صحنه های آهسته رو هم با حرارت گزارش میکنه
صحنه های آهسته رو هم با حرارت گزارش میکنه
تبلیغات چی برنامه یک جهان یک جام اومد بگه بانک ملی بزرگ ترین بانک جهان اسلام گفت بانک ملی بزرگ ترین اسلام!!!
سلام؛
الان این یارو اومد برا تبلیغ گفت بانک ملی بزرگترین جهان اسلام![]()
محمد رضا احمدي ( غنا - اوروگوئه ) : البته توب به دستش خورد ولي هر هندي كه هند نيست !!!
اگه هر هندي هند نيست پس چرا اسمشو گذاشتي هند آخه خوش استيل !!!
Last edited by Ssarshar; 03-07-2010 at 01:21.
به واقع جواد گزارش خواهد کرد ، در واقع چون طرفدار آرژانتینه .
به واقع میدونید فرق عادل با جواد چیه؟
در واقع عادل اول فکر میکنه بعد حرف می زنه ، اما جواد به واقع اول حرف می زنه بعد حتی فکرشم نمیکنه چی گفته ! !
Last edited by EhsanEricsson; 03-07-2010 at 01:24.
مهاجر: "هوووم....کرنر بازیکن غنا به نام....اااااا...شماره ی 15....اااا"
اون یارو که بابابرقیه و میاد هی در مورد جوایز ور میزنه: "بزرگترین جهان اسلام."ادیت-دوستان اشاره کردن.
مهاجر داشت یه چیزی میگفت در مورد یه کرنر(یادم نیست چی بود دقیقا) که جاودانی پرید وسط حرفش بدبخت یادش رفت چی می خواست بگه.گفت: "...کرنر...ااا..ااااا..ااا". احتمالا اون من من ها از اسرار الهیه.
شاید سوتی نباشه بعضی هاش، اما باحاله.![]()
Last edited by beenHere-doneThat; 03-07-2010 at 01:30.
در واقع یه جا هم گفت : فوق العاده بود توپ . یه جا هم گفت توپ رو از سینه کنترل می کنه![]()
وایییییی!
جدی به قول دوستمون، سردرد گرفتیم!
همه چیزو میگه اونم با انرژی! فکر کنم بعد از بازی یه راست میره میخوابه! دیگه نه خودش انرژی داره نه ما حوصله شو نداریم!
این مرتیکه گزارشگره اینقده این جمله رو تکرار کرد که (( تا دقیقه 115 وقت دارید در مسابقه اس ام اس شرکت کنید)) دیگه داشت حالم بهم میخورد
واقعا دکون باز کردن واسه دوشیدن مردم!
اين دلقكي كه رو به عنوان خبرنگار جا زدن فرستادن افريقاي جنوبي ديدين؟؟
اخرشه...!چند روز پيش شبكه خبر باهاش ارتباط گرفتته بود تو كل گزارششش به جاي داويد ويا ميگفت داوود ويا!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)