تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 148 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 1479

نام تاپيک: بحث و مشاوره برای خرید اکواریوم و ماهی های زینتی

داره خودمونی میشه New Solid Snake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    R.a.i.N C.i.t.Y

پيش فرض

شن هـا رو که 10 بـار آب میکشـم و تمیز میکنـــم .., لجن خـوار هم دارم که کوچیکــه .
    کف خوار اینجـا نیست بیشتر اکواریوم فروشی ها رفتـم نداشتن .

سلام دوسـت مهـربان .
    من اطلاعات کاملی نـدارم سیکله یعنی چـه ؟
    از کربن اکتیو یا پشم شیشه استفاده نکردم ..

درود دوست عزیز
    شن ها رو 10 با آب میکشی؟ آب کل تانک رو عوض میکنی؟
    دوست عزیز به خاطر اینه که کلونی باکتریهای مفید رو از بین میبری، به خاطر همینه که آب آکت شفاف نمیشه.
    شما باید با عوض کردن یک سوم آب تانکت با آب تازه بدون کلر این چرخه رو حفظ کنی نه این که آب کل تانک رو عوض کنی!
    هیچ وقت سنگ ها رو نشور چون اونجا خونه باکتری های مفید هست اگه بعد یه مدت خیلی طولانی فکر میکنی که سنگ ها باید شسته بشن اونم باید با آب خود تانک بشوری (نشوری بهتره) البته اگه از کف تانک سیفون کنی اصلا" احتیاج به شستن نیست.
    بهترین پیشنهاد من اینه که تو گوگل نامرد رشوه گیر! (که اسم خلیج پارس رو از تو نقشش پاک کرده) در مورد سیکل ازت جست جو کن اطلاعات خوبی گیرت میاد.
    منم آب تانکم زیاد شفاف نیست چون از فیلتر مناسبی استفاده نمیکنم ولی نمیذارم چرخه بهم بخوره.
    قبل از این که به کربن اکتیو یا پشم شیشه فکر کنی باید به فکر سیکل ازت باشی.

2. 3 کاربر از New Solid Snake بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

درود دوست عزیز
    دوست عزیز به خاطر اینه که کلونی باکتریهای مفید رو از بین میبری، به خاطر همینه که آب آکت شفاف نمیشه.
    شما باید با عوض کردن یک سوم آب تانکت با آب تازه بدون کلر این چرخه رو حفظ کنی نه این که آب کل تانک رو عوض کنی!
    هیچ وقت سنگ ها رو نشور چون اونجا خونه باکتری های مفید هست اگه بعد یه مدت خیلی طولانی فکر میکنی که سنگ ها باید شسته بشن اونم باید با آب خود تانک بشوری (نشوری بهتره) البته اگه از کف تانک سیفون کنی اصلا" احتیاج به شستن نیست.
    بهترین پیشنهاد من اینه که تو گوگل نامرد رشوه گیر! (که اسم خلیج پارس رو از تو نقشش پاک کرده) در مورد سیکل ازت جست جو کن اطلاعات خوبی گیرت میاد.
    منم آب تانکم زیاد شفاف نیست چون از فیلتر مناسبی استفاده نمیکنم ولی نمیذارم چرخه بهم بخوره.
    10 بار که نــــه , آره آب کـل تانـک رو عوض میکنــــم .., چون خیلی کثیف میکننــ . !
    یک سـوم عوض کنـــم تغیری نمیکنـه , همون کثیفی و زردی خودشو داره .
    سیکل ازت همینه که باید بعد از چند هفته بدون ماهی طی بشه . اینا رو انجام دادم .
    موفق باشید!

