بابا یه بار گفته بودی توی FWC گذاشتیم نمیتونستیم 2 تا پاس بدیم !!!
بابا یه بار گفته بودی توی FWC گذاشتیم نمیتونستیم 2 تا پاس بدیم !!!
خب اول کار که نباید همه گزینه ها رو دستی کرد اول فقط بعضیاشو نیمه کمکی کنید SEMI ASSISTED بعد که کم کم مهارت پیدا کردین به مرور زمان یکی یکی به سمت کاملا دستی برید . همون اولش هیچ کسی نمیتونه کاملا دستی بازی کنه . این که بهتر از اینه که این دوستمون میگه درجه سختی بازی الان آماتوره و به هر تیم میشه 5-6 تا زد .
کسایی که بازی کردن بهم بگن من با این سیستم به مشکل بر می خورم ؟؟
Intel E5300 2.66Ghz
Ram : 2GB OCZ FSB 800
VGA : EVGA GTS 250 1GB
ویندوزم هم Se7en هستش......
توی دمو کامپیوتر که این طوره و البته میشه تغییرش داد و دست کاری کرد تا ورد کلاس برد ولی من خودم باید تستش کنم بعد در اخیتار عموم بزارم![]()
شما چون اکانتت سیلور هستش از لایو تا 23 سپتامبر نمی تونی دانلود کنی
میتونی از لینک های دانلود دمو رو دانلود کنی بعد روی یک دی وی دی یا روی فلش میریزی و وصل می کنی به کنسول از قسمت Game'sLibrary دمورو اجرا می کنی
مسیر کپی:
Content/0000000000000000/45418933/00080000
Last edited by shakerifar; 16-09-2010 at 14:15.
دوستان من تازه کارم در فیفا الان که بازی خیلی اسونه هر بازی 4 تا 5تا این جریان دستی چیه کجا باید این کار کنم یک خورده تکنیک های فیفا هم بزارین اون های که این بازی رو کردن که از بازی لذت ببریم بعدش من با دسته بازی می کنم هر کاری می کنم دکمه ها اون جور که می خوام تنظیم نمیشه چه کار کنم
آقا من آخرین بازی که فیفا بازی کردم 2004 بود بعد اون یه 3 سالی فوتبال بازی نکردم بعد اون با PES بازی می کردم..
خیلی دوست داشتم که فبفا یه نسخه ی خوب بده واسه پی سی تا برگردم دوباره به EA . الان که این نسخه رو داده دیگه فکر کنم بیخیال بازی توهم انگیز PES بشم
فقط من نفهمیدم منظورتون از کنترل دستی و این حرفا چیه من با دسته بازی می کنم و قدرت این نسخه ی دمو خیلی پایینه. هر بازی 5-6 تا می زنم به کامپیوتر
بقیه کلیدها را کسی میتونه معادلش را بگه تا جایگزین کنیم؟
یه اسکرین شات از دموی بازی.این دوربین پرو هم جالبه..
![]()
Last edited by hamidkabiri6270; 16-09-2010 at 14:19.
یکی از بچه ها تنظیم گیم پد رو توضیح بده (دانلود دمو : 84 %)
برای تغییر سختی و زمان بازی این کار رو انجام بدید:
یه فایل به نام rna.ini در پوشه FIFA 11 Demo\Game ایجاد کنید و داخل فایل این متن رو قرار بدید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)