تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 1185 اولاول ... 19691091151161171181191201211221231291692196191119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه ! Alex !'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

فرق بین عطر، ادو پرفوم، ادو توالت و ادو کلن در چیست؟

فرق این محصولات در میزان غلظت عصاره روغنی سازنده بوهای مختلف است. بدیهی است هر قدر غلظت عصاره روغنی در یک بو بیشتر باشد، ماندگاری اش بیشتر خواهد بود

غلیظ ترین عصاره، عطر یا پرفیوم نام دارد با غلظتی بین 40-15% خالصترین و ماندگارترین بوهاست و در عین حال گرانترین نوع عطر است

و بعد از آن به ترتیب، ادپرفیوم با غلظتی در حدود 15-7% رایج ترین نوع عطر است که ماندگاری مناسبی دارد و به گرانی عطر هم نیست

ادتویلت در حدود 6-1% غلظت داشته بوی ملایمی دارد که ماندگاری زیادی هم ندارد و برای تمدید بوی آن باید چندین بار در طول روز از آن استفاده شود

و آخر از همه ادکلن است که در واقع همان ادتویلت است، بویی ملایم دارد و ماندگاری اش نیز به همان اندازه است

در افترشیو های مخصوص آقایان کمترین مقدار عصاره روغنی بکار می رود به همین دلیل دوام بویش از بقیه کم تر است.

چرا بعضی از بوها نسبت به بقیه ماندگاری بیشتری دارند؟

اشخاصی که پوستی چرب دارند معمولا بوی عطرشان نسبت به افرادی که پوست خشک دارند، ماندگاری بیشتری دارد. زیرا پوست چرب به طور طبیعی مرطوب است و رطوبت باعث نگهداری و ماندگاری بوی عطر می شود

چه کنیم تا بوی عطرمان بیشتر بماند؟

همانطور که گفته شد ماندگاری بوی عطر بسته به خشک یا چرب بودن پوست، در افراد مختلف متفاوت است. در صورت امکان در طول روز، استفاده از عطر خود را تجدید کنید. متخصصین تولید محصولات بهداشتی توصیه می کنند که عطر را به پشت گوش ها و گردن خود بزنید و مقدار کمی را هم بر روی پوست بدنتان استفاده کنید. با این کار بوی عطر شما پخش می شود و سریع از بین نمی رود. یک اسپری کوچک روی موها باعث می شود بوی عطر شما در تمام روز باقی بماند

چرا همه عطرها الکل دارند؟

زیرا الکل باعث می شود بو روی پوستتان نمانده و از پوست شما متصاعد شود. بدون وجود الکل در عطر، شما تنها کسی خواهید بود که متوجه می شوید عطر زده اید

فرق بین لوسیون و ژل افترشیو چیست؟

لوسیون افترشیو پوست را می سوزاند و به بسته شدن منافذ پوست بعد از اصلاح صورت کمک می کند اما ژل افترشیو تنها خنک کننده و تسکین دهنده پوست صورت است

چه کنیم که عطرمان دیرتر فاسد شود ؟

شیشه عطر را در محل خشک، خنک و به دور از پنجره و نور خورشید نگه دارید؛ زیرا نور خورشید باعث بروز اختلالاتی در مواد تشکیل دهنده عطر شده و آن را از بین می برد. به طور کلی برای اینکه شیشه عطر عمر بیشتری داشته باشد، پیشنهاد می شود آن را همیشه درون جعبه اش نگه داری کنید

---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------

همه اینا عطر(fragrance )حساب میشن درسته؟
    کاملا منم منظورم جوری باید بهتون می رسوندم
    خوب اینارو بیخیال نگفتید ؟ چی پیشنهاد میدی؟بهم

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون
    بله ، MUSK رو گفتم ، رنگش تو مایه های نارجی و قرمزه!
    عطر خوبیه؟ راستش هدیه گرفتمش
    همین امروز خریدمش 13500. کار خوبیه. سال 1973 .عطری که بعد از 38 سال هنوز تولید بشه کار خوبیه بنظرم. ماندگاری معمولی است چون ادکلن است .

3. 3 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

فرق بین عطر، ادو پرفوم، ادو توالت و ادو کلن در چیست...