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

اول از همه اسیر اون آهنگ گیلکیتم ! ))) یا حالا بهتر بگم شمالی !
    ...
    دوم : حیفه بخدا با این ماهی ها بکگراندتو مشکی کردی . برا تنوع بد نیس ولی من قویا و با تجربه اینکار میگم تو رنگ و روحیه ماهیا 100% تاثیر منفی میذاره . من بهترین نتیجه رو توی بکگراند نذاشتن گرفتم ( نظر کاملا شخصی ) ولی بکگراند روشن بذار بهتره .
    دبوسی ها زیبا هستند . کاش همشون هنوز بالغ نبودن و از ستاره های متحرک تانکت لذت میبردی
    خلاصه یه حرکت زدی مجبور شدیم یه ویدئو آپ کنیم
    ...
    راستی خواننده آخر ویدئوت کیه ؟ آهنگش چیه ؟ لینکشو داری ؟>
    حتما فهمیدی که صدای تلوزیون هست دیگه
    بکگراند رو راست میگی خیلی تاریک کرده.
    ولی 5 هزار تومن پول همین یه متر رو دادم. المانیه طرج چرم ریز
    فعلا هم هیچی پول ندارم 50 تومن داشتم دادم دو تا کتاب 50 کیلویی گرفتم
    بدون بکگراند نمیشه از نظر زمانی بدون بکگراند رو بیشتر از حالتهای دیگه استفاده کردم ولی یه بدی داره اون هم اینه توجه از ماهی ها منحرف میشه و به سمت پشت آکواریوم جلب میشه که خیلی بده
    ولی بعدا رنگ روشن میزنم
    والا صداش که شبیه اصفهانیه بقیه مشخصات رو هم میتونید از سید عزت بگیری

راستی چرا همه اش از ماهی هایی میخرید که من اسمشون رو بلد نیستم؟؟
    ماهی هاتون: اروانا اسکات قرمز بورلی رامیزی زرافه ای
    من اینا رو تشخیص دادم
    یه ماهی هم هست که راه راه زرد مشکی هست تقریبا
    یه ماهی دیگه هم هست که اون هم راه راه هست و باله بالاییش نارنجیه
    اسمشون چیه؟

سَلام دوسـت عزیز اندازه تانـک فیلم برداری کردم خودتون ببنید ..
    7 تــا ماهی و تصفیـه رفیقم گرفت برام فکر کنم از این تصفیه های معمولی باشه .
    تو فیلم همه چی مشخصـــه . ! آره همیشه و 24 ساعـت روشنـــه .
    -=-=-
    زیاد غذا میـدم چون خیلی میخورنــ سیر نمیشنــ گوشتخواره هــا چـرا ؟ به نظر من علت کثیفی آب همین باشه. غذا رو همونطور که لاهج گفت اونقدر بده که نهایتا تو یه دقیقه همه اش رو بخورن. اگه احساس کردی کمه چند ساعت دیگه دوباره همون مقدار بده
    شن هـا رو که 10 بـار آب میکشـم و تمیز میکنـــم .., لجن خـوار هم دارم که کوچیکــه .
    کف خوار اینجـا نیست بیشتر اکواریوم فروشی ها رفتـم نداشتن .

سلام دوسـت مهـربان .
    من اطلاعات کاملی نـدارم سیکله یعنی چـه ؟ اینجا اطلاعات کاملی پیدا میکنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از کربن اکتیو یا پشم شیشه استفاده نکردم .. استفاده کن خیلی تاثیر داره مخصوصا ذغال اکتیو که ذرات خیلی ریز رو جذب میکنه
    پس از این به بعد غذا کم بدم چه نوع غذایی بدم خوبــه ؟ به نظر من غذا های شرکتی مثل تترا و سرا و جی بی ال و ... خیلی خوب هستن که البته باید مناسب ماهی تون بخرید
    یا با دیدن فیلم برداری های زیر چه نوع ماهی های اضـافه کنم با اینا میسازه ؟به نظر من اول این مشکل رو حل کن بعد با هم یه فکری به حال ماهی جدید میکنیم.
    فعلا اون تگزاسه فلاور ایرانیه چیه؟ اون رو حذف کن که ماهی خشنیه و انتخابات رو هم محدود میکنه فنگوسیت فعلا مشکلی نداره ولی قبل از این که خیلی بزرگ بشه بفروشش

