تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 120 اولاول ... 1969109115116117118119120 آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 1191

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Bayern Munich priced out of move for Fabio Coentrao and are ready to bid for Arsenal's Gael Clichy or Genoa's Rafinha

روز ۱۰ مِی کریستین نرلینگر با نماینده ی باشگاه بنفیکا مذاکره ای بر سر انتقال فابیو کونترائو به بایرن داشتن . اما
    مبلغ ۳۰ میلیون یورویی که مدنظر سران بنفیکا هست از جانب بایرن رد شده. این باعث شده که بایرنی ها توجه
    خودشون رو روی گائل کلیچی (که این اواخر اعلام کرده میخواد از آرسنال جدا بشه و اولویتش هم اینتر هست) و
    رافینا (بازیکن سابق شالکه و کنونی جنوا) معطوف کنن. با این حال بایرنی ها عجله ای به پایان دادن به جستجو برای
    یه مدافع خوب ندارن و همچنین امیدوارن که بنفیکایی ها مبلغ درخواستیشون رو پایین تر بیارن تا قبل از پایان فصل -
    نقل و انتقالات بتونن کونترائو رو به خدمت بگیرن .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .
    Last edited by OSEN; 24-05-2011 at 20:16.

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

امکان خداحافظی میشائیل بالاک از تیم ملی فوتبال آلمان

سایت گل- به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران، یو آخیم لو، سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان در مصاحبه ای با بیلد اعلام کرد که قصد دارد برای آخرین بار با میشائیل بالاک، هافبک باشگاه بایرلورکوزن درباره وضعیت او صحبت کنم.
    یو آخیم لو، نزدیک به ۱ سال است که او را به تیم ملی فوتبال آلمان دعوت نمیکند.
    یو آخیم لو در اینباره میگوید :
    " ما بعد از انجام بازیهای تیم ملی فوتبال آلمان، طی جلسه ای با او صحبت خواهیم کرد و دلایل دعوت نکردن او را به تیم ملی به او بازگو خواهیم کرد، به نظر من برای تمام زحماتی که او برای تیم ملی فوتبال آلمان کشیده است، باید بازی خداحافظی برایش تدارک دید. "
    بسیاری از مطبوعات آلمان در اینباره نوشتند که به احتمال زیاد، بازی خداحافظی بالاک، روز ۱۰ آگوست سال جاری مقابل تیم ملی فوتبال برزیل خواهد بود

کد:

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه چیزیو یادم رفت پریروز و حتی دیروز بگم
    2شنبه مصادف با 23 می 2011،سالگرد 10سالگی قهرمانی بایرن در فینال میلان در مقابل والنسیا بودش

فکر میکنم همه این تصویر خاطره انگیز رو یادمون باشه

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

یه چیزیو یادم رفت پریروز و حتی دیروز بگم
    2شنبه مصادف با 23 می 2011،سالگرد 10سالگی قهرمانی بایرن در فینال میلان در مقابل والنسیا بودش

فکر میکنم همه این تصویر خاطره انگیز رو یادمون باشه
    عجب شبی بود.
    یکی دل داری کان به کانیزارس دوم عکس العمل مرد همیشه دوم(هکتور کوپر) خیلی برام جالب بود.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

رومنیگه: کلوزه باید این هفته در مورد آینده اش تصمیم گیری می کند

قرارداد این ملی پوش آلمانی با باشگاه باواریایی به پایان رسیده اما این باشگاه تمایل دارد تا قرارداد این بازیکن را تمدید کند

سایت گل- کارل هاینس رومنیگه، مدیر باشگاه بایرن مونیخ، اعلام کرد این باشگاه انتظار دارد میروسلاو کلوزه تا پایان این هفته در مورد آینده اش تصمیم گیری کند.

