---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
آقا امین شما هنوز مدلتو انتخاب نکردی؟
خیلی وقته داری میگردیا
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
آقا امین شما هنوز مدلتو انتخاب نکردی؟
خیلی وقته داری میگردیا
Last edited by Mr.Mazmamfi; 30-04-2011 at 15:47.
1.بدک نیست.
2.بله من باش رایت کردم فکر کنم 8X /6X بودش...
3.بلندگوش مونو هست.
4.حراتش خوبه واقعا کرایسیس 2 با بالاترین رزولوشن تا 80 بالا میره.
5.اونم خوبه...
6.خوب..
7.پاسخ داده شده در 4.
سلام
ن تو همین تاپیک تصمیم به خرید 5742 ci5 460m گرفتم...ازش راضیم...بعد از من دوتا از دوستانم هم گرفتن...الان هر سه تا لپ تاپ خود به خودی میکروفون (که کنار وب کم هست) روشن میشن و بعد هم خاموش میشن گاهی اوقات هم نویز شدیدی میدن....من بردم گارانتی ولی هر کاریش کردم اونجا صداش درنیومد ...به نظر شما ممکنه چشون شده باشه؟؟؟
هر سه لپتاپ ویندوز متفائت دارن(حتی یکی 32 بیتی نصب کرده-هر سه لپتاپ انتی ویروس به روز دارن ولی دوتاشون نود دارن یکیشون کسپر)
ممنون
خواستم بگیرمش ولی من به خاطر کارم i7 می خوام . برایه همین صبر کردم تا ٥٧٥٠ بیاد ولی مدل بهتر از ان هم وارد شد. الان لپ تاپ قدیمیم کارم را می رسه . به احتمال زیاد ابان می خرم . هر روز که میگذره در مورد برندهای مختلف اطلاعاتم بیشتر میشه الان یه مدل پیدا کردم خدای برندهاست میشه گفت تمام موارد مورد نظرم را داره تا ببینم تا ان موقعه چی جدیدتر می اد .
سلام
دوستانی که بازی FIFA 11 رو بدون افت فریم روی 5742 بازی میکنن
لطف کنن بگن تنطیمات مربوط به Setting بازی و 3D Setting کارت گرافیک رو به چه صورتی انجام میدن
چون من روی هر حالتی که قرار میدم بازم بازی افت فریم داره و لگ میزنه
در صورتی که Crysis 2 رو بدون افت فریم اجرا میکنم!
خب این 4750 که cpu اش نسل جدیده و قوی تره چرا اینو نمی گیری ؟ طراحی شیکی هم داره.
![]()
بله. خیلی ممنون دوست عزیز. خیلی راضیم.
خیلی جالبه GPU رو شناخته ولی VRAM رو نه!با این حساب فکر می کنم مشکل از درایور گرافیک باشه؛ یک بار کامل Uninstall کنید و بعدش آخرین ورژن درایور رو نصب کنید.
الآن بهتون پیغام خصوصی میدم دوست عزیز.
به احتمال زیاد شما Launch Manager رو نصب نکردید یا ناقص نصب کردید؛ Launch Manager رو نصب کنید و. اگر باز هم مشکل پابرجا بود، درایور WiFi رو ReInstall کنید.
1. متوسط
2. من که تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم. باهاشم تا حالا 12-10 بار رایت کردم. حداکثر سرعتش 8x هست.
3. متوسط/ خیر؛ Mono هست.
4. در هنگام کارهای سنگین خیلی عادی داغ می کنه و برای کارهای سبک هم واقعاً خنکه.
5. خوب
6. خوب
7. از نظر من عالی.
یعنی قیافشبا ٥٧٤٠ فرق داره یا با ٥٧٥٠ . اخه گشتم ولی i7 نبود ایسر فقط همین ٥٧٥٠ i7 وارد کرده
من الان یه ماهه که 5742 رو گرفتم .١٠٠درصد ازش راضیم.مشکل رایت رو با سی دی و دی وی دی های بی کیفیت داره.فقط مشکل ساکر٢٠١١ رو الان باش دارم.امروز هم باش سر کلاس کنفرانس دادم همه حال کردن
در مورد اون قسمتی که قرمز کردم میشه توضیح بدی؟
چه مدلی ؟ و چه برندی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)