منظور دوستمون اینه که خط داستانی اصلی بازی رو تموم کردید ...وگرنه کلی هنوز ماموریت های فرعی مونده
منظور دوستمون اینه که خط داستانی اصلی بازی رو تموم کردید ...وگرنه کلی هنوز ماموریت های فرعی مونده
آها از اون نظر؟![]()
دوستان بنده جایی که catwoman میره پیش مادر نیچر یا مادر طبیعت و بعد مبارزش با افراد مادر نیچر یه دمو میاد که بتمن رو به صندلی بستن ولی بعد این دمو دیگه بازی سیاه میشه.یه پیغامی میاد که مینویسه کلیک راست کنید در غیر این صورت بازی از کار میفته ولی هر کلیکی میکنم اثر نداره و بازی سیاه میشه
بچه ها من اون قسمتی که جوکر بتمن رو با صندلی هل میده و میندازه پایین دیگه معلوم نیست باید کجا برم. راهنمایی کنید
برین سمت راست بالای نقشه یعنی ساختمون GCPD که میشه ایستگاه پلیس (مسیر حرکت شما وقتی درسته که عدد درجه رنگش آبی بمونه و زیاد بشه.)
سلام دوستان من اونجایی کهras ghul دخترشو با چاقو میگیرتش و باید نشونه بگیرم گیر کردم چون اون لحظه دسته بازیم و کیبورد هیچ کدومشون کار نمیکنن فقط دکمه start دستم کار میکنه.به نظرتون مشکل از کرکه؟ یا چیز دیگه؟
تنظیمات گرافیک رو تا حد ممکن پایین بیارید و بعد از اینکه اون قسمت رد شد دوباره به حالت اول برگردونید
این هلیکوپترهارو چطوری باید اسکن کرد؟؟ همشون رو میگه not been scaned
باید بری رو پشت بوم ها و از فاصله ی تقریبا نزدیک اسکن کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)