دوستان من نام و نام خانوداگی یادم رفته به گوگل چی دادم و موقعه ای که میخوام با شمارم ایمیلمو ریکاوری کنم نمیشه باید نام و نام خانودگی باشه میتونید راهنمایی کنید؟
دوستان من نام و نام خانوداگی یادم رفته به گوگل چی دادم و موقعه ای که میخوام با شمارم ایمیلمو ریکاوری کنم نمیشه باید نام و نام خانودگی باشه میتونید راهنمایی کنید؟
یه سوال اینجا پیش میاد اینکه این انتقال فایل از لحظه این تنظیمات به بعده یا اینکه فایلهایی قبل از این تنظیمات رو هم انتقال میده؟
راهی هست متوجه بشیم طرف ایمیل ما رو باز کرده و خونده یا خیر ؟!
سلام
خسته نباشید
اقا من جیمیلمو باز یابی کردم تموم شد والان میخوام بدونم میشه فهمیدم رمز قبلی چی بوده؟ خیلی برام مهمه!!
ممنون
فکر نکنم شما پسورد جدید زدید.
البته یه رکوردی جیمیل نگه می داره. برخی مواقع که من اشتباهی پسورد قدیمی و اشتباد رو میرنم می گه که این نیست وقبلی بوده برخی مواقع هم برای ریکاوری می پرسه اما فکر نکنم در اختیار شما قرار بده.
با سلام من جیمیلمو تایید دومرحله ایشو فعال کردم و الان رمزو یادم رفته بعد میزنم بازیابی بعد مثل عکس زیر میاره
بعد اولین گزینه رو تیک میزنم که یعنی به تلفنم دسترسی دارم بعد میزنم ادامه دوباره مثل عکس زیر میاره
بعد که دوباره ادامه رو میزنم میره مرحله بعدی مثل عکس زیر میاره که مینویسه برای برگشتن به حساب خود دستورالعملهای ارسال شده به ایمیلتونو دنبال کنید. خوب من وقتی به ادرس جیمیلم دسترسی ندارم رمزش یادم رفته چطور دنبال کنم اخه؟
کسی میدونه چطوری بازیابی کنم رمز اکانتمو خیلی واجبه ممنون میشم کمک کنید
![]()
سلام
شما فقط یک ایمیل در جیمیل دارین که با toh شروع میشه ؟
اگر بله , شما اشتباه کردین که همون ایمیل رو برای بازیابیش انتخاب کردین
عجیبه که جی میل هم ازتون قبول کرده !! . یعنی قاعدتاً باید میگفت باید ایمیل دیگری غیر از خودش رو انتخاب کنین
حالا لینکِ بازیابی و تغییر پاسوردِ فراموش شده ارسال میشه به همون ایمیل که شما پاسوردش رو فراموش کردین !!!
با سلام
دوستان چند روز پیش جیمیلم توسط یه نفر دیگه هک شد
من تونستم رمز رو عوض کنم و یه شماره تلفن بهش اضافه کنم
ولی بازم طرف سعی در هک جیمیلم داره که گوگل بهم اس ام اس می ده و رمز دوم رو می فرسته
کاری هست که من بتونم انجام بدم؟
احتمال داره طرف بتونه دوباره جیمیلم رو هک کنه؟ یا بازیابی کنه؟
ممنون
از رمزهای معروف به رمزهای ..... استفاده کنید مثلا
f$^k@l@.+_b$83,vVf*y%J0@r!t}%VVVV_h(^3^#2@#h-$f
البته این رو کسی به کسی یاد نمیده! این رمز هم البته چندان سفت و سخت نیست ولی یه همچین چیزی خیلی عالیه.
مافیا کینگ و از این مشکلات؟!! شما خودتون ... !
سلام
دیگه کاری از دستش برنمیاد
خودش هم میدونه که داره براتون میج میاد
اگر بخواین میتونین به پلیس فتا خبر بدین تا با رهگیری پیداش کنند
مسجها رو پاک نکنین چون مدرک هست
همونطور که دوستمون آقا manuch گفتند , رمزهای ترکیبی بسیار سخت درست کنین که قابل حدس زدم هم نباشه
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 23-02-2016 at 00:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)