سلام
این که میگن قدرت پراید های جدید کم شده رو یکی از دوستانی که به تازگی 131SE گرفته بود هم میگفت ؛ میگه اصلا جون نداره
یه سوال :
به نظرتون خرید پراید 131se الان دیگه ارزش نداره با توجه به این موضوع ؟ روی فروشش تاثیر گذاشته ؟
ممنون
سلام
این که میگن قدرت پراید های جدید کم شده رو یکی از دوستانی که به تازگی 131SE گرفته بود هم میگفت ؛ میگه اصلا جون نداره
یه سوال :
به نظرتون خرید پراید 131se الان دیگه ارزش نداره با توجه به این موضوع ؟ روی فروشش تاثیر گذاشته ؟
ممنون
بله من بودم . فروختم و ازش راحت شدم . جرات نداشتم یه سبقت بگیرم یا تو لاین سرعت رانندگی کنم . رنو ۵ ازم سبقت میگرفت ماشین من میموند توش پرایدای دیگه که بماند مثل آب خوردن منو میگرفتن .
سربالایی که دیگه اشکم درمیومد . هرکاریشم کردم درست نشد ولی مصرفش ۵ لیتر بود خیلی خیلی کم مصرف بود .
این اواخر میخواستم کاتالیزور موتور رو بردارم که دیگه فروختمش .
ممنون
بازار فروش پراید همچنان خوب هست مثله گذشته ؟
کاتالیزر یورو 4 رو نباید برداشت میریزه بهم ! چون دو تا سنسور اکسیژن داره اینایی که میگن شتاب و قدرتش کم شده نمی دونم چرا ولی حتما یه اشکالی داره ماشینشون من به راحتی با 405 و سمند کل کل میکنم
بازارش کماکان خوب هست . من خودم باورم نشد چقدر راحت فروختمش
چند فروختین؟
یک یورو2 صفر مدل 93 برای اقوام قبل عید مدل اسفند 93 بود 19.2 که هزینه سند 300 تومن هم به عهده خریدار بود و جمعا19.5 براش در اومد..چون یورو2 بود 93 مدل خورد
مدل مهر ۹۳ بود اس ایی یورو ۴ اچ پی پلاس ۴ دبلیو دی ( این آخری شوخی بود ) با ۱ ملیون وسیله روش ( رینگ و لاستیک پهن و دزگیر و روکش و ... ) ۱۹.۳۰۰.۰۰۰
سلام منم همین مشکل رو دارم البته با مصرف صدی 8 پراید زیمنس 92 چند روزه چراغ چک روشن میشد و موتور ریپ میزد و خطای سنسور میل بادامک نشون میداد چند بار خطا رو پاک کردهیم بازم با یه دور زدن دوباره چک روشن میشد خطا نشون میداد و ریپ میزد سنسور میل بادامک رو عوض کردم خوب نشد تعمیرکار گفت باید سنسور دور موتور را هم عوض کنی اونو هم عوض کردم ولی بازم همون جوره حالا جندتا از تعمیرکارها میگن باید ایسیو رو عوض کنی وعیب از اونه موندم چکار کنم از دوستان کسی در این مورد نظری نداره؟ آخه ارزونم نیست که یه سوال دیگه جایی هست که ایسیو رو تست کنن و یا میشه اونو تعمیر کرد اخه یه تعمیر کار میگفت فکر کنم عیب از خازن ایسیو باشه راستی ایسیو رو فلاش و برنامه ریزی جدید هم کرد ولی فایده ای نداشت شرمنده طولانی شد
فکر میکنم نمایندگی ECU تست داشته باشه . من سال ۹۰ تیپ ۶ اتومات داشتم به مشکل شدید در بخش کولر و برق برخورد ماشین هم صفر بود ECU تست گذاشتن برنامه رو روش کپی کردن و متوجه شدم مشکل از همونه .
سلام دوستان
میخوام تا سقف نهایت 15 تومن یه پراید بگیرم . بیشتر برای داخل شهر مد نظرمه و شاید سالی یه بار یه مسافرت .
با این بودجه بهترین مدلی که میتونم بخرم چی هستش ؟ بیشتر مد نظرم اینکه دو گانه سوز باشه و نسبت به پولی که میدم از نظر مدل و تمیزی و کارکرد بهترین انتخاب رو داشته باشم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)