چون چند نوع گرفتم انداختم داخل بعد از یک روز مُرد ؟
    -=-=-
    فیلم برداری از آکواریـوم : ( حجم ها خیلی کم کردم دیگه کیفیت خراب میشد )
    گیــاه خـوار : 11 MB
    http://hadi9.persiangig.com/HaDi/MVI_1816.mkv
    گوشـت خـوار : 16 MB
    http://hadi9.persiangig.com/HaDi/MVI_1817.mkv
    نظـر بدید که چیکار کنم قشنگتر بشه یا چه ماهی های استفاده کنم و ...
    موفق باشید!
    بک گراندت از اوناییه عکس گل و بلبل و ماهی اون چیزا داره؟ اینا دیگه قدیمی شده و الان نمی پسندن یا بکگران نذار یا تک رنگ بذار
    یه تاپ فیلتر هم تهیه کن که از اوجب واجباته. برای گوشت خوار ها
    ذغال و پشم شیشه و سرامیک و این چیز ها رو هم باید توش بذاری
    اگه می تونستی فیلتر اکسترنال المانی بگیری خیلی خوب بود.
    تو فیلتری که الان داری سیرامیک داری. محتویات فیلتر هم با آب شهری میشوری؟ اگه نه پس سیکلت سالمه
    ابعاد تانک از تو فیلم مشخص نمیشه ولی تعداد ماهی هات مناسبه

درود دوست عزیز
    گاهی لازم میشه سنگ ها رو شست. آب آکواریم برای شن کمه. شن جایگاه مناسبی برای باکتری های مفید نیست چون به اکسیژن نیاز دارن پس بهتره سرامیک تو فیلتر بذاریم که آب توش جریان داره و اکسیژن میگیره.
    فرمایش شما هم در مورد شستن با آب خود آکواریوم یا آب بدون کلر هم کاملا درسته و باید بهش توجه خاص کرد.
    محتویات فیلتر رو حتما با آب آکواریوم بشورید.

10 بار که نــــه , آره آب کـل تانـک رو عوض میکنــــم .., چون خیلی کثیف میکننــ . !
    یک سـوم عوض کنـــم تغیری نمیکنـه , همون کثیفی و زردی خودشو داره .
    سیکل ازت همینه که باید بعد از چند هفته بدون ماهی طی بشه . اینا رو انجام دادم .
    موفق باشید!
    بله انجام دادین ولی احتمالا از بین بردینش اون لینکی که دادم حتما مطالعه کنید.
    Last edited by Shadow-Man; 09-05-2012 at 16:20.

5. 3 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    R.a.i.N C.i.t.Y

پيش فرض

فیلم برداری از آکواریـوم : ( حجم ها خیلی کم کردم دیگه کیفیت خراب میشد )
    گیــاه خـوار : 11 MB
    http://hadi9.persiangig.com/HaDi/MVI_1816.mkv
    گوشـت خـوار : 16 MB
    http://hadi9.persiangig.com/HaDi/MVI_1817.mkv
    نظـر بدید که چیکار کنم قشنگتر بشه یا چه ماهی های استفاده کنم و ...
    موفق باشید!

دوست عزیز
    ماهی اسکار باله بلندت و پنگوسی بیماری دم خوره داره، قسمت بالای دم پنگوسیت از بین رفته، روی بدن پنگوسیت دونه های سفید پیدا نمیکنی؟
    من فکر میکنم پنگوسیت غذا نمیخوره درسته؟
    در اولین فرصت یک سوم آب تانکت رو تو یه ظرف بریز و به ازای 3 یا 4 لیتر یک قاشق نمک سنگی توش حل کن و دوباره توی آکت بریز، اگه اخیرا" سیفون نکردی این کار رو با آب تازه بدون کلر انجام بده.
    تجربه من در مورد ماهی پنگوسی:
    یه دونه ماهی پنگوسی گرفتم، اصلا" غذا نمیخورد بالاخره اینقدر بی غذایی کشید که یه روز صبح وقتی از خواب بیدار شدم رفتم سراغ تانک، دیدم نصف بدن ماهی گورخریم تو دهن پنگوسیه
    اصلا" اندازه آروارش به اندازه گورخری نبود به احتمال زیاد من از غذای مناسبش استفاده نمیکردم
    سرانجام هر دو شون عمرشون رو دادن به ماهیهای شما
    بعد این ماجرا وقتی تو نت در مورد پنگوسی سرچ کردم دیدم اصولا" پنگوسی ها دارای بینایی ضعیفی هستن و غذا دادن بهشون سخته و معمولا پر استرسن و برای شنا کردن به محیط باز احتیاج دارن و برای این که بهترین شرایط رو داشته باشن باید به صورت گروهی نگهداری بشن.
    درست کردن آب نمک یادت نره