قرارداد این ملی پوش آلمانی با باشگاه باواریایی به پایان رسیده اما این باشگاه تمایل دارد تا قرارداد این بازیکن را تمدید کند. این در حالی است که کلوزه مورد توجه چند باشگاه خارجی نیز قرار دارد.
    رومنیگه در گفتگو با دی ولت گفت:" من هفته گذشته با مدیر برنامه های او ملاقات کردم و یوپ هاینکس (سرمربی جدید بایرن) نیز بیش از یک بار با او صحبت کرد. من انتظار دارم او تا پایان این هفته در مورد آینده اش تصمیم گیری کند."
    کلوزه دوران حرفه ای اش را از هامبورگ آغاز کرد و پیش از پیوستن به بایرن در سال 2007، پیراهن تیم های وردربرمن و کایرسلاترن را نیز به تن کرد. او بیش از 100 بازی برای بایرن انجام داده است.
    باشگاه هایی مانند دورتموند، میلان و والنسیا برای به خدمت گرفتن این مهاجم باتجربه اعلام تمایل کرده اند.

کد:
    &

رومنیگه: نامزدهای ریاست فیفا کاری به باشگاه ها ندارند

رییس بایرن مونیخ از این بابت ناراحت است

سایت گل – کارل هاینس رومنیگه، رییس اجرایی بایرن مونیخ گفته که احساس می کند سپ بلاتر و محمد بن همام، نامزدهای ریاست فیفا باشگاه ها را نادیده می گیرند و تاکید خود را روی تیم های ملی و اتحادیه های فوتبال گذاشته اند.
    این دو نفر به فکر ریاست فیفا در ماه آینده هستند، و رومنیگه می گوید: :«ما در فیفا دموکراسی نداریم. هیچ چیزی به سود باشگاه ها نیست. روشن است که آنها دارند همه کارها را به سود اتحادیه های فوتبال انجام می دهند تا آنها را متقاعد کنند که به بلاتر رأی دهند یا هر چه.»
    رییس 55 ساله بایرن همچنین درباره احتمال محدود کردن بازیکنان خارجی لیگ های بزرگ از سوی یوفا گفت: « من مطمئنم فیفا و یوفا با جزئیات این موضوع را بررسی نکرده اند.»

کد:
    &

کارل هاینس رومنیگه: تیمی نمی تواند سبک بارسا را تقلید کند

مدیر باشگاه بایرن معتقد است این باشگاه برای رسیدن به موفقیت باید راه خود را پیدا کند و نباید به دنبال کپی کردن از بارسلونا و منچستریوناتد باشد

سایت گل- کارل هاینز رومنیگه، مدیر باشگاه بایرن معتقد است این باشگاه برای رسیدن به موفقیت باید راه خود را پیدا کند و نباید به دنبال کپی کردن از بارسلونا و منچستریوناتد باشد.
    این باشگاه باواریایی در رقابت های این فصل روزهای دشواری را سپری کرد و در نهایت در بوندس لیگا در رده سوم قرار گرفت و در لیگ قهرمانان را نیز در مرحله یک هشتم نهایی مغلوب اینتر شدند.از سوی دیگر شنبه شب بارسا و منچستریونایتد در فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل هم قرار خواهند گرفت.نتایج ضعیف بایرن موجب شد تا فن خال از این باشگاه اخراج شده و یوپ هاینکس به عنوان سرمربی فصل آینده باشگاه معرفی شود.
    رومنیگه در گفتگو با خبرنگاران گفت:"باید گفت که ثباتی که باشگاهی مانند منچستریونایتد در مورد جایگاه مربی اش دارد، بی نظیر است. فکر می کنم حضور سر الکس فرگوسن در این باشگاه برای 25 سال فوق العاده است.بارسا کادر جوانی دارد که در اوج قرار دارد. من فکر می کنم هر باشگاهی باید سبک خاص خود را پیدا کند. فکر نمی کنم باشگاهی بتواند سبک بارسا را کپی کند. هر باشگاه و هر کشوری ویژگی های خود را دارد."
    رومنیگه تاکید کرد که موفقیت در لیگ قهرمانان همیشه برای بایرن در اولویت قرار دارد به ویژه سال آینده که دیدار فینال در آلیانس آره نا برگزار خواهد شد اما اعلام کرد همه تیم های برای قهرمانی پای به این رقابتها می گذارند.
    " هرچند فصل اینده فینال در آلیانس آره نا برگزار می شود اما رسیدن به دیدار نهایی برای ما دشوار است. تا به حال هیچ تیمی در فینالی که در ورزشگاه خودش بوده، حضور نداشته است. ما سعی می کنیم تا فصل آینده به این رکورد پایان دهیم.چمپیونزلیگ رویای همه تیم هاست. من آدم های زیادی در انگلیس، ایتالیا و اسپانیا می شناسم که به دنبال قهرمانی در این رقابت ها هستند. کلید موفقیت در این رقابتها ثبات است و این به آن معنی است که ما سعی کنیم هر سال حداقل به نیمه نهایی برسیم."

