من خیلی وقته بود وارد میل باکسم نشده بودم و حالا که وارد شدم با اینکه پسورد رو درست میزنه میگه چون از یک سیستم دیگه وارد شدی باید سوال های امنیتی رو وارد کنی و من یادم نیست الان باید چیکار کنم نمیسه از شر این سوال رهایی پیدا کنم
ممننون
من خیلی وقته بود وارد میل باکسم نشده بودم و حالا که وارد شدم با اینکه پسورد رو درست میزنه میگه چون از یک سیستم دیگه وارد شدی باید سوال های امنیتی رو وارد کنی و من یادم نیست الان باید چیکار کنم نمیسه از شر این سوال رهایی پیدا کنم
ممننون
سلام دوستان
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم تو رو خدا یکی درست و حسابی راهنمایی کنه
مرسییییییییییییییی
سلام میشه از صفحه ای که براتون این پیغام میاد عکس بگیرین ؟ عکس صفحه ای که ازتون موبایل یا ایمیل دیگه میخواد رو اینجا بذارین..
سلام
من ایمیلم نسخه بتا هستش که میخام به کلاسیک تبدلیش کنم / چکار باید بکنم ؟
البته یکی دوبار اینکارو کردم / یادم رفته / ممنون میشم از راهنماییتون
مثل اینکه میل نسخه جدید رو نمی شه کلاسیک کرد. ولی این دو سه روزه که جاوا مشکل امنیتی داره من جاوا اسکریپتو تو مرورگرم غیر فعال کردم حالا می رم تو میلم می گه که مرل قبلش باید بکنی منم کلیک می کنم می شه کلاسیک ولی واقعا کارکردن باهاش سخته من که توصیه نمب کنم
جاوا اسکریپت چه مشکل امنیتی داره ؟
ا مگه نمی بینی همه دارند می زنند تو سرشون به خاطر این البته سایت های ایرانی کمتر هشدار دادند جاوا 7 یه سوراخ امنیتی داشت چند وقت پسش فکر کنم آپدیت 7.10 اش مشکلو حل کرد که نا گهان گفتند که همین نسخه های جدیدش با آپدیت جدید هم هنوز حفره امنیتی داره ولی آنچه که باعث شد خیلی از صاحب نظران و نمی دونم سازمان چیچی آمریکا که مربوط به این کارا هشدار بده و بگه جاواتونو تو مرورگرا غیر فعال کنید این بود که غیر از هکرها ی حرفه ای الان جوجه هکر ها هم می تونند سیستمتونو -- کنند چون بسته نرم افزاریشو ( نمی دونم دقیق اسمش چیه) هکر ها دادند بیرون یعنی هکرهای خرده پا هم خیلی راحت با این برنامه میتونند هکتون کنند. اوراکل هم گفته که تا چند روز دیگه مشکلو حل می کنه ما که چیزی تا حالا ندیدیم از مشکلاتی که خیلی نام می برند حمله جاسوسی به کامپیوتر و درآوردن رمزهای مختلف از جمله رمز بانکی و ایناست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینا چندتا منبع من الان سرچیدم همه البته انگلیسی فقط خبرو بده یکیشم که فایر فاکش گفته چرا جاوا رو غیر فعال کرده البته الان 7.11 جاوا اومده ولی من اضلا نمی دونم مشکل حل شده یا پاربرجاست فعلا که 2-3 روزه ما بدون جاوا سر می کنیم تا ببینیم چی می شه همین دیگه
سلام من رمز ایمیلم هر چی میزنم میگه اشتباهه سوالامم یادم نیست یه ایمیل زدم به یاهو گفتم پسوردم درسته ولی نمیتونم وارد شم و مطمنم کسی واردش نشده اون هم یه ایمیل فرستادش که zip cod و تارخ تولد تو لینک که فرستادیم بفرست ولی متاسفانه چون ایمیل 2009 ساختم اینا هم یادم نیست چی وارد کردم.راهی هست بفهمم zip cod و تاریخ تولدم ؟
شما با یاهو مسنجر هم یه تست بزن
بیشتر اوقات وارد میشه
امتحان کردم نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)