نه خب لیو بدم 20 دقیقه نمیتونم بازی کنم![]()
نه خب لیو بدم 20 دقیقه نمیتونم بازی کنم![]()
تو این هفته یه تیم میزنم احتمالا , Inv میدم خواستی بیا تیمی بریم رانکد ... همه هم ایرانی هستن ...
اقا ما هم وست هستیم....درسته دیگه با غریبه بازی کردن جواب نمیده.....هرچی بازی ما پیشرفت میکنه...با خارجیای نوبتری میوفتیم....SN:Luck Gene...من عجیب پایه تیم هستم......raid یه تیم کاملا هماهنگ میخواد پس این موضوع رو تو سولو رنکد فراموش کنید.....واسه کانتر هم گوگل سرچ کنید وقتی حریفتون کشید چمپشو میتونید بیبینید با چه چمپی میتونید بیشتر نتیجه بگیرید......CC همبهتره از هیرو های معروف استفاده کنید و حتما باید این مورد به خوبی رعایت بشه....و الا خیلی از چمپای بازی رو نمیتونی lategame بدون CC درست حسابی و مچ بگیرید....این مورد خیلی مهمه ...اصن برا همینه که مثلا یه تیمی جکس داره یا yorick یا بعضی دیگه میتونن راحت کری کنن...و مواد لازم واسه یه Lategame خوب...واسه ما ایرانیا اول نت خوب.
....بعدش حداقل 2 3 چمپ که بتونن دمیج درست حسابی بدن....CARRY....حتما باید باشه والا lategame حتما باخته....مقداری Truedmg....این مورد واجب نیست ولی خیلی جلوتون میندازه....بعدش چت و flame عصبی شدن رو باید به کلی فراموش کنید..همینطور تسلیم نشدن هم خیلی مهمه..اصن نباید وا بدی تا لحظه اخر..سارند یه چیزه مزخرفه که ساختن واسه بازنده ها....پس هیچ وقت وا ندین..اینا واقعا بازی خراب کنن...همرو میندازین تو دیگ...یه lategame خوب بتون میده..
.......حرف اخر....,جدای از همه این چیزا SKill از همه چیز مهمتره..
Last edited by Ehsan Fire; 26-08-2012 at 22:58.
آقا منم هستم یه تیم بزنیم تو وست بترکونیم
من با آریا زیاد بازی کردم بازیمو میدونه:P
آره پژمان-پیمان (یکیتون) میدونن
ما بیشتر میریم top یا bot میبینیم اون یکی Lane ر...یده! بدجور فید کردن . اینا!
کلا این نوبا تموم نمیشن از بس که زیادن
تیم رانکد ایده خیلی خوبیه ممنون میشم من و pezhool و عرفان رو ادد کنید!
آهان پس Luck Gene شما هستی .... بعضی موقعات inv میکنم جواب نمیدی![]()
...فک کنم اریا اوانه هم شما باشی
...ببخشید با یکی اشتباه گرفته بودم...بازم ادد کن...هستیم...چرا که نه
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک برنامه و اینم ای پی پورت 79.175.164.183:1012
کار باهاش زیاد سخت نیست کمی ور برید یاد میگیرید....
لوبی زیاد ولی 5 6 تا از دوستان east اینجا میان ....
نسخه اندورید داره فقط میشه با voice استفاده کرد
اینجا خواستید بگیرید .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان نظرتون درباره ی rengar چیه؟همه ی پلیر هایی که دیدم پیکش می کنن نمی تونن باهاش بازی کنن و حرف از ضعیف بودنش می زنن
ولی سازگار ترین چمپ با بازی کردنمه باهاشم خوب بازی می کنم(منی که ap بازی می کردم حالا رنگار بازی می کنم ) داخل بازیم همش می گن اولین رنگاری که میبینم خوب بازی می کنه
به نظر شما Nerf میشه یا Buff
اینم بگم تا حالا 3 تا Pentakill باهاش گرفتم
من یه ذره توضیحات مقدماتی بدم که هم بچه های تیم خودمون هم بچه های سرور های دیگه در جریان باشن (یکی از کاربرا هم صفحه قبل سوال پرسیده بود)
توی رنکد top معمولا سولو می ره؛ کسی که سولو تاپ می ره معمولا نیمه تانک هست، مثل Darius یا Renekton اینا افرادی هستن که باید خوب فید بشن
یه نفر باید حتما بره Jungle که وظظیفه گنک کردن با اونه مثل Shaco یا WW
یه نفر وظیفه داره Ad Carry باشه یعنی دمیج تیم رو تامین کنه. معمولا Ranged هست مثل Ashe یا Ezreal
کسیکه کری دمیج می شه باید تا میتونه مینیون بکشه (هر 10 دقیقه 60 تا حداقل)
یه نفر هم تانک یا ساپورته که واحد پشتیبانی محسوب می شه، این و یه نفر دیگه (ap carry یا ad carry) با هم میرن bot و این به یارش کمک می کنه که فید بشه، مینیون ها رو میذاره یارش بکشه و Ward میذاره تا کسی نیاد گنک کنه
اگه تانک باشه جلو می ره که یبارش کیل بگیره اگرم ساپورت باشه heal میکنه یارشو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)