کد:

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

توماس مولر: هنوز محصول نهایی نشده‌ام

این بازیکن جوان از عملکردش در فصل اخیر بوندس‌لیگا راضی است.

سایت گل – توماس مولر، مهاجم بایرن مونیخ بر این باور است که هنوز فرصت برای پیشرفت دارد.
    بایرن فصلی دشوار را گذراند و در فصلی که در نهایت به رتبه سوم بسنده کرد هیچ عنوانی به دست نیاورد.
    مولر که اکثر فصل را در کناره میدان یا پشت سر ماریو گومز بازی کرد در لیگ 12 گل زد و 13 گل ساخت.
    این بازیکن 21 ساله که فاتح کفش طلای جام جهانی 2010 شد به دنبال پیشرفت در بازی‌اش است: «با مقایسه خودم با بازیکن دو سال پیش، بسیار کامل‌تر شده‌ام اما این به آن معنا نیست که محصول پایانی باشم. من بی‌تردید هنوز کار دارم.
    از نقطه نظر شخصی فصل بسیار خوبی را گذراندم. من همیشه خونسرد بودم هرچند فشار روی من زیاد بود.»
    این هافبک تهاجمی درباره تیم ملی آلمان که 29 می دیداری دوستانه مقابل اروگوئه برگزار می‌کند و سپس مقابل اتریش و آذربایجان در مرحله مقدماتی بازی می‌کند هم گفت: «همیشه منتظر بازی‌های ملی هستم چون گروهی عالی از بازیکنان داریم. موفقیت ما در آفریقای جنوبی ما را به هم پیوند داد.»
    مولر در 105 بازی برای بایرن 39 گل زده و در 15 بازی ملی هم 7 گل زده است.

کد:

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Genoa's Rafinha to sign three-year deal with Bayern Munich - report

به گزارش بیلد، بایرنی ها با رافینا مدافع جنوا برای امضای قراردادی ۳ ساله به توافق رسیدن. این توافق بعد از اعلام
    مسئولان بنفیکا مبنی بر اینکه تنها در قبال ۳۰ میلیون یورو حاضر به فروش کونترائو هستن انجام شده. خریدِ رافینای ۲۵ ساله
    برای بایرنی ها بین ۵ تا ۷ میلیون یورو هزینه برمیداره که این مبلغ هفته ی آینده نهایی میشه. انریکو پریزیوسی رئیس باشگاه
    جنوا در مورد رافینا و این انتقال به رادیوی ایتالیا گفته: "رافینا بازی در آلمان رو به ایتالیا ترجیح میده. اون دوست داره به آلمان
    برگرده و در مصاحبه خودش هم گفته. فکر میکنم با بایرنی ها بر سر این انتقال به توافق برسیم." لاتزیو هم خواهان رافینای
    برزیلی بوده اما اصرار رافینا به بازگشت به آلمان هست. رافینا تابستان گذشته با ۹ میلیون یورو از شالکه به جنوا پیوسته بود.
    این دومین خرید بایرن بعد از امضای قرارداد با نیل پیترسن، گلزن انرگی کوتبوس هست.
    کد:

پ.ن : تو همین گزارش هم اشاره شده که با خرید این بازیکن ، دوباره لام باید بره سمت چپ و رافینا میره دفاع راست . بازیای رافینا چطوره ؟ من ندیدم بازیاش رو .
    این بنفیکای لعنتی هم که آخرش راضی نشد . اگه کونترائو رو میخریدن که محشر میشد دیگه .

