تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 284 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

داره خودمونی میشه saasn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Black Mesa

پيش فرض

یکی هم جواب مارو بده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

لینک سایت رو ندادین ! ممنون میشم بدین....
    اقا دستت درد نکنه بابت توضیحت
    شرمنده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

قیمت ها خیلی بالا رفته
    دیگه زیر 100 چیزی پیدا نمیشه . لااقل باید 150 تومن هزینه کنید تا ساده ترین چیز را پیدا کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با این حدود 20صفحه که من اینجا خوندم چند مدل هست که همه روشون نظر دارن و راضی هستن مثل LV61 ,LV81 ,براون 790...مدلی که به نظر مناسب جیب من میاد انگار فقط LT-20 هست که به نظر همه راضین
    1-من صورتم خیلی حساس هست به طوری که الان 1ساله با موزر اصلاح میکنم که واقعا عذابه و مشکلم هم با ژیلت اینه که صورتم جوش های چرکی ریز میزنه...به نظرتون با ریش تراش هم باز ممکنه جوش بزنه؟
    2-فرق ریش تراشهای خطی با گردها توی چیه؟؟؟به نظر همه اینجا بیشتر خطی ها رو پیشنهاد میکنن...اصلاحشون چه تفاوتی داره؟
    3-تعداد تیغه ها چقدر تاثیر داره توی اصلاح؟مثلا تفاوت اصلاح LV81 با 5تیغ با LT20 با 3تیغ چقدر محسوس هست و تفاوت کلیشون توی چی هست؟
    4-مدلهای خوب توی رنج قیمت 200 وپایینتر چی هستن؟یا همین LT-20 رو بگیرم بیخیال مال دنیا بشیم...
    Last edited by ahoora f; 26-07-2012 at 19:15.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با این حدود 20صفحه که من اینجا خوندم چند مدل هست که همه روشون نظر دارن و راضی هستن مثل LV61 ,LV81 ,براون 790...مدلی که به نظر مناسب جیب من میاد انگار فقط LT-20 هست که به نظر همه راضین
    من صورتم خیلی حساس هست به طوری که الان 1ساله با موزر اصلاح میکنم که واقعا عذابه و مشکلم هم با ژیلت اینه که صورتم جوش های چرکی ریز میزنه...به نظرتون با ریش تراش هم باز ممکنه جوش بزنه؟
    فرق ریش تراشهای خطی با گردها توی چیه؟؟؟به نظر همه اینجا بیشتر خطی ها رو پیشنهاد میکنن...اصلاحشون چه تفاوتی داره؟
    مدلهای خوب توی رنج قیمت 200 وپایینتر چی هستن؟یا همین LT-20 رو بگیرم بیخیال مال دنیا بشیم...
    من خودم میخوام la93 بگیرم که حدود 480 هست.برای پوست حساس خطی بهتره.من از چند نفر که شنیدم گفتن برای پوست حساس دیگه مشکلی پیش نمیارن.

6. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

1-من صورتم خیلی حساس هست به طوری که الان 1ساله با موزر اصلاح میکنم که واقعا عذابه و مشکلم هم با ژیلت اینه که صورتم جوش های چرکی ریز میزنه...به نظرتون با ریش تراش هم باز ممکنه جوش بزنه؟
    2-فرق ریش تراشهای خطی با گردها توی چیه؟؟؟به نظر همه اینجا بیشتر خطی ها رو پیشنهاد میکنن...اصلاحشون چه تفاوتی داره؟
    3-تعداد تیغه ها چقدر تاثیر داره توی اصلاح؟مثلا تفاوت اصلاح LV81 با 5تیغ با LT20 با 3تیغ چقدر محسوس هست و تفاوت کلیشون توی چی هست؟
    4-مدلهای خوب توی رنج قیمت 200 وپایینتر چی هستن؟یا همین LT-20 رو بگیرم بیخیال مال دنیا بشیم...
    سلام. اگه خیلی وقته با تیغ یا موزر اصلاح میکنی احتمال حساسیت با ریش تراش خطی (فویلی) کمتره .تعداد تیغ ها در تعداد دفعات کشیدن روی پوست تاثیر داره ، یعنی هر چقدر تعداد تیغ ها بیشتر باشد تعداد دفعات لازم برای کشیدن روی پوست کمتره. درکل 5 تیغ اصلاح تمیز تر و بهتر نسبت به 3 تیغ رو داره. اگه پولش خیلی مهم نیست LV61 رو بگیر . وگر نه LT-20 هم خوبه.

