آره مسی واقعا کسی رو نداشت که واسش توپ جور کنه
فقط میتونم بگم عجیبه !!!منم آرژانتینی میمونم ولی حالم از این مارادونای ** بهم میخوره
آره مسی واقعا کسی رو نداشت که واسش توپ جور کنه
فقط میتونم بگم عجیبه !!!منم آرژانتینی میمونم ولی حالم از این مارادونای ** بهم میخوره
گند زدیم من که استعفا میدم از طرفداری آرژانتین توقع یک گل خورده رو داشتم اما نه 4 تا مارادونا گند زد هیچ تدبیری برای نیمه دوم نداشت......
اییییییییییی داد!
چقدر من یکی بدشانسم!!! طرفدار پرتغال بودم باخت، طرفدار آرژانتین شدم باخت!
حالا بگین چه تیمی خیلی به نظرتون نفرت انگیزه که طرفدارش بشم ببازه؟؟؟ آلمان خوبه؟؟ : دی
تسلیت بابت باخت...همین
ارژانتین اصلا در حد و اندازه ی خودش ظاهر نشد.
این هم مزد بازی کردن احساسی...
فوتبال یه بازیه منطقیه نه احساسی.
در ضمن اگه آرژانتین یه مسی دیگه داشت این بلا سرش نمیومد و چه بسا به مرحله ی بعدی هم صعد می کرد.
یا حق
خدا بخواد اسپانیا جبران میکنه
برو بکس آرژانتینی چرا دعوا آخه؟![]()
لحظه های خیلی سختی بود
ما که یه عمر آرژانتینی هستیم و خواهیم بود برد و باخت زیاد دیدیم با یک برد طرفدار آرژانتین نشدیم با یک باختم از تیمون بر نمیگردیم
تیم مشکلی نداشت فقط 10 دقیقه اول گیج بود و اون گل مسخره ... اگر اون 10 دقیقه سپری شده بود تیم سوار بر بازی میشد ولی یه گل زود هنگام تیم آلمان سوار بر بازی کرد هر موقع که میخواست حمله میکرد هر موقع دفاع و ضد حمله...
البته فکر نکنید که به همین راحتی فراموشش میکنم ولی دیگه کار از کار گذشته
ولی یه پیشنهادی دارم چون حدود 20 روز شب و روز توی این تاپیک زندگی کردیم بیاید تمام بچه های تاپیک آرژانتین همدیگرو توی لیست دوستان قرار بدیم و یه گروه هم به نام آرژانتین درست کنیم![]()
Last edited by Khazuk; 03-07-2010 at 19:55.
یه چند روز بیخیال شو طرفدار کسی نباش بزار جام جهانی تموم شه دستت درد نکنهاییییییییییی داد!
چقدر من یکی بدشانسم!!! طرفدار پرتغال بودم باخت، طرفدار آرژانتین شدم باخت!
حالا بگین چه تیمی خیلی به نظرتون نفرت انگیزه که طرفدارش بشم ببازه؟؟؟ آلمان خوبه؟؟ : دی![]()
بدجوری بوی سوختگی میاد
حداقل بگو نمیدونم نویر توپامونو گرفت و مارادونا فلان بود و نمیدونم بگو جام 86بردیمتون و این صوبتا
رفتی سراغ جنگ جهانی؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)