تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 421 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

Gilopa جان درود

من از روزی که لپتاپ و خریدم یه ویندوز 64 بیت ریختم! تجربه ی من از 64بیت دقیقا عکس شماست!! با اینکه رم من 3 گیگ هستش ولی نسبت به 32 بیت خیلی سریع تره!! البته این قیاس و با سیستم خونه دارم میگم که رمش 4 گیگ و کلا کانفیگش از اینم بالاتره ولی کلا سرعتی که در اجرا ، بالا اومدن ، و باز شدن نرم افزارها در 64 بیت دارم هیچ وقت توی 32 بیت ندیدم!!
    حتی یادمه برای مقایسه بازی call of duty modern warfar و crysis رو توی 32 و 64 اجرا کردم. دقت کردم توی لود بازی از مرحله ای به مرحله ی بعد ، در ویندوز 64 بیت مقداری افت سرعت و بعضا گیرهای کوچکی داشتم ولی توی 64بیت واقعا روان و نرم اجرا می شد و خوب و سریع لود می شد

همینطور تحت هیچ شرایطی عدم پخش صدا در بازی هارو نداشتم!! مشکل سوئیچ زبان ها هم به هیچ وجه!!

پیشنهاد می کنم یکی از ویندوز های شرکت JB یا گردو رو تهیه و نصب کنید!! مطمئنا به مشکل بر نخواهید خورد

این نکته رو هم بگم من توی فتوشاپم بی نهایت براش و پترن و ... لود کردم و همینطور چند پلاگین خاص که نسبتا سنگین هم هستند!! ولی با این حال در ویندوز 64 بیت فقط 7 ثانیه طول میکشه فتوشاپ با این حجم سنگین لود شه!! خود ویندوز هم که زیر 34 ثانیه لود میشه!! بعضا اگر اپدیتش کرده باشم نهایت زمانی که برای لود طول میکشه حدود 50 ثانیه الی 1 دقیقه است!!
    ممنون از پاسختون
    کاش یه ویندوز 32 بیت رو N5010 خودتون تست کرده بودید تا مقایستون خیال من رو بیشتر راحت کنه
    در مورد ویندوز کاملا مطمئنم مشکلی نداره .. اما اصلا اون سرعتی که انتظار دارم رو نداره در مقایسه با 32 بیتی که رو N5010 نصب کرده بودم .. یعنی تو لود اولیه ویندوز کمی بیشتر از 32 بیت طول میده ... بنابراین من در مقایسه با 32 بیتی که نصب کرده بودم میگم سرعتش پایینتره نه اینکه واقعا سرعت ویندوز پایین باشه
    الان بازی NBA2K11 با اینکه دایرکت ایکس رو هم براش نصبب کردم باز مشکل صدا داره و نمیتونه پخشش کنه منم خوره بسکتبالم اگه روزی یه دست بازی نکنم دق میکنم
    باید ببینم ایراد از چیه که 64 بیت رو سیستم من خیلی خوب جواب نمیده ...

P.S
    در مورد نرم افزارها هیچ مشکلی تو این 2 هفته نداشتم و هر چی نرم افزار که فکر میکنید روش نصب کردم و بدون مشکل نصب شده
    Last edited by Gilopa; 15-10-2010 at 11:51.

2. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

وقتي ميخام از سايت دل دانلود كنم هر درايوري رو يك فايل كم حجم 9 كيلوبايتي رو دانلود ميكنه و همش اين رونده ... چيكار بايد كنم..؟؟؟

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    کاش یه ویندوز 32 بیت رو N5010 خودتون تست کرده بودید تا مقایستون خیال من رو بیشتر راحت کنه
    در مورد ویندوز کاملا مطمئنم مشکلی نداره .. اما اصلا اون سرعتی که انتظار دارم رو نداره در مقایسه با 32 بیتی که رو N5010 نصب کرده بودم .. یعنی تو لود اولیه ویندوز کمی بیشتر از 32 بیت طول میده ... بنابراین من در مقایسه با 32 بیتی که نصب کرده بودم میگم سرعتش پایینتره نه اینکه واقعا سرعت ویندوز پایین باشه
    الان بازی NBA2K11 با اینکه دایرکت ایکس رو هم براش نصبب کردم باز مشکل صدا داره و نمیتونه پخشش کنه منم خوره بسکتبالم اگه روزی یه دست بازی نکنم دق میکنم