7. 3 کاربر از New Solid Snake بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز
    ماهی اسکار باله بلندت و پنگوسی بیماری دم خوره داره، قسمت بالای دم پنگوسیت از بین رفته، روی بدن پنگوسیت دونه های سفید پیدا نمیکنی؟
    من فکر میکنم پنگوسیت غذا نمیخوره درسته؟
    در اولین فرصت یک سوم آب تانکت رو تو یه ظرف بریز و به ازای 3 یا 4 لیتر یک قاشق نمک سنگی توش حل کن و دوباره توی آکت بریز، اگه اخیرا" سیفون نکردی این کار رو با آب تازه بدون کلر انجام بده.
    تجربه من در مورد ماهی پنگوسی:
    یه دونه ماهی پنگوسی گرفتم، اصلا" غذا نمیخورد بالاخره اینقدر بی غذایی کشید که یه روز صبح وقتی از خواب بیدار شدم رفتم سراغ تانک، دیدم نصف بدن ماهی گورخریم تو دهن پنگوسیه
    اصلا" اندازه آروارش به اندازه گورخری نبود به احتمال زیاد من از غذای مناسبش استفاده نمیکردم
    سرانجام هر دو شون عمرشون رو دادن به ماهیهای شما
    بعد این ماجرا وقتی تو نت در مورد پنگوسی سرچ کردم دیدم اصولا" پنگوسی ها دارای بینایی ضعیفی هستن و غذا دادن بهشون سخته و معمولا پر استرسن و برای شنا کردن به محیط باز احتیاج دارن و برای این که بهترین شرایط رو داشته باشن باید به صورت گروهی نگهداری بشن.
    درست کردن آب نمک یادت نره
    اسکـــار بال بلند فرانسوی از همون اول همینجوری بود فکر نکنم بیماری دم خوره داشته باشه ولی سفیدی روی بَدن داره .
    پنگوسی موقعی که میخواستم بخرم یارو بَد در آوردش و افتاد روی زمین و دمش ایراد پیدا کرد چون همین یکی داشت و منم از قبلش یه پنگوسی دیگه داشتم ( که مـُرد ) مجبور شدم بخـرم , اینم سفیدی روی بَدن داره .

آره غذا نمیخـوره , تازگی ها یه خورد جوون میده بیاد قاطی این ماهی ها بخوره ولی نمیتونه !
    بقیــه ماهی هـا خداروشکـر سالم هستنــ .
    نمک های خوراکی منظورتونه ؟ اینکار برای چیــــه ؟ رفـع سفیدی روی بَدن ماهی هــاا ؟

بک گراندت از اوناییه عکس گل و بلبل و ماهی اون چیزا داره؟ اینا دیگه قدیمی شده و الان نمی پسندن یا بکگران نذار یا تک رنگ بذار
    یه تاپ فیلتر هم تهیه کن که از اوجب واجباته. برای گوشت خوار ها
    ذغال و پشم شیشه و سرامیک و این چیز ها رو هم باید توش بذاری
    اگه می تونستی فیلتر اکسترنال المانی بگیری خیلی خوب بود.
    تو فیلتری که الان داری سیرامیک داری. محتویات فیلتر هم با آب شهری میشوری؟ اگه نه پس سیکلت سالمه
    ابعاد تانک از تو فیلم مشخص نمیشه ولی تعداد ماهی هات مناسبه
    یه کلام بهت میگم هیچ کدوم از اکواریوم فروشی های اینجـا هیچی نمیدونن .
    رفتــم همین چیزایی که گفتی رو بخرم به فروشنده میگم داره میمونـــه .
    حرف از ذغال , پشم شیشه و سرامیک میارم داره خنده میکنه .!
    یه کلام به همشون گفتم که یه آدم بدون اطلاعات گذاشتن سر مغازه یا مغازه زدن .
    شما فقط قیمت ماهی ها میدونید بخدا اسم ماهی ها هم بلد نبودن .
    -=-=-=-
    به زبون نا بلـدی بگین چه چیز های بخرم و به اینا بگم حداقل یه چیزی دونستن و بهم دادن !
    موفق باشید!

