منم این سوال رو دارم.
یه هارد 1 ترابایت یا مثلا یه هارد 500 چند دلاره؟؟(منظور از همون ssd دار هاست ها)
منم این سوال رو دارم.
یه هارد 1 ترابایت یا مثلا یه هارد 500 چند دلاره؟؟(منظور از همون ssd دار هاست ها)
با سلام و خسته نباشید
1 - آپدیت آنتی ویروس ترند برای سیستم عامل این لب تاب را میخواستم.
2 - من با این لب تاب زیاد به اینترنت وصل میشم چه آنتی ویروسی استفاده کنم و آیا حتما باید اورجینال آنتی ویروس را بگیرم یا اینکه آنتی ویروسهایی که از اینترنت دانلود میشه هم خوب هستن و اگه باید اورجینالس را بگیرم قیمتش و اینکه از کجا باید بگیرم![]()
اس اس دی 1 ترابایت!!!!!!!!!!!!!!!
مگه بیشتر از 256 گیگ هم اومده؟
ما هم ندیدیم!
شاید ایشون میخواد 5 سال دیگه لپ تاپ بخره!
دوست عزیز بالاتر از ۲۵۶ گیگ تا این لحظه نیومده...
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
دوست عزیز به جای با کنایه حرف زدن میشه ساده هم بگی نیومده هنوز...
سلام .
دیشب پشت لپ تاپ رو باز کردم . نه اشتباه نکنین خراب نشده بود ! همینطوری از روی کنجکاوی باز کردمبا گارانتی امرتات .
خدائیش کیفیت ساخت رو با باز کردن میتونین درک کنین . فوق العاده عالی هستش.
روی CPU اومدن گارانتی چسبوندن نمیشد بازش کرد .
خلاصه بسی حال کردیم![]()
مخلصیم .
اون هارد ها فول ssd نیست 4 گیگ ssd داره و مثلا یه ترا بایت hdd. سرعتش به ssd نمیرسه ولی خیلی از hdd بهتره
لطفا وقظی اطلاعات ندارین مسخره نکنین. من نگفتم ssd گفتم" ssd دار"
Last edited by mhadishirani; 12-08-2010 at 12:12.
دوستان گلم ، کمی عنایت بفرمایید به بحث ها و سرسری مطلب ننویسید . بحث ما در مورد هارد Seagate Momentus XT بود و نه هارد های جامد ! البته ظاهرا این هارد ماکزیم ظرفیتش 500 گیگابایت هست و بیشتر از این ظرفیت تولید نشده و فقط هم شرکت seagate این نمونه رو تولید کرده! و شرکت های دیگر نمونه ی مشابه ای ندارند!
همونطور که در بحث های صفحات گذشته موجود هست دوست خوبمون جناب مهران درباره ی این هارد مطلب نوشته بودند ! او همونطور که دوست عزیزمون mhadishirani دوباره اشاره کردند ، این هارد های 4 گیگ حافظه ی فلش داره و از الگوریتم خاصی برای بازیابی اطلاعاتی که بیشتر مورد استفاده ی کاربر هست استفاده میکنه به همین خاطر سرعت دسترسی به اطلاعات درش افزوده شده و مزایایی نسبت به هارد های مکانیکی معمولی داره ولی باز هم جزو هارد های مکانیکی بحساب میاد و نه هارد های جامد!
مرسی که بحث ها رو می خونید و بعد مطلب می نویسید!![]()
کلا توبعضی بازیها فریز داره. هر یک مدت یکبار که میخواد یک سری چیزهای جدید لود کنه معمولا 1 یا 2 ثانیه فریز میکنه.
به نظر نمیرسه مربوط به کارت گرافیک باشه. احتمالا باید به دلیل بارگذاری از روی هارد باشه. چون هارد سرعتش پایین هست...
همون بازی رو روی یک پی سی هم امتحان کنید من این کار رو نکردم. اگر روی پی سی مشکلی نداشتید دیگه مربوط به کارت گرافیک هست. ولی احتمالا روی پی سی هم مشکل خواهید داشت
مربوط به بازیه.
باید برای بعضی کرک ها به اینترنت متصل باشید![]()
Last edited by mhadishirani; 12-08-2010 at 12:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)