تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 258 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

من خیلی وقته بود وارد میل باکسم نشده بودم و حالا که وارد شدم با اینکه پسورد رو درست میزنه میگه چون از یک سیستم دیگه وارد شدی باید سوال های امنیتی رو وارد کنی و من یادم نیست الان باید چیکار کنم نمیسه از شر این سوال رهایی پیدا کنم
    ممننون

داره خودمونی میشه drweblog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    كرمان

پيش فرض

منم با این مشکل سوال امنیتی روبرو شدم! چیکار کنم؟
    یه ایمیلم رو وقتی پسوردو زدم بعد کپجا اومد اونو زدم گفت ما دیوایستو نمیتونیم شناسایی کنیم و اینا بعد سوال امنیتی اومد که یادم نیست چی بود ولی زیر این سوال امنیتی مثل یکی از دوستان بالا که گفته بود وریفیکیشن کد رو گفته بود به ایمیل پشتیبانی یا موبایل میفرسته که من چون ایمیل داده بودم کد رو فرستاد و در نهایت اونو بهر صورتی بود تونستم دوباره برش گردونم.
    ولی ایمیل دیگه م اون گزینه وریفیکشن کد نمیاد زیرش میشه کاری کرد بیاد؟
    همین ایمیل رو وقتی از طریق گزینه فراموش کردن پسورد میرم دنبالش به ایمیل پشتیبان لینک ریست پسورد رو میفرسته و تمام مراحلش رو میرم و در نهایت میگه پسوردش عوض شد. ولی وقتی بازم میخوام واردش شم میگه سوال امنیتی رو باید جواب بدی....چیکار کنم بنظرتون؟
    سلام دوستان
    من هم دقیقا همین مشکل رو دارم تو رو خدا یکی درست و حسابی راهنمایی کنه
    مرسییییییییییییییی

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام میشه از صفحه ای که براتون این پیغام میاد عکس بگیرین ؟ عکس صفحه ای که ازتون موبایل یا ایمیل دیگه میخواد رو اینجا بذارین..

پروفشنال محمد نامدار's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    من ایمیلم نسخه بتا هستش که میخام به کلاسیک تبدلیش کنم / چکار باید بکنم ؟

البته یکی دوبار اینکارو کردم / یادم رفته / ممنون میشم از راهنماییتون

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام من ایمیلم نسخه بتا هستش که میخام به کلاسیک تبدلیش کنم / چکار باید بکنم ؟ البته یکی دوبار اینکارو کردم / یادم رفته / ممنون میشم از راهنماییتون
    مثل اینکه میل نسخه جدید رو نمی شه کلاسیک کرد. ولی این دو سه روزه که جاوا مشکل امنیتی داره من جاوا اسکریپتو تو مرورگرم غیر فعال کردم حالا می رم تو میلم می گه که مرل قبلش باید بکنی منم کلیک می کنم می شه کلاسیک ولی واقعا کارکردن باهاش سخته من که توصیه نمب کنم

6. 2 کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

جاوا اسکریپت چه مشکل امنیتی داره ؟

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

جاوا اسکریپت چه مشکل امنیتی داره ؟
    ا مگه نمی بینی همه دارند می زنند تو سرشون به خاطر این البته سایت های ایرانی کمتر هشدار دادند جاوا 7 یه سوراخ امنیتی داشت چند وقت پسش فکر کنم آپدیت 7.10 اش مشکلو حل کرد که نا گهان گفتند که همین نسخه های جدیدش با آپدیت جدید هم هنوز حفره امنیتی داره ولی آنچه که باعث شد خیلی از صاحب نظران و نمی دونم سازمان چیچی آمریکا که مربوط به این کارا هشدار بده و بگه جاواتونو تو مرورگرا غیر فعال کنید این بود که غیر از هکرها ی حرفه ای الان جوجه هکر ها هم می تونند سیستمتونو -- کنند چون بسته نرم افزاریشو ( نمی دونم دقیق اسمش چیه) هکر ها دادند بیرون یعنی هکرهای خرده پا هم خیلی راحت با این برنامه میتونند هکتون کنند. اوراکل هم گفته که تا چند روز دیگه مشکلو حل می کنه ما که چیزی تا حالا ندیدیم از مشکلاتی که خیلی نام می برند حمله جاسوسی به کامپیوتر و درآوردن رمزهای مختلف از جمله رمز بانکی و ایناست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینا چندتا منبع من الان سرچیدم همه البته انگلیسی فقط خبرو بده یکیشم که فایر فاکش گفته چرا جاوا رو غیر فعال کرده البته الان 7.11 جاوا اومده ولی من اضلا نمی دونم مشکل حل شده یا پاربرجاست فعلا که 2-3 روزه ما بدون جاوا سر می کنیم تا ببینیم چی می شه همین دیگه

9. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligool21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام من رمز ایمیلم هر چی میزنم میگه اشتباهه سوالامم یادم نیست یه ایمیل زدم به یاهو گفتم پسوردم درسته ولی نمیتونم وارد شم و مطمنم کسی واردش نشده اون هم یه ایمیل فرستادش که zip cod و تارخ تولد تو لینک که فرستادیم بفرست ولی متاسفانه چون ایمیل 2009 ساختم اینا هم یادم نیست چی وارد کردم.راهی هست بفهمم zip cod و تاریخ تولدم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام من رمز ایمیلم هر چی میزنم میگه اشتباهه سوالامم یادم نیست یه ایمیل زدم به یاهو گفتم پسوردم درسته ولی نمیتونم وارد شم و مطمنم کسی واردش نشده اون هم یه ایمیل فرستادش که zip cod و تارخ تولد تو لینک که فرستادیم بفرست ولی متاسفانه چون ایمیل 2009 ساختم اینا هم یادم نیست چی وارد کردم.راهی هست بفهمم zip cod و تاریخ تولدم ؟
    شما با یاهو مسنجر هم یه تست بزن
    بیشتر اوقات وارد میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligool21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

شما با یاهو مسنجر هم یه تست بزن
    بیشتر اوقات وارد میشه
    امتحان کردم نشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •