من نوکیا دارم در قسمت گالری (هم فیلم هم عکس و هم آهنگ) option رو که می زنم یه گزینه میاد show via home network یا play via external player. شما بگرد همچین چیزی رو پیدا کن
من نوکیا دارم در قسمت گالری (هم فیلم هم عکس و هم آهنگ) option رو که می زنم یه گزینه میاد show via home network یا play via external player. شما بگرد همچین چیزی رو پیدا کن
دوستان در مورد مدل led c5550 samsung یه توضیح میدید؟؟؟
خوبه بد؟؟؟
-توي اين رنج سراغ ال سي دي ها برين
ولي اگر بتونيد سراغ سري هاي 6 برين مسلما كار بهتري هست
-به نظر من با اين هزينه بهترين گزينه c650 هست (كه ميشه گفت بهترين ال سي دي بازار هست در اين رنج )
میشه لطف کنین بگین شما رو چه حساب این حرفو میزنید؟
-خوب معايبي كه edge lite ها دارند مثا ابري شدن تصوير توي سري هاي پايين وارزان قيمت همه برندها بيشتر مشهود هست همينطور صداي ضعيف تر و..
-در مورد c650 شما دارين يكي از بهترين ال سي دي هاي بازار رو تهيه ميكنيد با يكنواختي نوردهي وصفحه عالي
كه قابل مقايسه با c5550 نيست مخصوصا در اين مورد
-كنتراست وبلك لول عالي c650 ,..
یعنی شما میگی کیفیت تصویر lcd پیشنهادی شما بهتر از این led هست??
در ضمن ابری شدن یعنی چی؟
مشکلش فقط ابری شدنه؟؟
بعد چه مدت پیش میاد؟؟
ایا این برند led مزایایی داره ؟؟
ایا من دارم اشتباه میکنم که این برندو میخرم؟؟
ممنون
با سلام
من یک c8000 46 گرفتم. به من گفتند که میتونم کانال های دیجیتال ایران رو بگیرم .
ولی با این حال که در منو و نصب گزینه دیجیتال فعال است نمیتواند کانالی پیدا کند .
لطفا راهنمائی کنید . باسپاس از همگی دوستان
-پديده ابري شدن بر ميگرده به ساختار نوردهي edge lit ها (ال اي دي هاي حاشيه اي )
زماني كه شما تصاوير تاريك و يا كامپلكس دارين كه بيشتر سياه هست خودش رو نشون ميده
-ربطي به برند نداره در همه برندها همينطوره
-بستگي به مدلي كه انتخاب ميكنيد ممكن كم يا زياد باشه
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
-عزيز دوستان ميگن توي سري هاي جديد گويا اين قابليت برداشته شده
سلام
یه خبر تو نت خوندن...
من کرمانشاهم ! الان رفتم سرچ کردم ولی هیچی پیدا نکرد !!مدیر کل صدا و سیمای مرکز کرمانشاه از آغاز پخش آزمایشی فرستنده های دیجیتال کرمانشاه از روز شنبه بیست و یکم اسفند ماه ۱۳۸۹ خبر داد.
هادی شریفی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمانشاه، با اشاره به راه اندازی آزمایشی فرستنده های دیجیتال در کرمانشاه، اظهار داشت: از روز شنبه ۲۱ اسفند ماه پخش آزمایشی 14 شبکه تلویزیونی و 11 شبکه رادیویی در کرمانشاه به صورت دیجیتال آغاز شد.
وی در ادامه گفت: هم اکنون حدود 45 درصد از جمعیت استان شامل تمامی شهر کرمانشاه و روستاهای اطراف آن که دید مستقیم به فرستنده دارند، تحت پوشش پخش دیجیتالی قرار دارند.
شریفی افزود: هم اکنون شبکه های یک تا چهار سیما، تهران، خبر، آموزش، قرآن، استانی زاگرس (کرمانشاه)، مستند، العالم، الکوثر، Press TV و کانال مربوط به شبکه های استانی از این فرستنده پخش می شود. همچنین شبکه های رادیویی قرآن، معارف، ایران، جوان، فرهنگ، پیام، ورزش، سلامت/گفتگو، تهران، تجارت/آوا/نوا و رادیو استانی کرمانشاه نیز از طریق این فرستنده ها قابل دریافت هستند.
شریفی با اشاره به میزان اعتبارات جهت راه اندازی این فرستدنده ها در استان کرمانشاه گفت: بخشی از اعتبارات مورد نیاز این فرستنده ها از محل اعتبارات استانی و مابقی از طریق سازمان صدا و سیما تهیه شده است.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز کرمانشاه در خصوص زمان افتتاح رسمی این فرستنده ها، نیز گفت: بر اساس برنامه ریزی های بعمل آمده، این فرستنده ها در سفر رئیس جمهور و هیئت دولت به کرمانشاه رسماً افتتاح خواهد شد.
گفتنی است بر اساس خبر ارسالی دوست عزیزمان علیرضا (مدیر وبلاگ ملی، برون مرزی)، در فرستنده های دیجیتال کرمانشاه، هشت شبکه تلویزیونی سراسری و تهران به همراه شبکه های رادیویی ده گانه از طریق کانال 23 (فرکانس 490) و بقیه شبکه ها از طریق کانال 29 (فرکانس 538 مگاهرتز) پخش می شوند.
همچنین بر اساس اخبار غیر رسمی، فرستنده های دیجیتال در ساری و شیراز هم فعالیت آزمایشی خود را با پخش هشت شبکه آغاز کرده اند.
کار خاصی باید بکنم واسه پیدا کردن شبکه ؟!
من قبلا با روش های گفته شده گیرنده دیجیتال رو فعال کرده بودم !
46 اینچ C8000
-سلام عزيز نه كار خاصي نميخواد همون سرچ كافيه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)