.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رافینیا اون موقع که تو شالکه بود بهترین دفاع راست بوندسلیگا بعد لام بودش ولی توی جنوا خیلی افت کرده
    از طرفی با خرید رافینیا و بردن لام به دفاع چپ میانگین قد خط دفاعیمون کوتاه میمونه
    کونترائو هم 30میلیون نمیرزه به عنوان یه دفاع چپ
    در کل امیدوارم بواتنگ رو بخرن واسه دفاع وسط

بادشتوبر رو هم باید یه جوری دست به سر کرد،نمیدونم این لو چی دیده تو این که دعوتش میکنه تیم ملی

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

شالکه بدنبال جانشین برای مانوئل نویر

شالکه در بازار نقل و انتقالات بدنبال جانشینی مناسب برای نویراست

سایت گل- وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- با توجه به اینکه هنوز بحث انتقال نویر به بایرن به طور رسمی از سوی باشگاه شالکه تایید نشده است و بارها مقامات شالکه از حفظ نویر سخن گفته اند اما حضور آنها در بازار نقل و انتقالات و علاقه مندی برای جذب دروازبان برای فصل آینده حکایت از موضوعی دیگر دارد.

به نقل از سایت خبری soccernews سران باشگاه شالکه امروز با سران بایرن ملاقات خواهند داشت و تصمیم نهایی برای فروش نویر با مبلغ 25 میلیون یورو را به این باشگاه بزرگ آلمان اتخاذ خواهند کرد.

با این حال سران باشگاه شالکه برای جایگزینی مانوئل نوئر در فصل آینده وارد بازار نقل و انتقالات شده اند و کوین تراپ دروازبان جوان کایزرسلاترن و دروازه بان تیم ملی زیر 21 سال آلمان را بدین منظور در نظر گرفته اند. دروازه بان 20 ساله لاترن در اوایل ماه مارس به ترکیب اصلی لاترن پیوست و جزو بازیکنان جوان منتخب و با استعداد در طرح فریتز والتر نیز شناخته شده است.

هورست هلدت مدیر شالکه در حال حاضر مذاکرات محرمانه ای را با سران لاترن آغاز کرده است و بنا بر گزارش های رسیده به توافق های اولیه ای نیز دست یافته است.

کوین تراپ تا سال 2013 با لاترن قرارداد دارد و به نظر برای این انتقال مبلغ 4 میلیون یورو از طرف باشگاه لاترن در نظر گرفته شده است.

این فعالیت شالکه برای جذب دروازبان گمانه زنی ها را مبنی بر توافق در جلسه امروز سران باشگاه شالکه و بایرن برای انتقال نویر افزایش می دهد
    کد:
    &

بندیکت هوودس به اردوی تیم ملی فوتبال آلمان دعوت شد

وبسایت کانون هواداران تیم ملی آلمان درایران

سایت گل - بعد از مصدومیت اسون بندر یواخیم لو سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان بندیکت هودس مدافع جوان و 23 ساله باشگاه شالکه را به اردوی تیم ملی فوتبال آلمان برای بازی دوستانه مقابل اروگوئه و همچنین دو بازی آلمان در مرحله مقدماتی یورو 2012 مقابل اتریش و آذربایجان دعوت کرد.

