سلام..
دقیقا حق با شماست.. و تمام حرفاتون رو تایید میکنم.
سلام..
دقیقا حق با شماست.. و تمام حرفاتون رو تایید میکنم.
بروبچ این همه سوال بود فقط چسبیدید به بازیاش !
آسفالت و پاور امپ رو با تغییر ورژن درستشون کردم
یه کاستوم رام لطفا بهم معرفی کنید (+آموزش کامل نصب) که برنامه رو تو رم نصب کنه + مولتی تاچ ( درصورت وجود داشتن) در ضمن خوشکل هم باشه
فقط تست شده باشه و هنگ منگ تو کارش نباشه
مرسی
Last edited by maxp30; 02-05-2011 at 20:33.
من رام Cm6 V1 رو استفاده و توصیه میکنم
اینجا هم مرجع آموزش هاست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان.
چند تا سوال داشتم میخواستم راهنماییم کنین.
من تازه x8 خریدم. میخواستم ببینم الان که سیستم عاملش 1.6 رسمی هست اول روتش کنم، بعدش از رام های رسمی یا غیررسمی ورژن های بالاتر استفاده کنم؟ یا اینکه اول به 2.1 رسمی آپدیت کنم بعد روت کنم و بعدش از رام های غیررسمی دیگه استفاده کنم؟ یا حالت های دیگه.اول چه کار کنم بهتره؟ ممنون.
سوال دوم اینکه مثلا اگه از رام 2.3.3 استفاده کردم و خوشم نیامد میتونم به عقب تر برگردم؟ (مثلا از 2.2 استفاده کنم)
سوال سوم اینکه تا الان بهترین رام (هم از نظر سرعت و هم از نظر کمتر باگ داشتن) چیه؟ البته کسی که رام رو ساخته معروف هم باشه که مطمئن تر باشه بهتره.
چهارم اینکه نظرتون با اورکلاک پردازنده چیه؟ تا حالا کسی اورکلاک کردی؟ خوبه؟ تاثیرش محسوسه واقعا؟ (به خصوص تو بازیها) اصلا ارزش داره ؟
پنچم درباره دوال تاچه. اینایی که با ه.ک فعال کردن فقط تو گالری استفاده میشه یا جاهای دیگه مثلا تو بازی ها هم کار میکنه؟
ششم واسه بیس بانده که چه جوری آپدیتش کنم؟
هفتم اینکه یه جا خوندم که نصب تم یه خورده سخت و خطرناکه، امکان داره گوشی بالا نیاد. درسته؟ چه جوری تم باید نصب کنیم؟
و آخر راحت ترین و مطمئن ترین راه واسه روت کردن و استفاده از رام ها چیه که گوشی به مشکل نخوره؟ یا اگه به مشکل خاصی بخوره (مثلا بالا نیاد) حتما باید بدیم بیرون فلش کنن یا خودمون هم میتونیم راهش بندازیم دوباره؟
خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.![]()
میخواستم ببینم الان که سیستم عاملش 1.6 رسمی هست اول روتش کنم، بعدش از رام های رسمی یا غیررسمی ورژن های بالاتر استفاده کنم؟ یا اینکه اول به 2.1 رسمی آپدیت کنم بعد روت کنم و بعدش از رام های غیررسمی دیگه استفاده کنم؟ یا حالت های دیگه. اول چه کار کنم بهتره؟ ممنون.
1. مطمئنی 1.6 هست با اینکه تازه خریدی!!!؟؟؟؟
شاید بخاطر وضوحش که 65000 رنگ به نظر میاد فکر میکنی یک و ششه ولی باید بگم این سونی اریکسون لعنتی دو و یکشم 65000 رنگ به نظر میاد!(برو تو setting و سپس about phone اونجا ورژن آندرویدتو زده من مطمئنم 2.1 هست)
سوال دوم اینکه مثلا اگه از رام 2.3.3 استفاده کردم و خوشم نیامد میتونم به عقب تر برگردم؟ (مثلا از 2.2 استفاده کنم)
2. تو رام های غیر رسمی این امکان وجود داره و تو رام رسمی هم میتونی با دانگرید کردن از 2.1 یه 1.6 برگردی (که هیچ فایده ای نداره!)
سوال سوم اینکه تا الان بهترین رام (هم از نظر سرعت و هم از نظر کمتر باگ داشتن) چیه؟ البته کسی که رام رو ساخته معروف هم باشه که مطمئن تر باشه بهتره.
3.الان بهترین رام موجود ورژن نهایی رام 2.2 froyo یا همون MiniCM-1.0.0 هست که خوراک بازیه و هیچ باگی هم نداره(فقط قطب نماش غیر فعال هست که با نصب یه فایل فعال میشه ممیشه)
به پست زیر مراجعه کن
تو این رام بصورت پیش فرض پردازنده تا 710 مگاهرتز اوورکلاک شده ولی اگه واسه بازیهای سنگین میخوای به گفته یکی از کاربرای سایت xda باید دستی تا 748 مگاهریز اوور کنی تا تو بازیهای سنگینی مثل gangstar گیر و لگ نداشته باشی. حتما این رام رو نصب کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چهارم اینکه نظرتون با اورکلاک پردازنده چیه؟ تا حالا کسی اورکلاک کردی؟ خوبه؟ تاثیرش محسوسه واقعا؟ (به خصوص تو بازیها) اصلا ارزش داره ؟
4. همونطور که گفتم واسه بازیهای سنگین حتما باید اوور کنی ولی خوب مصرف شارژتم به همون نسبت میره بالا که چیز مهمی نیست
پنچم درباره دوال تاچه. اینایی که با ه.ک فعال کردن فقط تو گالری استفاده میشه یا جاهای دیگه مثلا تو بازی ها هم کار میکنه؟
5. این گوشی از لحاظ سخت افزاری نمیتونه از مولتی تاچ پشتیبانی کنه ولی تو رام بالا دووال تاچ مجازی فعاله و فقط سه جا کار میکنه: 1-گالری2-مرورگر و 3-صفحه اصلی luncher pro واسه اینکه همه homescreen هات رو روی یه صفحه ببینی.
حیف فقط تو همین سه جا فعاله، تو بازی هایی مثل nova جای خالی مولتی تاچ بشدت احساس میشه ولی کاریش نمیشه کرد
ششم واسه بیس بانده که چه جوری آپدیتش کنم؟
6. به نکته مهمی اشاره کردی
واسه اینکه بتونی پردازندتو اوورکلاک کنی و یا برنامه هاتو تو مموری کارتت بریزی حتما باید بیس باندتو آپدیت کنی.برو تو setting و سپس about phone اونجاورژن بیس باندتم زده اگه آخرش 15 باشه آپدیته ولی اگه هرچیزی دیگه ای باشه باید آپدیت کنی تا آخرش بشه 15:
اول فایل زیر رو دانلود کن:
pashkovsky.com/x8/BASEBAND.rar
درایوری که گذاشته نصب کن.گوشیو خاموش کن و دستتون رو روی دکمه بک نگه دار (تا گوشی اصلا روشن نشه!)
برنامه رو باز کن و روی فلش کلیک کن. فریمور دوم x8 رو که کنارش نوشته baseband 15 انتخاب کن و بزن تا بیس باندتونو آپدیت کنه (آخرش باید بشه 15)
حالا با خیال راحت این رام بالا رو نصب کن.
از حالا به بعد میتونی دستی اوورکلاک کنی و یا میتونی برنامه ها و بازی هات رو بدون ارور روی مموری نصب کنی! (فقط قبلش در تنظیمات محل نصب رو روی external قرار بده)
هفتم اینکه یه جا خوندم که نصب تم یه خورده سخت و خطرناکه، امکان داره گوشی بالا نیاد. درسته؟ چه جوری تم باید نصب کنیم؟
7. آندروید تم نمیخوره لانچر میخوره (خیلیا این دو تا رو با هم اشتباه میگیرن!)
نصب لانچر هم مثل نصب برنامس و بعد از نصب به راحتی میتونی انتخابش کنی و ظاهر گوشیتو عوض کنی!
