دوستان سلام
منظور از فرستادن اساسین ها به ماموریت چیه.............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان سلام
منظور از فرستادن اساسین ها به ماموریت چیه.............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به عمد یه تعدادی رو در اختیار ندارین. با همونایی که دارین باید پازل رو درست کنین.
یه شات میزارین؟ شرح هدفی؟ البته تو کلوزیوم باید باشین...
برج های اساسین ها (که قبلا برج بورجیا بود) به همراه قفس های کبوتر و مخفیگاه اتزیو جاهایی هستن که میشه از اونجا اساسین ها رو به ماموریت در اروپا فرستاد. ردیف دومه وقتی مثلا وارد برج اساسین ها میشین.
بچه ها من اول سکانس 7 هستم . از سکانس 6 به بعد وقتی میام بیرون Animus لوسی غیبش زده و بیرون هم نیست . بعد از اون موقع که رفت بیرون ماه رو نگاه میکرد دیگه پیداش نیست . میخواستم ببینم جایی رفته یا باگه . تازه ایمیل هم میده .
راستی راهی نداره وسط ماموریت اگه 100 درصد Sync رو نگیریم بتونیم برگردیم و دوباره انجامش بدیم . اخه میبینی یک ماموریت از چند بخش تشکیل شده و اون بخش Full sync اش اخر ماموریته . اگه گند بزنی بایستی restart کنی ماموریت رو . حالا بدون ریستارت نمیشه ؟ اگه خودکشی هم بکنیم و از Checkpoint بیاریم باز هم fail میده .
Last edited by Gregar; 04-04-2011 at 23:38.
- بله برای یه مدتی ناپدید میشه که دلیلش هم مشخص نیس.
- امکان تکرارش هست. میرین از منو, DNA و بعدش مموری مربوطه رو انتخاب میکنین و <Enter> رو برای Replay Memory میزنین.
میشه بیشتر راهنمایی کنی چون هرچی میزارم درست نمیشه اعصاب نذاشته برامون خیلی سخته تا حالا اینقدر گیر نکرده بودم تو این بااشه
سلام
راهي هست سريعتر آدم كوشارو قويتر كرد من هر دفعه صداشون ميكنم تا بجنگند ولي اينجوري خيلي طول ميكشه تا مهارتشون بالاتر بره
اگه این اساسین ها بمیرن جایگزین میشه کرد؟
بفرستین ماموریت ،ماموریت هایی که xp بیشتری میدن البته حواستون به درصد موفقیتشون هم باشه که بالای 90 درصد باشه .
آقا نگفتید این تمرین های مجازی به افزایش توانایی های اتزیو کمک می کنه؟
واسه من که هیچ اتفاقی نیافتده البته 2 تاشون رو مدال طلا نگرفتم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)