تو pes میشه پست هر بازیکن رو موقع چیدن سیستم عوض کرد مثلا dmf رو به cmf تبدیل کرد fifa هم چنین چیزی داره
تو pes میشه پست هر بازیکن رو موقع چیدن سیستم عوض کرد مثلا dmf رو به cmf تبدیل کرد fifa هم چنین چیزی داره
چطوری میشه دکمه های کیبورد را به دلخواه برای این بازی تنظیم کرد؟؟
درجه سختی در board تا world class هست legend واسه سختیه بازیهنوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fifa config رو قبل ورود به بازی بزن و تنظیمات کیبورد رو وارد کن.
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
kit که نیازی نیست لباس همه تیم ها درسته. اسم و پرچمشون هم درسته. برای فیفا پچ های بهبود دهنده گرافیکی میاد و البته پچ فیس
با کیبرد چجوری میشه دریبل زد . چون همه دریبل ها با RS انجام میشه .
---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:44 AM ----------
خوب این پچ ها هنوز نیومده ؟ اصلا پچی اومده تا حالا ؟
دکمه LT رو میگیری به اضافه شوک راست و دکمه های حرکتی.
فعلا نه.ولی تنها فیس دروگبا اومده. و پچ دوربین و گرافیک اومده![]()
خودت با کیبورد بازی میکنی؟ اینجوری که باید 3 تا دست داشت هر جور تنظیم میکنم سخته بازم
دقیقا از روی کیبورد میتونی بگی مثلا تاکتیکارو وسط بازی چجوری تغییر میدی که اون خط قرمزه مثلا بیاد رو counter attack
Last edited by SevenCity; 22-10-2010 at 12:47.
من با کیبورد بازی میکنم ولی عشقست بازی تحت قانون و پاسکاری زمینی و بدون حرکت با توپ اضافی![]()
فیفام یه دفعه کند شده
یعنی لگ میزنه(افت فریم)
اوایل رو، های و 4x میذاشتم روون بود ولی الان رو مدیدومم کم میاره
کرکی چیزی ایراد داره؟
نه عزیزم مشکل از چند تا چیز میتونه باشه :فیفام یه دفعه کند شده
یعنی لگ میزنه(افت فریم)
اوایل رو، های و 4x میذاشتم روون بود ولی الان رو مدیدومم کم میاره
کرکی چیزی ایراد داره؟
1- بعد از حدود یک ساعت گرافیک کامپیوتر کمی داغ می کنه که میتونه روی سرعت بازی و کند شدنش تاثیر بزاره (این اتفاق بیشتر تو لپ تاپ اتفاق میفته بخاطر فن نسبتا ضعیف )
2-ویروسی شدن کامپیوتر میتوه باعث کند شدن اجرای تمام برنامه ها شه .
3- اگه کامپیوتر بد سیستمو بالا بیاره برنامه ها همه کند اجرا میشن
4-بعضی وقت ها کامپیوتر ارور reset میده که شما اگه اون لحظه PC تون رو restart نکنین در برنامه ها با مشکل کندی مواجه میشین .
احتمال قوی مشکل از کرک نیست و یکی از اتفاقای بالا افتاده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)