9. 3 کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    R.a.i.N C.i.t.Y

پيش فرض

اسکـــار بال بلند فرانسوی از همون اول همینجوری بود فکر نکنم بیماری دم خوره داشته باشه ولی سفیدی روی بَدن داره .

نه دوست عزیز دم خوره داره وقتی باله های ماهی ریش ریش میشه و یه حاله سفید دورشون هست به این میگن دم خوره، بیماری پوستیه، زیاد خطرناک نیست ولی اگه جلوش رو نگیری خطرناک میشه
    پنگوسی موقعی که میخواستم بخرم یارو بَد در آوردش و افتاد روی زمین و دمش ایراد پیدا کرد چون همین یکی داشت و منم از قبلش یه پنگوسی دیگه داشتم ( که مـُرد ) مجبور شدم بخـرم , اینم سفیدی روی بَدن داره .
    آره غذا نمیخـوره , تازگی ها یه خورد جوون میده بیاد قاطی این ماهی ها بخوره ولی نمیتونه !
    به نظر من اگه میتونی ردش کن بره!
    نمک های خوراکی منظورتونه ؟ اینکار برای چیــــه ؟ رفـع سفیدی روی بَدن ماهی هــاا ؟
    نمک خوراکی نیست، نمک خوراکی ید داره نمیشه(یه جا خونده بودم اگه نمک خوراکی رو یه کم روی ماهی تابه تفت بدی یدش میپره چون ید نمک خاصیت بخار شدن داره)
    این نمک رو از آکواریوم فروشی ها هم میتونی تهیه کنی.
    ببین از دارو هم میتونی استفاده کنی ولی من با نمک تو یه هفته جواب میگیرم.
    آره هم بیماری سفیدک هم دم خوره رو از بین میبره، ولی باید مراقب کت فیشت باشی، پوست کت فیش با ؛ب نمک حساسه، در طول درمان اونو جدا نگهداری کن.

Last edited by New Solid Snake; 11-05-2012 at 11:52.

11. 2 کاربر از New Solid Snake بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

حتما فهمیدی که صدای تلوزیون هست دیگه
    بکگراند رو راست میگی خیلی تاریک کرده.
    ولی 5 هزار تومن پول همین یه متر رو دادم. المانیه طرج چرم ریز
    فعلا هم هیچی پول ندارم 50 تومن داشتم دادم دو تا کتاب 50 کیلویی گرفتم
    بدون بکگراند نمیشه از نظر زمانی بدون بکگراند رو بیشتر از حالتهای دیگه استفاده کردم ولی یه بدی داره اون هم اینه توجه از ماهی ها منحرف میشه و به سمت پشت آکواریوم جلب میشه که خیلی بده
    ولی بعدا رنگ روشن میزنم
    والا صداش که شبیه اصفهانیه بقیه مشخصات رو هم میتونید از سید عزت بگیری

راستی چرا همه اش از ماهی هایی میخرید که من اسمشون رو بلد نیستم؟؟
    ماهی هاتون: اروانا اسکات قرمز بورلی رامیزی زرافه ای
    من اینا رو تشخیص دادم
    یه ماهی هم هست که راه راه زرد مشکی هست تقریبا
    یه ماهی دیگه هم هست که اون هم راه راه هست و باله بالاییش نارنجیه
    اسمشون چیه؟