کاملا منم منظورم جوری باید بهتون می رسوندم
    خوب اینارو بیخیال نگفتید ؟ چی پیشنهاد میدی؟بهم
    نه به جون خودم نمیشه. شما گفتی عطر معرفی کن. بعد میگی اینایی که گفتم عطر نیستن اینا پرفیوم هستند. بعد لیست گذاشتی که یعنی عطر بالاتر از پرفیوم قرار میگیره . یعنی غلظت بیشتری داره.درسته؟ خودمم میخوام بیشتر یاد بگیرم. الان شما برای واژه عطر در انگلیسی از چه کلمه استفاده میکنید؟

5. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ! Alex !'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من از واژه انگلیسی استفاده نکردم D:
    این اولین پست امروزم بود
    بهترین پیشنهاد ادکلن با رد بالا و موندگاری خوب چی رو پیشنهاد میکنید حدود قیمت هم مهم نیست
    فقط برام موندگاری و رد بالاش مهم هستش همین و بس گرم و سرد بودنش هم مهم نیست از هر دو مدل اگه دوستان پیشنهاد دارند معرفی کنند ممنون میشم با تشکر از بچه های خوشبو این تاپیک
    قرار نیست تخصصی بگم منظورم رو که متوجه شدی ایشالا

دفعه دوم

بهترین پیشنهاد (((((عطر))))) با رد بالا و موندگاری خوب چی رو پیشنهاد میکنید حدود قیمت هم مهم نیست فقط برام موندگاری و رد بالاش مهم هستش همین و بس گرم و سرد بودنش هم مهم نیست از هر دو مدل اگه دوستان پیشنهاد دارند معرفی کنند ممنون میشم با تشکر از بچه های خوشبو این تاپیک
    وقتی تو ادوکلن فروشی میری میگی عطر میخوام یا تو عطر فروشی میگی ادوکلن ؟
    حالا درست هم باشه معنی نداره برای عموم منم شما رو جز عموم محاسبه کردمD:

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

عطر می شه پرفیوم Perfume دیگه
    -----------------------------------
    ویرایش:
    عطر چیز خوبیه
    Last edited by tired friend; 18-07-2011 at 19:09.

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من از واژه انگلیسی استفاده نکردم D:
    این اولین پست امروزم بود

قرار نیست تخصصی بگم منظورم رو که متوجه شدی ایشالا

دفعه دوم

وقتی تو ادوکلن فروشی میری میگی عطر میخوام یا تو عطر فروشی میگی ادوکلن ؟
    حالا درست هم باشه معنی نداره برای عموم منم شما رو جز عموم محاسبه کردمD:
    معمولا عموم بجای واژه عطر (fragrance ) از واژه ادکلن استفاده میکنند. اونم بعنوان خوشبو کننده مردانه. بجاش برای خانمها میگن عطر.
    حالا. شما اول سوال کردی:
    بهترین پیشنهاد ادکلن با رد بالا و موندگاری خوب چی رو پیشنهاد میکنید حدود قیمت هم مهم نیست
    الان منظور شما از ادکلن صرفا واژه Eau de cologne است؟
    اگر اینطوره من عذر میخوام که به اشتباه به شما Eau De Parfum معرفی کردم. ادکلن بهت کارهای jovan رو پیشنهاد میکنم. 15 تومن یا ادکلن oldspice که 12 تومنه.نگفتید که منظورتون از ماندگاری زیاد و مهم نبودن قیمت دقیقا در چه مرزیه. بهرحال داریم در مورد Eau de cologne با غلظت 2 تا 5 درصد صحبت میکنیم.
    بعد گفتید که
    بهترین پیشنهاد (((((عطر))))) با رد بالا و موندگاری خوب چی رو پیشنهاد میکنید حدود قیمت هم مهم نیست
    بعد شما درجواب من که پرسیدم "ایا اینها که معرفی کردم عطر نبودن؟" گفتید:
    عطر
    ادو پرفوم
    ادو توالت
    ادو کلن
    اسپری
    همه اینا با هم فرق دارند خوب منم اولین منظورم ادوکلن بود
    دومی عطر که از همه این خانواده بالاتر هستش
    منظور من از عطر واژه fragrance بود.ولی منظور شما از عطر Perfume extract است.
    برای perfume extract من Lalique Le Parfum Extract Crystal Parfum رو پیشنهاد میکنم
    25 میل 605 دلار که قابلتون رو هم نداره.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 2 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

نایس

ریج rage -خیلی خوشبویه

سالید -اینم خوبه

کلا کارهای sapil بالاتر از اجمل هستن.باید خودتون تست کنید.
    بهترین کارای Sapil همین Nice و Rage هستش؟

من هیچ کدومو امتحان نکردم

چه تریپیه؟
    Nice آبی بهتره یا مشکی؟بوی هر کدوم چجوریه؟

---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------

کسی تا حالا دکلن Whisky رو امتحان کرده؟؟بدجوری تعریفشو شنیدم مثل این که یکی از همون کارای قدیمی پر سابقه است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

2 تا ادکلن ملس نیمه شیرین جیگر دارم واقعا دارم ازشون لذت میبرم... یه کم بذارید ملایم بشه انگار دارید یه آلو یا زرد آلوی رسیده شیرین که یه کم ترشی ملسش کرده نوش جان میکنید....
    خیلی کار باحال و با قیمتی خیلی خوب هستند.

اسم یکیشChastity از Rasasi و اسم اون یکی Saga از Emper
    Chastity بوش یه کم پیچیده تر از Saga هستش اما جفتشون بو هاشون شبیه به همه..
    اصل اماراتند و قیمتشونم جفتشون 16 تومن هستش

سگشون والا به کارای گرون قیمت قلابی می ارزه..
    همین که اصل اماراتم باشه باز یه پدر مادری داره
    بهتر از ادکلنای بی پدر مادر تقلبیه
    من که هنوزم دارم سر 65 تومنی که بابت شیک تقلبی دادم حرص میخورم

---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------

همین امروز خریدمش 13500. کار خوبیه. سال 1973 .عطری که بعد از 38 سال هنوز تولید بشه کار خوبیه بنظرم. ماندگاری معمولی است چون ادکلن است .

این MUSK رو انقدر تعریف میکنی دلم میخواد بگیرم ولی آخه اون موقع تست کردم یه حس بد دهاتی بودن بهم دست داد...احساس کردم توی ترمینالای اتوبوس شهرستان و همین طور میدون آزادی این بو رو خیلی شنیدم.. برو بچی که پاتوقشون میدون آزادیه این بو رو میدن..البته حمل بر توهین نشه برداشت من این طوریه

---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------

اینقدر از MUSK خوشت بیاد فکر کنم از Whisky هم خوشت بیاد ..ساخت شرکت Evaflor فرانسه است و 3 تا مدل داره:Gold،Silver و Double..آموزشی سربازی که بودم یکی از بچه ها عشقش Whisky بود و دوش میگرفت باهاش..فکر کن به لباس گند و کثیف سربازی ادکلن میزد!!! ..لامصب انقدرم موندگاری داشت لباساشو که میشست پهن میکرد بوش هنوزم میومد و با باد کولر تو خوابگاه میپیچید..ولی باز اون یه سر و گردن ازین Musk Jovan به نظرم بالاتر بود....بدم نمیاد بگیرمش

Last edited by arsenal_mmm; 18-07-2011 at 22:41.

12. 2 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

[/COLOR]کسی تا حالا دکلن Whisky رو امتحان کرده؟؟بدجوری تعریفشو شنیدم مثل این که یکی از همون کارای قدیمی پر سابقه است.
    نه .حالا گفتی منم بدم نمیاد امتحان کنم
    کد:

2

این MUSK رو انقدر تعریف میکنی دلم میخواد بگیرم ولی آخه اون موقع تست کردم یه حس بد دهاتی بودن بهم دست داد...احساس کردم توی ترمینالای اتوبوس شهرستان و همین طور میدون آزادی این بو رو خیلی شنیدم.. برو بچی که پاتوقشون میدون آزادیه این بو رو میدن..البته حمل بر توهین نشه برداشت من این طوریه

---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------

اینقدر از MUSK خوشت بیاد فکر کنم از Whisky هم خوشت بیاد ...آموزشی سربازی که بودم یکی از بچه ها عشقش Whisky بود و دوش میگرفت باهاش..فکر کن به لباس گند و کثیف سربازی ادکلن میزد!!! ..لامصب انقدرم موندگاری داشت لباساشو که میشست پهن میکرد بوش هنوزم میومد و با باد کولر تو خوابگاه میپیچید..ولی باز اون یه سر و گردن ازین Musk Jovan به نظرم بالاتر بود..
    راستش سالهاست ترمینال اتوبوس رانی ازادی نرفتم. نظری ندارم.
    درمورد رفیقت که ویسکی میزد
    این وبلاگشه
    کد:

14. 2 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امروز از سایت Escentual.com واسم ایمیلی حاوی جواب سوالم رسیده...سوال کرده بودم که ایا بدون مشکل به ایران شیپینگ دارند که.....

Unfortunately many of our recent orders have been lost on their way to Iran. We understand there are currently problems with the Post office and/ or customs and therefore are temporarily suspending all orders to Iran

If you are able to supply us with another address in a different country from where you can get the item sent to yourself we can arrange something.
    اعصابم خرد شد..یعنی چی گم شده؟؟یعنی گمرک برداشته ؟؟

16. 2 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •