تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 124 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    این که میگن قدرت پراید های جدید کم شده رو یکی از دوستانی که به تازگی 131SE گرفته بود هم میگفت ؛ میگه اصلا جون نداره

یه سوال :
    به نظرتون خرید پراید 131se الان دیگه ارزش نداره با توجه به این موضوع ؟ روی فروشش تاثیر گذاشته ؟

ممنون

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    این که میگن قدرت پراید های جدید کم شده رو یکی از دوستانی که به تازگی 131SE گرفته بود هم میگفت ؛ میگه اصلا جون نداره

یه سوال :
    به نظرتون خرید پراید 131se الان دیگه ارزش نداره با توجه به این موضوع ؟ روی فروشش تاثیر گذاشته ؟

ممنون

بله من بودم . فروختم و ازش راحت شدم . جرات نداشتم یه سبقت بگیرم یا تو لاین سرعت رانندگی کنم . رنو ۵ ازم سبقت میگرفت ماشین من میموند توش پرایدای دیگه که بماند مثل آب خوردن منو میگرفتن .
    سربالایی که دیگه اشکم درمیومد . هرکاریشم کردم درست نشد ولی مصرفش ۵ لیتر بود خیلی خیلی کم مصرف بود .
    این اواخر میخواستم کاتالیزور موتور رو بردارم که دیگه فروختمش .

3. 4 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بله من بودم . فروختم و ازش راحت شدم . جرات نداشتم یه سبقت بگیرم یا تو لاین سرعت رانندگی کنم . رنو ۵ ازم سبقت میگرفت ماشین من میموند توش پرایدای دیگه که بماند مثل آب خوردن منو میگرفتن .
    سربالایی که دیگه اشکم درمیومد . هرکاریشم کردم درست نشد ولی مصرفش ۵ لیتر بود خیلی خیلی کم مصرف بود .
    این اواخر میخواستم کاتالیزور موتور رو بردارم که دیگه فروختمش .
    ممنون
    بازار فروش پراید همچنان خوب هست مثله گذشته ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کرلجزس ( کرج )

پيش فرض

کاتالیزر یورو 4 رو نباید برداشت میریزه بهم ! چون دو تا سنسور اکسیژن داره اینایی که میگن شتاب و قدرتش کم شده نمی دونم چرا ولی حتما یه اشکالی داره ماشینشون من به راحتی با 405 و سمند کل کل میکنم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون
    بازار فروش پراید همچنان خوب هست مثله گذشته ؟
    بازارش کماکان خوب هست . من خودم باورم نشد چقدر راحت فروختمش

7. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

چند فروختین؟
    یک یورو2 صفر مدل 93 برای اقوام قبل عید مدل اسفند 93 بود 19.2 که هزینه سند 300 تومن هم به عهده خریدار بود و جمعا19.5 براش در اومد..چون یورو2 بود 93 مدل خورد

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چند فروختین؟
    یک یورو2 صفر مدل 93 برای اقوام قبل عید مدل اسفند 93 بود 19.2 که هزینه سند 300 تومن هم به عهده خریدار بود و جمعا19.5 براش در اومد..چون یورو2 بود 93 مدل خورد
    مدل مهر ۹۳ بود اس ایی یورو ۴ اچ پی پلاس ۴ دبلیو دی ( این آخری شوخی بود ) با ۱ ملیون وسیله روش ( رینگ و لاستیک پهن و دزگیر و روکش و ... ) ۱۹.۳۰۰.۰۰۰

10. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بله من بودم . فروختم و ازش راحت شدم . جرات نداشتم یه سبقت بگیرم یا تو لاین سرعت رانندگی کنم . رنو ۵ ازم سبقت میگرفت ماشین من میموند توش پرایدای دیگه که بماند مثل آب خوردن منو میگرفتن . سربالایی که دیگه اشکم درمیومد . هرکاریشم کردم درست نشد ولی مصرفش ۵ لیتر بود خیلی خیلی کم مصرف بود . این اواخر میخواستم کاتالیزور موتور رو بردارم که دیگه فروختمش .
    سلام منم همین مشکل رو دارم البته با مصرف صدی 8 پراید زیمنس 92 چند روزه چراغ چک روشن میشد و موتور ریپ میزد و خطای سنسور میل بادامک نشون میداد چند بار خطا رو پاک کردهیم بازم با یه دور زدن دوباره چک روشن میشد خطا نشون میداد و ریپ میزد سنسور میل بادامک رو عوض کردم خوب نشد تعمیرکار گفت باید سنسور دور موتور را هم عوض کنی اونو هم عوض کردم ولی بازم همون جوره حالا جندتا از تعمیرکارها میگن باید ایسیو رو عوض کنی وعیب از اونه موندم چکار کنم از دوستان کسی در این مورد نظری نداره؟ آخه ارزونم نیست که یه سوال دیگه جایی هست که ایسیو رو تست کنن و یا میشه اونو تعمیر کرد اخه یه تعمیر کار میگفت فکر کنم عیب از خازن ایسیو باشه راستی ایسیو رو فلاش و برنامه ریزی جدید هم کرد ولی فایده ای نداشت شرمنده طولانی شد

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام منم همین مشکل رو دارم البته با مصرف صدی 8 پراید زیمنس 92 چند روزه چراغ چک روشن میشد و موتور ریپ میزد و خطای سنسور میل بادامک نشون میداد چند بار خطا رو پاک کردهیم بازم با یه دور زدن دوباره چک روشن میشد خطا نشون میداد و ریپ میزد سنسور میل بادامک رو عوض کردم خوب نشد تعمیرکار گفت باید سنسور دور موتور را هم عوض کنی اونو هم عوض کردم ولی بازم همون جوره حالا جندتا از تعمیرکارها میگن باید ایسیو رو عوض کنی وعیب از اونه موندم چکار کنم از دوستان کسی در این مورد نظری نداره؟ آخه ارزونم نیست که یه سوال دیگه جایی هست که ایسیو رو تست کنن و یا میشه اونو تعمیر کرد اخه یه تعمیر کار میگفت فکر کنم عیب از خازن ایسیو باشه راستی ایسیو رو فلاش و برنامه ریزی جدید هم کرد ولی فایده ای نداشت شرمنده طولانی شد
    فکر میکنم نمایندگی ECU تست داشته باشه . من سال ۹۰ تیپ ۶ اتومات داشتم به مشکل شدید در بخش کولر و برق برخورد ماشین هم صفر بود ECU تست گذاشتن برنامه رو روش کپی کردن و متوجه شدم مشکل از همونه .

13. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان

میخوام تا سقف نهایت 15 تومن یه پراید بگیرم . بیشتر برای داخل شهر مد نظرمه و شاید سالی یه بار یه مسافرت .

با این بودجه بهترین مدلی که میتونم بخرم چی هستش ؟ بیشتر مد نظرم اینکه دو گانه سوز باشه و نسبت به پولی که میدم از نظر مدل و تمیزی و کارکرد بهترین انتخاب رو داشته باشم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •