اون home switcher رو هم بگو از کجا گرفتی . حال نداریم دنبالش بگردیم .
از 2.2 خبری نشد .
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
اون sms رو به کی میفرسته ؟. و تو گوگل مپ باید بریم ببینیم گوشی کجاست ؟
اون home switcher رو هم بگو از کجا گرفتی . حال نداریم دنبالش بگردیم .
از 2.2 خبری نشد .
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
اون sms رو به کی میفرسته ؟. و تو گوگل مپ باید بریم ببینیم گوشی کجاست ؟
اون رو باید برات آپ کنم ، اپیدم میزارم همینجا...
از هر خطی به گوشیت SMS بزنی...
مثلا تو تنظیمات برنامه میزنی هر وقت SMS با متن MAP اومد جای گوشی رو مشخص کنه...
برنامه فعال میشه بعد به همون شماره ایی که با هاش به گوشیتون sms زدین جواب میده...
یه لینک میده که باید با مرورگر گوشی یا کامپیوتر باز شه ...
*ویرایش*
Home Switcher v1.4
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by *IN*; 12-04-2011 at 13:27.
این home switcher و لانچر ازاسمشون بر میاد که کارشون یجورایی تعویض تم گوشی هست دیگه؟؟اگه اشتباه نکنم
من SPB 3D رو نصب کردم خیلی گوشیم زیبا شده اگه اینا واسه تم هست از اینم میتونید استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
وحتشناک زیباتر شده
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
دیشب گوشیم انداختم تو اب حالی کردیم با بروبکس
آره یه چیز تو همون مایه هاست .
عجیبه که وقتی تویه xt5 یا xt720 لانچرهای جدید نصب میکنم وقتی کلید home رو میزنم میشه انتخاب کرد که به کدوم لانچر سوییچ بشی .
اما تو دیفای اینطوری نیست و وقتی یک لانچر نصب میکنی فقط همون اجرا میشه و برای دسترسی به بقیه باید قبلی رو آنیستال کنی .
البته با این برنامه ظاهرا" مشکل رفع میشه /![]()
من هر بار که از برنامه ها استفاده میکنم یه بار رو ویجت ادونس تسک کیللر میزنم و برنامه ها رو میبنده ولی هر بار مموری اویلبل کمتر میشه...
مشکل از برنامس؟؟؟
چی کارش باید کرد؟؟؟
سرعت گوشی کم میشه یا نه ؟
اگر نه و منوها روون هستن مثل همیشه مشکلی نداره . حساس نشو
هر چی این کمتر میشه سرعت گوشی کمتر میشه....
اینجا یه روش برای فیلمبرداری 720p با دیفای رو توضیح داده و یه نمونه هم ازش گذاشته دوستانی که کاستوم رام ریختن و گوشی رو روت کردن امتحان کنن(البته با مسولیت خودتون) :
اینم نمونه فیلم برداریش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این xda عجب کارایی میکنن!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخداوکیلی کارشون درسته!
ببینید این امضای یکیشونه:
XPERIA X1 with Gingerbread + Motorola DEFY with HTC Sense and Pays-ROM v5.1 Froyo
Last edited by ehsan_update; 13-04-2011 at 12:58.
کسی اون theme رو که به کرمه غذا میدی و بزرگش میکنی و یه لامپم داره که با لمس روشن میشه رو داره یا میتونه لینکشو بده؟تو موبایل یکی از آشناها دیدم کفم برید....
قیمت رم16 گیگ رو هم برا دیفای میگید...
با تشکر
دوستان چجوری میشه با دیفای اینترنت ایرانسل رو واسه لب تاب شر کنیم؟ من قبلا که کلیک داشتم روتش کردم بعد با برنامه های tether میشد از اینترنت ایرانسل استفاده کرد ولی الان که دیفای روت نیس (برنامه z4root نصب کردم ولی force close میده و دیگه نمیخوام روت کنم تا 2.2 بیاد) هر کار میکنم نمیشه ! یامیگه apn مشخص نیس یا کانکت نمیشه !! حتی گزینه اینترنت tether رو هم روشن میکنم نه با کابل نه بلوتوث هیچکدوم جواب نمیده!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)