هودس در این باره گفت : بعد از فینال جام حذفی در خانه مشغول استراحت کردن بودم که یواخیم لو با من تماس گرفت و این موضوع را به من اطلاع داد. من از شنیدن این خبر بسیار خوشحال و شگفت زده هستم زیرا برای اولین بار است که به اردوی تیم ملی بزرگسالان آلمان دعوت می شوم

وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران

کد:

&

یواخیم لو : پیدا کردن جایگزین مناسب برای شواین اشتایگر و خدیرا خیلی سخت است

خوشحالم که قبل از دو بازی حساس آلمان در مقدماتی یورو 2012 مقابل اتریش و آذربایجان می توانیم در مقابل تیم خوبی مثل اروگوئه بازی کنیم

سوال : حدود دو هفته از پایان بوندسلیگا و یک هفته نیز از فینال جام حذفی آلمان می گذرد و شما بیاد تیم ملی آلمان را برای انجام سه مسابقه آماده کنید. این کار چقدر مشکل است که انگیزه را در بازیکنانی که یک فصل دشوار را سپری کرده اند ایجاد کنید؟

یواخیم لو : این کار آسانی نیست زیرا بازیکنان یک فصل طولانی و سخت را پشت سرگذاشته اند و دوست دارند از تعطیلات خود لذت ببرند بنابراین ما باید ابتدا این حس را در آنها ایجاد کنیم که جواز حضور در یورو 2012 را باید در این دو بازی به دست بیاوریم و همچنین باید اعتماد به نفس بازیکنان را نیز افزایش داد.

سوال : نظر شما در مورد انتقادهایی که به زمان انجام بازی های بین الملی می شود چیست؟

یواخیم لو : بدیهی است زمان بندی ایده آلی نیست بنابراین من می توان واکش منفی باشگاه ها به این قضیه را درک کنم ولی باید این را در نظر داشته باشیم که ما باید بر طبق تقویم فیفا و یوفا برنامه ریزی کنیم و باید خود را با برنامه فیفا و یوفا هماهنگ کنیم. البته این نکته را هم باید بگویم که بازیکنی که هدفش حضور در مسابقات بزرگ بین الملی مثل جام جهانی و جام ملت های اروپا است باید این سختی ها و فشردگی ها را تحمل کند.

سوال : نظر شما در مورد بازی دوستانه یکشنه آینده مقابل اروگوئه چیست؟

یواخیم لو : من خوشحالم که قبل از دو بازی حساس آلمان در مقدماتی یورو 2012 مقابل اتریش و آذربایجان ما می تواینم در مقابل تیم خوبی مثل اروگوئه بازی کنیم و من این فرصت را دارم که بعضی از بازیکنان را در این بازی مورد آزمایش قرار دهم و بتوانم از بین بازیکنان حاضر در اردو جایگزین مناسبی برای شواین اشتایگر و مرته ساکر که به دلیل مصدومیت ما را در این چند مسابقه همراهی نمی کنند پیدا کنم.

سوال : شما در این سه بازی باستین شواین اشتایگر - اسون بندر و همچنین به احتمال زیاد سامی خدیرا را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارید. آیا غیبت این سه بازیکن تغییری در برنامه های شما برای این سه بازی می دهد؟

یواخیم لو : قطعا پیدا کردن جایگزین مناسب برای شواین اشتایگر و خدیرا خیلی سخت است ولی من خوشبین هستم که سامی برای بازی مقابل اتریش و آذربایجان شرایط بازی کردن را پیدا کند. من در بازی برابر اروگوئه بازیکنانی همچون تونی کروس - سیمون رولفس و کریستین تراش در اختیار دارم که می توانم آنها را در خط میانی جایگزین بازیکنان مصدوم خود کنم زیرا کیفیت بازی این سه بازیکن بسیار بالا است و شایستگی بازی در ترکیب اصلی تیم را دارند برای همین تصمیم گرفتم بازیکن جدیدی را به اردو تیم ملی دعوت نکنم.

کد:
    &

یواخیم لو: شالکه ماجرای نویر را سریع پایان دهد

مربی تیم ملی آلمان می‌خواهد ماجرای دروازه‌بان شماره 1 تیمش به پایان برسد.