به صورت پیش فرض تو رام بالا دو تا لانچر نصبه خودتم میتونی هرچقدر بخوای نصب کنی اصلا هم خطرناکه نیست. چیزی شد با من
آخر راحت ترین و مطمئن ترین راه واسه روت کردن و استفاده از رام ها چیه که گوشی به مشکل نخوره؟
8. هیچ خطری نداره اگه درست انجام بدی. راستی واسه تو که از صفر شروع کردی تو انجمن ir-tci یه تاپیک درست کردن که آندروید روی x8 رو از صفر مطلق توضیح داده و روت، آپدیت، نصب رام رسمی و غیر رسمی، برنامه ، بازی و... رو به زبون ساده و از صفر توضیح داده.
من خودم از همونجا شروع کردم:(به جای نقطه چین ها ir-tci و سپس org قرار بده)
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by crazymohamad; 03-05-2011 at 12:27.
دوستان این بازیم جدیدا از گیم لافت منتشر شده واسه سایز hvga که به x8 هم میخوره .رالی گرافیک بالاییه حتما دانلود کنید.(قبلش سی پی یو رو ات 748 اوور کنید)
Gameloft Fast Five the Movie: Official Game HD For HVGA
]
Sdcard/gameloft/games
Link download APK+Data+Backup
http://www.mediafire.com/?01bm1ic6xsbs86q
http://www.mediafire.com/?3udvknbxk69dv9p
Last edited by crazymohamad; 03-05-2011 at 12:38.
اینم یه بازی استراتژکی با گرافیک بالا (خیلی اعتیاد آوره)
HOT UPDATE - The Settlers HD
]
بازی مال گیم لافته
apk
dataکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by crazymohamad; 03-05-2011 at 20:12.
سلام به همه ي دوستان
يه X8 دارم كه فريمورش آپديت شده و 2.1 هستش.
فايل apk بازي NFS V1.0.4 رو ريختم تو كارت SD . بعد با فايل منيجر رفتم تا بازي رو نصب كنم ، ولي خطا ميده و ميگه كه فضا كمه !
در صورتي كه فضاي حافظه گوشي 143 مگابايت خاليه ، مشكل چيه ؟ چه جوري بايد حلش كنم ؟
دوستان بازم تاکید میکنم مقدار ماکزیمم و مینیمم فرکانس رو اینجوری تغییر بدین:
748Mhzmax and min245
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
ریست فکتوری کن و با pcsuite از طریق کامپیوتر نصبش کن.
اگه میخوای بدون مشکل با خود گوشی این جور بازیا رو بریزی باید به 2.2 آپدیت کنی.
4 تا پست عقبتر واسه اون دوستمونم توضیح دادم. تو هم همون رام رو بریز
خیر پک جدید و قدیم نداره
همونطور که گفتن پک کامل این گوشی شامل خود گوشی و شارژر و سیم یو اس بی و هدفون و 2 گیگ رم و 1 قاب اضافه هست
البته اکثر فروشنده ها قاب اضافه رو ورمی دارند(به بیان بهتر تو روز روشن و باوقاحت تمام میدزدن,برای من قاب نداشت به فروشنده گفتم قابش کو گفت x10 قاب داره گفتم ما ر وخر فرض کردی یا خودت رو و رفتم مغازه های دیگه اما چون تو شهرستانم و بازار موبایل محدوده انگار همشون با هم هماهنگ بودن و هر کدوم 1 بهانه ای می بافت و در نتیجه قاب ما رو هم دزدیدن) هر کی هم که گفته پک قدیم و جدید داره و فروشنده هم هست به خاطر همین قضیه ی فروش جدا گانه قاب هست
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
برخلاف نظر دوستمون crazymohammad برای بازی کردن نیاز به اور کردن نیست
دلیلشم اینه که اولا وقتی گوشی رو اور میکنیم توی بنچ هایی که تا حالا گذاشتیم دیده شده که در برخی از موارد حتی از قابلیت گرافیکی گوشی کم شده(به جز توی رام نکسوس ورژن 2 و مینی سی ام اورشده که این 2 هم فقط پردازندشون بهتر شده)
از طرفی هم تا حالا خود من بازی HD ای ندیدم که توی خود بازی با فریم ریت پایین اجرا بشه
اما مزیتی که اور کردن(فقط تو رام هایی که گفتم )داره اینه که سرعت لود بازیها بالا تر میره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)