ممنون hamilton عزیز خیلی کمکم کردیو همین طور شما vtn عزیز
سیستمم بعد از انجامه کارایی که شما گفتین انجام دادم دیگه کامل درست شد.دیگه هیچ مشکلی نداره.ممنون ازتون خیلی کمک کردین.موفق باشین
ممنون hamilton عزیز خیلی کمکم کردیو همین طور شما vtn عزیز
سیستمم بعد از انجامه کارایی که شما گفتین انجام دادم دیگه کامل درست شد.دیگه هیچ مشکلی نداره.ممنون ازتون خیلی کمک کردین.موفق باشین
خوب خدا را شكر كه مشكل شما هم حل شد.خوشحال شدم.فقط دقت داشته باشيد هيچ كدام از فايلهاي EXE كه قبلا دانلود كرده ايد يا به هر صورت در هاردتون داريد را اجرا نكنيد و برنامه ها را از جاي ديگه يا از دوستان تهيه كنيد.حتي آنتي ويروسي كه الان در سيستمتون نصب هست.
اميدوارم از اين اتفاقات تلخ ديگه براي شما پيش نياد.
مرسی hamilton عزیز.نه همون طور که شما گفته بودی همه رو پاک کردم.بعضی هاشو ریختم رو سی دی و وقتی دوباره میخواستم بیارم رو هارد دیدم طبقه گفته شما ویروسیه بعضی هاش که همونا رو بلوک کرد.ممنون از کمکات
جالبه فايلهايي كه شما آپلود كرده بوديد را با آنتي ويروس پاندا 2008 كه با آخرين آپديتها نيز آپديت شده بود در سيستم ديگري اسكن كردم و نتيجه اين بود كه هيچ آلودگي وجود نداره.من به شخصه به قدرت آنتي ويروس كاسپر اطمينان دارم و بي جهت نيست كه در تستهاي مختلف انجام شده جايگاه معتبري بدست آورده و در مقابل آن , آنتي ويروس پاندا چندان امتيازهاي مختلفي را كسب نكرده.البته دارم آنتي ويروس پاندا را با چندين ويروس و تروجان و...ديگر نيز تست ميكنم ولي با اين اوصاف اميدواري چنداني به موفقيت آن ندارم.
اره خدایی خیلی قویه.من حتی با nod 32 هم سرچ کردم با اخرین اپ دیت ولی هیچ کدوم رو نشناخت.در هر صورت بازم ممنون
سلام
من مدتی است که کامپیوترم به ویروسی به نام win32/virut.U آلوده شده و هیچ جوری نتونستم پاکش کنم حتی با nod32
از دوستان کسی می تونه منو راهنمایی کنه که چه جوری باید پاکش کنم
مرسی
دوستان اگه ممکنه کمکم کنید.نمیدونم این چه کرمیه افتاده تو سیستمم!من دیروز یه فایل کدک ویدئو دانلود کردم به اسم : access video codec v1.4 که بعد دانلود یه بار با انتی ویروس کسپر اسکای چک کردمش وبعد که مشکلی پیدا نشد! نصبش کردم ولی متاسفانه.....
الان یه سری اشکالاتی رو سیستم بوجود اومده که من بهشون اشاره میکنم و ازتون خواهش میکنم کمک کنید
اول از همه اینکه بعد از بالا اومدن سیستم یه پیغام روی صفحه میاد که ظاهرا از ویندوز سکیوریتی الرت هست ومیگه که ویندوز دچار حمله ویروسی شده و برای پاک کردن ویروسها به این ادرس برو:
همینطور یه دایره قرمز با یه ضربدر هم اون پایین دایم چشمک میزنه و همین پیغامو میده.ولی نمیدونم واقعا از خود ویندوزه یا ویروسه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما برنامه udefender یا ultimate defender رو معرفی میکنه برای از بین بردن ویروس؟
ایا واقعا این برنامه ضد ویروسه یا خودش ویروسه؟
بعد اینکه هوم پیج اینترنت اکسپلورر رو گذاشته رو صفحه :
و هیچ رقمه هم نمیشه تغییرش داد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سه تا ایکون به اسامی :
Spyware&Malware Protection و به ادرس :
Privacy Protectorکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Error Cleanerکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم روی دسکتاپ و قسمت فیوریت لیست اضافه شده.
این اخطارها همینطور پشت سربا فاصله 30 ثانیه هم میاد و در این حالت هم قسمت cpu usage بطور 100% پر میشه.
نمیدونم چیکار کنم با کسپر اسکای – تروجان ریموور- دکتر اسپایور و اسپای امرجنسی 2007 هم چک کردم.چیزی پیدا نمیشه.
توروخدا بگید باید چیکار کنم؟
همون كارهايي كه براي zeos توضيح دادم را شما نيز از ابتدا انجام بديد.در ضمن از آنتي ويروس كاسپر هم استفاده كنيد ضرر نميكنيد..
من رو یه سیستم دیگه هم امتحان کردم همینطور بود
(پست 1176#)
کسی تجربه ای نداره ؟
جالبه که این درست با ایراد پیدا کردن باطری(mp3 player) من متقارن شده ! (که قبلا واسش تاپیک زده بودم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از دیروز ه کانکت شدم..دیدم یه آیکون که یه ضربدر قرمزه و داره چشمک میزنه به برنامه های فعال دیگم تو ویندوز اضافه شده طولی نگشید که ویندوز پیام داد که سیستم ویروسی شده و باید برید آنتی ویروس بگیرید جهت اطلاع آنتی ویروس من nod32 و فایروالم comodo بود...
با اینکه این پیغام به شدت مشکوک بود این ریسکو کردمو روش کلیک کردم بعد یه صفحه باز کرد که میخواست اسکن کنه ...دفعه های اول که نزاشتم این کارو بکنه اما دیگه انقدر ایت error اومده که کلافه کننده بود مجبورا روش کلیک کردم و گذاشتم صفحه ی باز شه یه برنامه خواست دانلود کنه که وقتی خواستم دانلود کن طبق حدسم نود32 به عنوان ویروس شناختش.....
حالا که comodo ,nod32 پاک کردم kis ریختم اونم نتونست هسچ کاری بکنه هنوز این error میاد باید چکار کنم؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)