سایت گل – یواخیم لو از شالکه، مانوئل نویر و بایرن مونیخ خواسته که به سرعت بحث بر سر آینده دروازه‌بان شماره 1 آلمان را پایان دهند.
    ماه‌هاست که خبر انتقال نویر به باواریا شنیده می‌شود، اما باشگاه شهر زادگاهش نمی‌گذارد او برود و به او پیشنهاد دستمزد 7 میلیون یورو در سال داده است.
    لو می‌گوید: «جنگ دو طرف از سر گرفته شده اما مطمئنم که مانوئل تحت تاثیر آن قرار نمی‌گیرد. البته خوب است که تصمیمی زودهنگام گرفته شود.
    امیدواریم که این تصمیم گرفته شود. مانوئل نویر نمی‌تواند زیاد برای این تصمیم صبر کند وگرنه عملکرد او تحت تاثیر قرار می‌گیرد.
    جایی که مانوئل در فصل بعد بازی می‌کند در دست باشگاه‌هاست.»
    شالکه گفته هر کاری انجام می‌دهد تا این دروازه‌بان 25 ساله را در گلزنکرشن نگه دارد، اما در هر حال به دنبال جانشین او هم هست. کوین تراپ بازیکنی است که آنها زیر نظر گرفته‌اند.
    اشتفان کونتز، رییس باشگاه کایزرسلاترن شاید این دروازه‌بان 20 ساله را بفروشد. او تا سال 2013 قرارداد دارد و ارزش او حدود 4 میلیون یورو است. کونتز گفت: «پیش از آن که باشگاهی با ایجنت بازیکنی صحبت کند، باید با ما حرف بزند. اما این اتفاق روی نداد.»
    شالکه به ران رابرت سیلر، دروازه‌بان هانوفر هم علاقه دارد. قرارداد این دروازه‌بان سابق منچستریونایتد تا تابستان آینده است و قیمت او هم حدود 4 میلیون یورو است.

کد:

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

یه مطلبی دیدم که جالب وبسی زیبا بود.گفتم شما هم مطالعه کنید.شایدتکراری باشه ببخشید.

بوندس‌ليگا در مسير پيشرفت/ قهرماني دورتموند پس از 9 سال

سرمايه گذاري آلمان‌ها براي پيشرفت بوندس‌ليگا باعث شد اتحاديه فوتبال اروپا، يوفا اعلام کند سهميه ليگ آلمان براي حضور در ليگ قهرمانان اروپا از فصل 13 - 2012 به چهار تيم افزايش يابد.

بدون شک فوتبال آلمان در چند سال اخیر پیشرفت قابل توجهی داشته و فوتبال ماشینی و کسل کننده به بازی‌هایی زیبا و تماشاگرپسند تبدیل شده است. سرمایه گذاری آلمان‌ها برای پیشرفت بوندس‌لیگا باعث شد اتحادیه فوتبال اروپا، یوفا اعلام کند سهمیه لیگ آلمان برای حضور در لیگ قهرمانان اروپا از فصل 13 - 2012 به چهار تیم افزایش یابد.
    رقابت‌های بوندس‌لیگا در فصل 2011 - 2010 در حالی آغاز شد که دو تیم ماینتس و دورتموند در همان هفته‌های ابتدایی فاصله خود را با دیگر تیم‌ها زیاد کردند اما در ادامه کار ماینتس نتوانست روند صعودی خود را ادامه دهد، در عوض دورتموند اوج گرفت و به صدر جدول رسید و تا پایان فصل هم آن را از دست نداد.
    دورتموند با مربیگری یورگن کلاپ که از سال 2008 هدایت این تیم را بر عهده گرفت، موفق شد روندی با ثبات را در این فصل داشته باشد و بعد از 9 سال بار دیگر عنوان قهرمانی بوندس‌لیگا را از آن خود کند.

