتایجی رسیدن![]()
احتمالا چون هنوز در مرحله آلفا هست مشکلو داره . کم کم حل میشه . باطری آتریکس که واقعا" عالیه . فکر نکنم تو گوشی های الان تو بازار هیچ کدوم به گرد پاش هم برسن . غیر از ریزر مکس که![]()
نمیدونم دیگه آنلاک پرید . یک غلطی کردیم بعد مجبور شدم رام اصلی رو با rsd-lite فلش بزنم . الان دیگه موقع روشن کردن انلاک نمینویسه .
پارسا این miui مثل سیانوژن نیست که کیفیت بک گران رو بیاره پایین ! سیانوژن ورژن جدید تست نکردی ؟
واقعا حیفه همچین گوشی خوبی به ورژن 4 آپدیت نمیشه !
واقعا سیاست موتو هم جالبه گوشی دو هسته جدیدشو آپدیت نمیکنه اون وقت اون سونی اریکسون گوشی 100 تومنی در پیتشو آپدیت میکنه !
شرمنده الان تازه پستتو دیدم...
من واسه همون ویدیو پلیر رفتم روی نوترینو رام...
کیفیت بکگراند رو پایین نمیاره...
نوترینو رام هم همینطوره پایین نمیاره...
یه رام هم بود ترکیبی از CM7 و رام SGS2 ، بد نبود به نظرم...
الان رو نوترینو رام هستم ، رام خوبیه... جالبیش اینه که از سنسور فینگرپرینت میشه استفاده کرد واسه کنترل ، یعنی عین تاچ پد لپتاپ...
Gingermod #4 هم دانلود کردم و وقتی ریختم گوشی بالا نیومدکرنل هم زدم درست نشد... حیف 180 مگ ترافیک که پروندم... حالا #5 ــش اومده شب میزارم دانلود شه ببینم چه طوره...
آپدیت جدید برای موتورولا آتریکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا آندروید 4 هم براش بیاد![]()
پارسا از این رام بیشتر بگو . اوضاش چطوریاست . اون که سنسور تشخیص اثر انگشتش مثل تاچ پد کار میده واقعا جالبه . خوب کار میده یا الکیه !؟
فعلا که روشم و مشکلی هم ندارم... اما خوب یه سری ایراد هم مثل ساپورت نشدن این رام واسه مدیاپلیر ها و مصرف باطری تقریبا بالا و فورس کلوز Smart Keyboard هم داره... تاچ پدش کاملا دقیق کار میکنه اما به نظرم تزیینیه ، چون هم کار کردن با صفحه خیلی راحت تره ، هم اینکه اگه دستت بیاد روی دکمه پاور اعصابت به هم میریزه موقعی که میخوای یه کاری کنی :|![]()
آخرین قیمت این گوشی رو کسی میدونه؟من اصفهان قیمت گرفتم 840 میدن با گارانتی اصلی.ولی فکر کنم گرون میدن.تهران قیمت چنده؟دی جی کالا زده 798 تومان
درود.
دوستان من گوشی دوستمو با استفاده از وای فای آپدیت کردم.
اما حالا اصلا به اینترنت وصل نمیشه! تمام تنظیمات جی پی ار اس هم درسته و مثله قبله(قبل از آپدیت مشکلی نداشت) اما الان هرکاری که میکنیم به اینترنت وصل نمیشه!
ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از کجاست و باید چیکار کرد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)