8. این کاربر از arman-al بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام ali-softcenter
    دوست عزیز من هم 5 ساله که براون 360 دارم که میشه گفت خوبه ولی نه در حد عالی و مطلوب ، فکر کنم قبلا گفتید که 6 ساله براون 360 دارید ، لطفا بفرمایید حالا که با پاناسونیک اصلاح میکنید در مقایسه با براون 360 کمپلت چه مزایا و معایبی داره ؟
    سپاس
    180 درجه فرق داره!!!

بروان 360 سه تیغه هست و زیر گلو رو هم خوب نمیزنه...همین طور بالای لب رو راضی نبودم.....پوستم رو خراب کرده بود ..موتورش قدرت اولیه ش رو نداشت دیگه...کلا بروان ها بعد از 1 سال موتورش تحلیل میره

ولی الان با lf51 صورتم نرم و صاف میشه....4 تیغ س و قدرت موتورشم بیشتره...

میخواستم 5 تیغه بخرم ولی باید 200 تومان بیشتر میدادم...

یکی از معایب پاناسونیک اینه که بین مدل هاش اختلاف قیمتی فاحشی وجود داره...و واقعا باید بچه مایه دار باشی تا 560 تومن پول بدی بالای lv61 !!! که تازه آخرین مدل هم نیست!!

البته پول داشتم حتی آخرین مدل رو هم بگیرم ..نزدیک 700 بود!! ولی خدایی زور داره!!!

در کل توصیه میکنم بروان 360 رو بندازی اون ور و لذت شیو رو با پاناسونیک تجربه کنی!

من هر روز صبح قبل از اصلاح عزا میگرفتم ولی الان جشن میگیرم...در این حد!

امکان نداره تا آخر عمرم سراغ براون برم!

10. 2 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سپاس دوست عزیز ali-softcenter ، منم فکر میکنم لازم نیست آخرین مدل 5 تیغه رو بخری همین LF51 خیلی خوبه و مشخصات کاملی داره به نظرم مدل های 5 تیغه میتونه استهلاک بالایی داشته باشه و زود شارژ تموم کنه چون فکر نمیکنم قدرت موتور با 4 تیغه ها فرقی کرده باشه ، در واقع همین مدل LF51 یا LA62 که پایه شستشو ندارن قیمت منطقی تری نسبت به مدلهای بالاتر دارن و نباید فراموش کنیم که آخرین مدل براون (سری 7) هم 3 تیغه است که خوب در اومده و قدرت خوبی داره پس اضافه کردن تعداد تیغه ها زیاد منطقی به نظر نمیرسه به اعتقاد من حداکثر همون 4 تیغه کافیه و باید بیشتر روی کیفیت ریشتراشها در جهت اصلاح راحتتر با کمترین صدمه به پوست کار بشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام. اگه خیلی وقته با تیغ یا موزر اصلاح میکنی احتمال حساسیت با ریش تراش خطی (فویلی) کمتره .تعداد تیغ ها در تعداد دفعات کشیدن روی پوست تاثیر داره ، یعنی هر چقدر تعداد تیغ ها بیشتر باشد تعداد دفعات لازم برای کشیدن روی پوست کمتره. درکل 5 تیغ اصلاح تمیز تر و بهتر نسبت به 3 تیغ رو داره. اگه پولش خیلی مهم نیست LV61 رو بگیر . وگر نه LT-20 هم خوبه.
    این مدلهای 5تیغه که قیمتش وحشتناکه دیگه قیدش رو زدم من
    حالا به نظرتون مدلهای 4تیغه و 3تیغه تفاوتشون در چه حدهست و ارزش 150هزار تومن اختلاف رو داره؟
    ما که پول نداریم 3بارم میکشیم روی صورتمون حالا 10دقیقه هم وقت میزاریم!!! .حالا ارزش 150تومن بیشتر رو داره 4تیغه ها؟یا همون LT20 رو بگیرم خیال راحت.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

این مدلهای 5تیغه که قیمتش وحشتناکه دیگه قیدش رو زدم من
    حالا به نظرتون مدلهای 4تیغه و 3تیغه تفاوتشون در چه حدهست و ارزش 150هزار تومن اختلاف رو داره؟
    ما که پول نداریم 3بارم میکشیم روی صورتمون حالا 10دقیقه هم وقت میزاریم!!! .حالا ارزش 150تومن بیشتر رو داره 4تیغه ها؟یا همون LT20 رو بگیرم خیال راحت.
    فکر نکنم ارزش داشته باشه 150 تومن بیشتر بدی
    همین سه تیغه اش هم نهایتا 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه اصلاح و حسابی سفید هم میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •