من دیروز و امروز وقتی درقبرستان بودم یک دفعه ادمی با سدای ترسناک به تصویر اومد من خیلی تر سیدم اون زود رفت فکر کنم اون ادما رو می تر سونه باید چکار کنیم که بیاد می خوام دوستمو بتر سونم
من دیروز و امروز وقتی درقبرستان بودم یک دفعه ادمی با سدای ترسناک به تصویر اومد من خیلی تر سیدم اون زود رفت فکر کنم اون ادما رو می تر سونه باید چکار کنیم که بیاد می خوام دوستمو بتر سونم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
شما با خرید این پک 1200 پوینتی میتونین هم این 2 کاراکتر رو داشته باشین هم 2 کاراکتری که بعدا اضافه میشن رو به صورت مجانی دان کنین . اگر شما میخواستین برای هر کاراکتر 400 پوینت بدین در مجموع میشد 1600 پوینت یه جورایی به صرفه هستش اگر همه کاراکترهارو بخواین
خیلی خیلی ممنون من xbox دارم و باید از xbox live این ها رو دان کنم؟ چجوری؟اگه این هم جواب بدی خیلی ممنون میشم دوست عزیز.![]()
بله اول که باید حداقل 1200 پوینت داشته باشین که میتونین از سایت های مختلف خریداری کنین . بعدش داخل بازی میشین . میرین توی Extra بعدش Download Content اونجا این پک 1200 پوینتی رو خریداری میکنین بعدش یه Back میدین تا دوزاریش بیفته که باید Kenshi و Skarlet رو مجانی کنه . بعدش دوباره میرین داخل و هر 2 کاراکتر رو دان میکنین .
اینم از Rain . فوق العادست ! دقیقه 1:07 رو ببینین چه میکنه با یاروکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شدیدا منتظر معرفی کاراکتر چهارم هستم ! هر چند گزینه ی خاصی مد نظر ندارم فعلا : دی
عجب چیزی بود نوید.ترکوند rain
ولی x-ray ش زیاد مالی نبود
راستی تو چطوری dlc هارو گرفتی؟lt1.9 ریختی با بازی پچ شدش؟(پچ 1.9 کردی؟) بعد میری راحت لایو؟؟؟
راستی یه عکس از محیط انتخاب کاراکترها برامون بذار.(بیشتر میخوام ببینم dlc ها کجای تصویر قرار گرفتن)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)