اتفاقات مهم بوندس‌لیگا در فصلی که گذشت:
    1 قهرمانی دورتموند پس از 9 سال
    2 بایرن مونیخ قهرمان فصل قبل در جایگاه سوم ایستاد
    3 سرمربی تیم دوم جدول، سال آینده در بایرن مونیخ خواهد بود
    4 دورتموند و لورکوزن به طور مستقیم سهمیه لیگ قهرمانان را کسب کردند
    5 بایرن مونیخ هنوز شانس حضور در لیگ قهرمانان را دارد
    6 هانوفر و ماینتس به لیگ اروپا راه یافتند
    7 اینتراخت فرانکفورت و سنت پائولی سقوط کردند
    8 ماریو گومز مهاجم بایرن مونیخ با 28 گل آقای گل شد
    9 مانوئل نویر دروازه بان شالکه برترین دروازه بان فصل شد
    10 لوکاژ پیچک (دورتموند)، نه ون سوبوتیچ (دورتموند)، ماتس هوملس (دورتموند) و مارسل اشملتزر (دورتموند) برترین مدافعان بوندس‌لیگا شدند
    11 آرتورو ویدال (لورکوزن)، نوری شاهین (دورتموند)، توماس مولر (بایرن مونیخ)، ماریو گوتزه (دورتموند) و آندره شورله (ماینتس) بهترین هافبک های بوندس لیگا شدند
    12 ماریو گومز (بایرن مونیخ) برترین مهاجم بوندس‌لیگا شد

بایرن مونیخ که فصل گذشته عنوان قهرمانی را کسب کرده بود در این فصل بسیار پر فراز و نشیب ظاهر شد و در میانه‌های فصل هم لوئیز فن گال سرمربی هلندی خود را از کار برکنار کرد اما در نهایت توانست با نتایج خوبی که در هفته‌های پایانی به دست آورد به عنوان سوم رقابت‌ها دست یابد و سهمیه لیگ قهرمانان اروپا را کسب کند.
    لورکوزن با هدایت یوپ هاینکس عملکردی فوق العاده در این فصل داشت و توانست با اختلاف 7 امتیاز نسب به دورتموند به عنوان نایب قهرمانی دست یابد، این در حالی بود که هاینکس در اواخر فصل به عنوان سرمربی فصل بعد بایرن مونیخ معرفی شد.
    در پایان، تیم‌های دورتموند و لورکوزن موفق شدند سهمیه مستقیم حضور در لیگ قهرمانان اروپا را کسب کنند و بایرن مونیخ نیز باید در مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان به میدان برود. تیم‌های هانوفر و ماینتس که به ترتیب عناوین چهارم و پنجم را کسب کردند نیز به رقابت‌های لیگ اروپا راه یافتند.
    در انتهای جدول نیز تیم‌های اینتراخت فرانکفورت و سنت پائولی با قرار گرفتن در رده‌های هفدهم و هجدهم به دسته پایین‌تر سقوط کردند.
    در پایان 34 هفته رقابت فوتبال باشگاه‌های آلمان، ماریو گومز مهاجم بایرن مونیخ با به ثمر رساندن 28 گل موفق شد عنوان آقای گلی رقابت‌ها را از آن خود کند. بعد از او "پاپیس سیسه" مهاجم سنگالی فرایبورگ با 23 گل و "میلیووچ نواکوویچ" با 17 گل در رده‌های بعدی بهترین گلزنان بوندس‌لیگا در این فصل قرار گرفتند.
    تیم منتخب فصل 11-2010 بوندس‌لیگا:
    سیستم:1-3-2-4
    دروازه بان: مانوئل نویر (شالکه)
    مدافعان: لوکاژ پیچک (دورتموند)، نه ون سوبوتیچ (دورتموند)، ماتس هوملس (دورتموند) و مارسل اشملتزر (دورتموند)
    هافبک‌ها: آرتورو ویدال (لورکوزن)، نوری شاهین (دورتموند)، توماس مولر (بایرن مونیخ)، ماریو گوتزه (دورتموند) و آندره شورله (ماینتس)
    مهاجم: ماریو گومز (بایرن مونیخ)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •