ممنونم آیا روس سیمکارت فعال نمیشه؟ فقط رو تلفن ثابته ؟ ایا سرعتش و دانلودش با ایرانسل برابری میکنه ؟ با بسته افزایشی ؟
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
ممنونم آیا روس سیمکارت فعال نمیشه؟ فقط رو تلفن ثابته ؟ ایا سرعتش و دانلودش با ایرانسل برابری میکنه ؟ با بسته افزایشی ؟
سرعت دانلودش بستگی داره چه سرعتی گرفتی باشی ؟ 128؟ 256؟ یا...ایا سرعتش و دانلودش با ایرانسل برابری میکنه ؟ با بسته افزایشی ؟
ولی 100 درصد بهتر از اینترنت ایرانسل هست که همش قطع هست و پینگ پایینی هم داره و در کل شاید 3 ساعت اینترنت مفید هم نتونه به کاربراش بده ...
یعنی چی ؟ممنونم آیا روس سیمکارت فعال نمیشه؟ فقط رو تلفن ثابته ؟
ADSL چه ربطی به سیم کارت ایرانسل و تلفن ثابت داره ؟
شما با مودم ADSL وصل میشی و تلفن هم اشغال نیست و هزینه اش هم دوبار یکبار روی قبض میاد
یه سوال : من زنگ زدم مخابرات منطقه 11 تهران خواستم 64 بگیرم
گفت که فقط 128 میدیم ..چطوریه ؟ توی سایتش که زده 64 هم میدن...کسی 64 از مخابرات گرفته ؟
64 نمیدن برادر شما دایال آپ استفاده کن 56 تا 64 همش 9 تا اختلاف داره.
عوضش با ADSL دیگه تلفنشون اشغال نمیشه![]()
من از دیروز می خوام وارد یاهو میل شم و اینترنتم از محابرات و این صفخه می یاد کسی این مشکل و نداره؟
There is a problem with this website's security certificate.
The security certificate presented by this website has expired or is not yet valid.
Security certificate problems may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server.
We recommend that you close this webpage and do not continue to this website.
Click here to close this webpage.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخ سیستمتون به روز هست؟
های نه ولی تا دیروز مشکلی نداشت بهرحال الان عوض کردم و درس شدتنکس فکر نمی کردم به اون ربطی داشته باشه . اخه من هر وفت می خوام وارد ایمیل یونی شم این پیغام می یاد ایمیل های یونی رو که دیدن
( از هرجا که وارد شم اینحوریه )
سلام
جديدا قيمتا تغيير كرده؟
يكي از اشناها ميگه 1 مگ رو داره 18900 ميخره!!!!!من بهش ميگم اشتباه ميكني ميگه خودم رفتم مخابرات صحبت كردم.ادمي هم نيست كه خالي ببنده.كسي خبر داره قضيه چيه؟
دوستان من اينترنت از مخابرات گرفتم . يارو مي گفت اگه چراغ مودم ثابت بشه يعني اتصال برقراره . مودم رو كه روشن مي كنم اولش چراغ ADSL چشمك مي زنه و بعد ثابت ميشه اما وصل نميشه به اينترنت. من اولين باره كه دارم از مودم ADSL استفاده مي كنم و زياد وارد نيستم.
البته 2 روز بيشتر نشده كه تو مخابرات ثبت نام كردم.
يه چيز ديگه هم اينه كه يوزرنيمي كه به من دادن شبيه به اينه :
H1 DMH 0387@TCT5
حالا من نميدونم اين فاصله اي كه مثلا بين 1 و H وجود داره واقعا فاصله است يا بايد فاصله اي نذارم ؟
البته هر دو حالت رو امتحان كردم و به اينترنت وصل نميشه .
قاعدتا نبايد يوز نيم به حروف بزرگ و كوچيك حساسيت داشته باشه اما براي من با حروف كوچيك كانكت مي شه يعني تمام حروف رو با كوچيك وارد كردم كانكت شد !
در مورد فاصله هم خير فاصله اي بين هيچ كاراكتر نبايد باشه.
تمام اتصالات مودم اعم از LAN و Line و ... درسته؟ تنظيمات مودم چطور؟
Last edited by mehrdad38; 23-12-2010 at 16:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)