.
    آرع گرفتم تی وی بود
    خب 50 تومن دادی چی گرفتی ؟! اسم کتاب ؟ ( من همش از دست فروش کتاب میگیرم . اونم چاپ قدیمی . سالهاست از کتابفروشی چیزی نگرفتم!!! )
    من خودم بکگراند زیاد ساختم ( خودم طرح زدم و پرینتش کردم . اما هنوز بدون بک رو میپسندم . پشتش دیواره خب ! سفید ! نظر به چیزی جلب نمیشود )
    خب کاری نداره اسمشونو یاد میگیری من کلا ماهی خاص دوس دارم و شیکار میکنم از اینور اونور !!!
    میلیمو رو میگی ؟ خوشگله منه خب گرین منم که اصلا کلا جزو آمار حساب نکردی !
    تازه یه کماندو و 2 تا لوچ نیم بند و یه کت وارونه بزرگ هم اون زیر میرا از دستت در رفت ندیدیشون ...
    قایم شده بودن !!!
    آلونکارا و ماکرو الکتریک سفید من رو هم همینطور .
    جوئل هم زیر برگ ها بود !
    فدا

13. 2 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

بقیــه ماهی هـا خداروشکـر سالم هستنــ .

یه کلام بهت میگم هیچ کدوم از اکواریوم فروشی های اینجـا هیچی نمیدونن .
    رفتــم همین چیزایی که گفتی رو بخرم به فروشنده میگم داره میمونـــه .
    حرف از ذغال , پشم شیشه و سرامیک میارم داره خنده میکنه .!
    یه کلام به همشون گفتم که یه آدم بدون اطلاعات گذاشتن سر مغازه یا مغازه زدن .
    شما فقط قیمت ماهی ها میدونید بخدا اسم ماهی ها هم بلد نبودن .
    -=-=-=-
    به زبون نا بلـدی بگین چه چیز های بخرم و به اینا بگم حداقل یه چیزی دونستن و بهم دادن !
    موفق باشید!
    داداش من هم سه تا اسکار باله بلند داره خیلی با حالن و خیلی سریع رشد میکنن
    نمک خوراکی نریز که همه ماهی هات میمیرن. نمک بدون ید بریز یا سنگ نمک. برای درمان ایک یا سفیدک اسفاده میشه همراه بالا بردن دما تا 30 درجه سانتی گراد
    اگه سنگ نمک گیرت اومد و حوصله نداشتی طبق روش دوستمون عمل کنی ( بهتر و پر درد سر تر) میتونی سنگ نمک رو به مقدار کافی همین طوری داخل آب بذاری تا به مرور حل بشه
    مقدار دقیق ترش رو اگه بخوای یک گرم به ازای هر لیتر آب هست. (هر لیتر از آبی که داخل تانک هست نه هر لیتر از حجم اسمی تانک)
    این هم بگم که ممکنه لجن خوار خوشگلت رو بکشه. من به خاطر لجن خوار حداکثر نصف این مقدار مصرف میکنم

همه فروشنده ها بی سواد هستن البته تو شهر ماه حداقل یکی دو تا فروشنده هست که انصافا بارشونه وقتی بهش میگی برای گیاهام دفیوز خریدم ده تومن عوض اینکه بخنده میگه چه ارزون من 80 تومنیش رو گرفتم از فلان جا...
    پشم شیشه رو که از حای دیگه باید تهیه کنی
    ذغال اکتیو کربن اکتیو. ذغال فعال یا فعال شده کربرن فعال... ممکنه مغازه دار ها به اسم ها مختلفی بشناسن. چینیش رو نخر
    یه فیلتر مناسب مهم تر از همه چیزه. ساب استارت هم باید توش بریزی

آرع گرفتم تی وی بود
    خب 50 تومن دادی چی گرفتی ؟! اسم کتاب ؟ ( من همش از دست فروش کتاب میگیرم . اونم چاپ قدیمی . سالهاست از کتابفروشی چیزی نگرفتم!!! )
    من خودم بکگراند زیاد ساختم ( خودم طرح زدم و پرینتش کردم . اما هنوز بدون بک رو میپسندم . پشتش دیواره خب ! سفید ! نظر به چیزی جلب نمیشود )
    خب کاری نداره اسمشونو یاد میگیری من کلا ماهی خاص دوس دارم و شیکار میکنم از اینور اونور !!!
    میلیمو رو میگی ؟ خوشگله منه خب گرین منم که اصلا کلا جزو آمار حساب نکردی !
    تازه یه کماندو و 2 تا لوچ نیم بند و یه کت وارونه بزرگ هم اون زیر میرا از دستت در رفت ندیدیشون ...
    قایم شده بودن !!!
    آلونکارا و ماکرو الکتریک سفید من رو هم همینطور .
    جوئل هم زیر برگ ها بود !
    فدا
    طراحی اجزای شیگلی 20 تومن
    اموزش کتیا نیما جمشیدی 20 تومن
    کلیات سعدی 9500
    خرمگس 6000
    اون موقع دو تای اولی منظورم بود. کتابهای دانشگاهی هستن باید همون ویرایشی که استاد میگه گرفت که بعدا درد سر نکشی

اره کتاب های چاپ قدیم باحال تره من ترجیح میدم کتاب قدیمی باشه

اک من رو اپنه. اگه اون ورش پیدا باشه جالب نمیشه نزدیک یه سال اینطوری بود. ادم همه اش تو اشپز خونه رو میبینه عوض ماهی ها

ممنون میشم اگه اسمشون رو با عکس یاد بدی. البته قبلا یه بار پرسیده بودم فکر کنم (صداشو در نیار )

من خودم ماهی خاص و کمیاب دوست دارم ماهی ای که هر موقع بریم تو اک فروشی باشه که هر موقع هوس کردم میرم اک فروشی نگاه میکنم دیگه.

ولی تنها ماهی خاصی که دارم اورنج فلیم هست :( اینجا هیچ چی پیدا نمیشه

راستی گرینت رو که دیدم یه چیزی میخواستم بگه که یادم رفت
    گرینت رو که دیدم داغ دلم تازه شد. گرین من رو که ددی؟ بهترین گرین شهرمونه از این بهتر پیدا نمیشه
    ولی داره هد میزنه

15. 4 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

یک ماه پیش به mjd323232 قول داده بودم عکس بذارم
    ولی من از عکس گرفتن خسته شدم
    از بعضی ماهی هام هم نمیتونم عکس بگیرم (فیلم درست حسابی هم نتونستم ازشون بگیرم)
    به هر حال فیلم بهتر از عکس در اومد

هر کدوم از فیلم ها 17 مگه
    نتونستم کم حجم ترش بکنم
    یکیش هم دانلود کنید کافیه چیز زیادی از دست نمیدید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توضیح اینکه یکیش رو تو تاریکی مطلق گرفتم یکی رو با نور معمول خونه
    با سلام
    از اینکه دیر جواب میدم شرمنده چون یه 2هفته ای نبودم
    خیلی حال کردم با تانکت مخصوصا با ترفئوس های خوشگلت
    خیلی دلم میخواد یه 5 -6 تا از اینا داشته باشم ( نوارسفید - قیصر و موری یا گیلاسی ) اما اینجا اصلا تو سایز بزرگش گیر نمیاد و اگه باشه تو سایز 1 بندی هستن و اصلا معلوم نیست که از کدوم نژاد و تیره
    بهرحال بهت تبریک میگم و امیدوارم تو دامنت زودتر سایز بشن
    انشاءلله درست تموم بشه و یه کار خوب با درامد خوب برات پیدا بشه تا هرچی دلت خواست بتونی برای تانکت خرج کنی
    راستی منم بزودی از تانکم یه فیلم کوچولو میذارم ، ایده خوبی بود
    موفق باشی

17. 2 کاربر از mjd323232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال boozzai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اینم واسه دوستای قدیمیم.

19. 11 کاربر از boozzai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •