- نبود ِ هاربینجر خیلی مسخره بود . اصن هاربینجر که سینتتیک نبود و موجودی اورگنیک بود ، نمیشه بگیم اون از Catalyst پیروی میکنه که ، مگه رباته ؟
- به نظر من مرج کردن ِ اورگنیک ها و سینتتیک ها لازمه ش نباید نابود شدن ِ یکی مث ِ شپرد باشه ! شپرد مگه چیکاره ست ؟ یه سرباز عادیه ! یه جوری میگفت با مرج کردنشون تو هم میمیری انگار کنترل ِ ریپر ها مثلا" تا الان دست ِ شپرد بوده ، حالا اگه بخواد مرجشون کنه میمیره .
- با نابود کردن ِ ریپر ها Mass Relay ها چرا باید نابود بشن ؟ الان جوکر اینا که توی یه سیاره ی دیگه ن باید چه خاکی توی سرشون بریزن ؟
.gif)
، این ایده مث ِ این میمونه که وقتی میخوای یه سری اتومبیل رو از رده خارج کنی ، پمپ بنزین ها و جاده ها و این چیزارم نابود کنی. رپیر ها که کاره ای نبودن ، اونا هم سرباز بودن ، Mass Relay ها چه ربطی به اونا دارن آخه ؟
- راجع به اینکه کتلیست چرا اون شکلی بود میشه بهونه های بایوور رو قبول کرد ، شپرد اون چیزی رو میدید که میخواست ببینه ، شاید اگه یه Hanar میرفت اونجا یهProthean رو به صورت کتلیست میدید
- برای من اندرسون خودش مرد ، یعنی اون تیری که شپرد زده بود بهش انداختش
- وار است ِ من 6800 تا بود . افکتیوش 4000 تا . اگه جنوفیج رو درمان نمیکردی کروگن هارو نداشتی . ولی اگه موردین رو میکشتی هم سلیرین هارو داشتی هم کروگن هارو ، اما بعدش Wrex/Wreav میفهمید که تو کلک زدی و باید دوباره رنگید میزدی و اون رو هم میکشتی
- در مورد ِ اینکه بایوور بخاطر شاهکاری که خلق کرده بود از پایان دادن ِ خوب بهش معذور بود مخالفم . فکر میکنی کاری داشت وقتی ریپر ها رو نابود میکردی مثلا" فقط سیتادل نابود میشد ؟ یا Crucible نابود میشد ؟ حتما" باید ژانگولر بازی در میاورد و N تا کانسیکوئنس ِ دیگه اضافه میکرد ؟ یا مثلا" مرج کردنشون چرا باید مشکلی داشته باشه ؟ یا کنترل کردنشون چرا نباید به این جمله که "داداش ، بعدا" دوباره شر میشه ها اگه کنترل کنیشون" خلاصه بشه ؟ حتما" باید گند میزدن به Mass Relay ها ؟ چیزی که باعث همه ی پیشرفت ها شده بود ؟ الان همه آواره هستن ، چجوری برن سیاره خودشون ؟ چجوری زاد و ولد کنن بعضیاشون ؟
- توی سکانسی که من تمومش کردم ، از سفینه فقط جوکر میاد بیرون و اشلی و ژویک . بقیه چی ؟ ژویک آخه آدمه ؟
- اون قضیه ی دکتر چاکواز رو هم ماستمالی کردن که جاسوس سربروس بوده ، اصن معلوم نشد چی شد ، عین ِ سریال های امریکایی که کمپانی بهشون میگه تا فلان موعد ته ش رو هم آوردید آوردید نیاوردید سریال کنسل میشه کار کردن ، انگار از کانال سه بهشون گفته بودن وقت نیست سریال جدید توراهه ! ماست بسته بودن به آخراش !
- اصن وسط ِ اون همه داستان و این حرفا ، ایلوسیو من چجوری پاشده بود رفته بود سیتادل ؟ ( حالا میشه بهونه آورد اینو )
- توی یه همچین موقعیتی ، آخه کدوم نژاد ، کدوم ارتشی ( Salarians ) بخاطر درمان ِ یه نژاد ِ دیگه (کروگن ها) حاضر هست بیخیال ِ نجات ِ دنیا و خودش بشه ؟ بایوور به زور میخواسته این تصمیماتی که "یا این یا اون" رو بچپونه توی داستان . اصن با منطق جور در نمیاد که سلرین ها که انقدر عاقل هستن بخاطر یک مسئله ای مثِ جنوفیج ، خودشون رو مث ِ بچه ها لوس کنن بگن "اصن ما نمیایم"
- من ایرادی نمیگیرم ، این چیزیه که بایوور ساخته ، همیشه مشتریان از فروشندگان/عرضه کننده ها راضی نیستن ولی اگه پای بحث باشه ، خیلی قابل شکافته شدن هست و بیشتر به نظر میاد یه جای کار میلنگیده مث ِ نداشتن وقت و یا لج بازی مقامات بالای بایوور ( توی این مایه که آقازاده شون گفته بوده دوست دارم اینجوری باشه و بس ) وگرنه یه کسی که 2 سال گیمر ِ حسابی بوده ، خیلی بهتر در میاره تا اینا . من نمیدونم چرا RPG ها نباید مث Skyrim یا حتی همون Dragon Age اولی تصمیمات آدم موثر باشه ؟ چرا تصمیمات ِ من ِ بازیباز باید منتهی بشه با نتایجی که خود ِ بایوور به زور به من تحمیل میکنه نه یه پایان و نتیجه ای که متاثر از تصمیماتی هست که خودم گرفتم . اگه میخواستم اینطوری تموم بشه که میزدم از همون اول با نگهبان ِ سیتادل و سوپور ِ تسیا رومنس میکردم ، همه رو هم رنگید میزدم ، هیچکس رو هم درمان نمیکردم که بدتر عذاب نکشن . همه که میخوان بدبخت بشن ، بذار زودتر بشن . بهر حال من در چاچوبی که بایوور برام تعیین کرده بود بازی کردم و تموم شد. همین!