P.S
    در مورد نرم افزارها هیچ مشکلی تو این 2 هفته نداشتم و هر چی نرم افزار که فکر میکنید روش نصب کردم و بدون مشکل نصب شده
    خب احتمالا بازی شما از 64 بیت پشتیبانی نمی کنه که صداش در نمیاد! توی تنظیمات صدای بازی بخشی ندارید که نوع کارت صدا و خروجی صدا رو مشخص کنه؟؟ بعضی بازی ها این قابلیت و دارند که کارت صدا و خروجی صدا رو کنترل و تعیین می کنند!!

ولی در مورد تغییر زبان به زرس قاطع عرض میکنم مشکل ویندوز دارید و بهتره یه ویندوز از دو شرکت مذکور نصب کنید

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان من یه سوال داشتم ، کودوم یکی از این گرافیک ها قویتره ؟
    ATI Radeon 550V
    ATI Radeon 5470
    ؟
    چندباری درباره این دو گرافیک بحث شده که نتیجه اینه
    550v قدرت بیشتری برا اجرای بازیها داره (البته نه اونقدر بیشتر!) و 5470 دارای امکانات جدیدتریه(مثلا پشتیبانی از دایرکت ایکس 11)

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون از پاسختون

P.S
    احتمالا باید یه ویندوز دیگه رو امتحان کنی ، منظوزم dvd دیگست
    من هنوز 64 بیت نصب نکردم اما از 32 بیت که کاملا راضیم اوایل حدود 30 و نهایتا 40 ثانیه طول میکشه تا ویندوز بالا بیاد، خوشبختانه تا الان هنگ هم نداشته
    حالا هروقت 64 بیت نصب کردم مقایسه شونو میگم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

وقتي ميخام از سايت دل دانلود كنم هر درايوري رو يك فايل كم حجم 9 كيلوبايتي رو دانلود ميكنه و همش اين رونده ... چيكار بايد كنم..؟؟؟
    با فایرفاکس معمولا این مشکل پیش میاد، از IE استفاده کن
    و اگه خواستی با دانلود منیجر دانلود کنی باید با فایرفاکس سایت رو باز کنی و روی دکمه DOWNLOD راست کلیک و copy link location رو بزنی و آدرس رو در نوت پد paste کنی و لینک دانلود که در این آدرس مشخصه رو در دانلود منیجر وارد کنی

داره خودمونی میشه hosein7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

روی چه قسمتی گیر میکنه
    یه عکس از صفحه وقتی زرد میشه بذار[/QUOTE]
    روی قسمت روشن شدن یعنی اصلا صفحه دسکتاپ بالا نمیاد

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

منم به 5010 دارا پیوستم !

دوستان من ویندوز 32 بیت ریختم روی سیستم . بنظرتون عوض کنم و 64 بریزم ؟! کند نمیشه ؟!
    نرم افزار ها چطور ؟! باید با 64 بیت سازگار باشن یا مهم نیست ؟!
    بعد درایور های 32 و 64 فرق داره ؟!

باتری من 2:30 دقیقه ای تموم میشه . خوبه ؟!

ممنون ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من وسط Splinter Cell: Convection هر از حدود 15 دقیقه بازیم گیر میکنه، به طوریکه با ctrl+alt+del هم مشکل حل نمیشه و باید با نگه داشتن دکمه power دستگاه رو خاموش کنم. بازی روی بهترین گزینه های گرافیکی راحت اجرا میشه و تنظیمات رو پایین هم آوردم و باز هم این اتفاق افتاد، پس مشکل از گرافیک نیست. کسی ایده ای نداره؟

11. این کاربر از mss_195 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz18's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    بندر پهلوی & شیراز

پيش فرض

دوستان من هر بازی که اجرا کردم مثل کانتر استریک و جنرال تصویر واید نمی شه
    یعنی رزولیشن بازی تا 1024*768 اجازه می ده و نمی زاره فول بشه
    راه حلی ندارین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •