دوست عزيز مگه تو تهران ساعات اداري شنبه تا سه شنبه تا 4 و چهارشنبه تا 2 بعد از ظهر نيست؟؟
بعد مگه پنج شنبه و جمعه تعطيل نيست؟؟
اگه اينطوري باشه به نظرت بهتر از پادگان با اون همه دردسر نيستش؟؟
دوست عزيز مگه تو تهران ساعات اداري شنبه تا سه شنبه تا 4 و چهارشنبه تا 2 بعد از ظهر نيست؟؟
بعد مگه پنج شنبه و جمعه تعطيل نيست؟؟
اگه اينطوري باشه به نظرت بهتر از پادگان با اون همه دردسر نيستش؟؟
بستگی داره به جات ارتش و سپاه جمعه تعطیلی ولی نیرو انتظامی هر روز کاری همه جاشم جهنمه مخصوصا یگان امداد که من اونجا سربازم
در مورد یگان ویزه اونجا هم سرباز داره ولی مثل یگان امداد عملیاتی نیستن نظافت و شام و از این جور چیزها به عهدشونه
1- درست هستش .
2- امریه ساعت اداری هستش دیگه ... بسته به ارگان و شهرستان . من که ساعت 1 هر روز فرار می کنم میرم خونه !! اگر هم خیلی گیر دادند فوقش یک مرخصی نیم ساعته رو ساعت 1 می نویسم و میرم . اما ساعت کاری تا 14:30 هستش .
3- درسته البته باز بسته به ارگان . حقوق در صورت ستوان دوم بودن در پادگان حدود 55 تا 60 . برای امریه بسته به ارگان از 80 تا 240
4- امریه بسیج تا سقف 3 ماه کم میکنه و سایر موارد هم هرچی که داشته باشی کم میشه .
5-امریه و غیر امریه دانشگاه قبول بشی میتونی بری . هیچ فرقی نداره ...
6- همون مورد 2 هستش دیگه ... من از ساعت 4 - 5 بعدازظهر میرم شرکت خودمون . راستی چیزی که هست ممکنه توی پادگان افسر آموزش بشی که تا 5 - 6 بعدازظهر مجبوری بمونی پادگان !!
کلا برای گرفتن امریه در صورت امکان شک نکن .
موفق باشی .
كسي هست 1 اسفند افتاده باشه آموزشي 02 نيروي زميني ارتش تو خيابون بسيج؟
من يه سوال فوري دارم هر كي اونجاس يه ندا بده
من رو با آيدي a.9173 تو ياهو اد كنيد يا پي ام بدين ممنون ميشم
مهمه ها
كسي هست 1 اسفند افتاده باشه آموزشي 02 نيروي زميني ارتش تو خيابون بسيج؟
من يه سوال فوري دارم هر كي اونجاس يه ندا بده
نه نيرو انتظامي هم سربازاي ستاديش تعطيلي دارن.
من خودم تو ستاد خدمت ميكنم و تايم اداري هستم. تا 2 ميمونم و بعد ميام خونه. روزاي تعطيل و جمعه هم كه تعطيل هستش واسم. فقط بعضي وقتا شايد آماده باش بخوريم كه اونجوري هم بيشتر كادر رو نگه ميدارن تا سربازاي تايم اداري رو.
يگان ويژه هم عملياتي هستش. كي گفته نيست؟؟ بسته به درگيريا اول كلانتري ، بعد يگان امداد و يعد يگان ويژه مسئوليت برطرف كردن درگيري ها رو دارن. مثلاً همين جرياناي فعلي ايران رو از يگان ويژه نيرو ميارن. كلاً خيلي كم پيش مياد مأموريت بزرگي باشه كه يگان ويژه بخواد بياد بيرون از يگانش ولي يگان امدادياي بيچاره رسماً آسفالت ميشن صبح تا شب. سربازاي يگان ويژه تو شهر ما كه هميشه بيكارن و در حال خواب. فوقش دو هفته يه بار واسه نظم استاديوم فوتبال برن بيرون.![]()
Last edited by ghasem2020; 22-02-2011 at 22:41.
برای کسر خدمت بسیج کی باید اقدام کنیم ؟ چه کار باید بکنیم ؟
من نرم افزار خوندم خیلی دوست دارم تو زمینه طراحی سایت و برنامه نویسی کار کنم
فکر میکنید کجا برای امریه اقدام کنم بهتره؟
داداش من منکه نمیگم اصلا نمیان بیرون ولی سربازهاش در موارد خیلی حاد مورد استفاده قرار میگیرن ولی کادریها تو ماموریتها میان
تو درگیریها اول یگان امداد بعدش یگان ویزه اصلا کلانتری ها تو درگیری ها کاری نمیکنن نمونه ش 25 بهمن که نیرو های کلانتری همشون مستقر بودن ولی ما دهنمون سرویس شد
سلام دوستان من که رفتم واکسن ها رو زدم این یکی واکسنه بد جوری منو اذیت میکنه فعلا که دردش هست :ی
شنبه هم میرم پلیس + 10 که مدارک رو بدم و ثبت کنم و اوکی بشه
حالا تو تبریز رف های ولی عصر کجا پلیس +10 هستش ؟![]()
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)