فایل Config کجاست ؟؟
فایل Config کجاست ؟؟
بچه ها من برای اون مشکل قفل کردن هادسون وقتی مشت می زنه هر کاری که پیشنهاد شد انجام دادم بازم حل نشد . کسی راه دیگه ای نداره ؟
سلام برا منم همینجوری شد این پچ پایینی رو نصب کردم درست شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای منم همین طور به احتمال زیاد مشکل از کرک میتونه باشه مثل مافیا پس باید دنبال یه کرک سالم بگردیم.
نه متاسفانه با این پچ هم کارم راه نیافتاد![]()
بازی خیلی لگ دارم
ضد حاله
چیکار کنیم؟
من با سیستمم COD6 رو با حداکثر گرافیک به راحتی بازی میکردم
اولین پچ بازی این مشکل رو به هیچ وجه حل نمیکنه... به احتمال زیاد در پچ دوم این مشکل برطرف میشه.
اگه بعد نصب پچ, مشکلتون زده و برطرف شده, این اطمینان رو میدم که ربطی به اون پچ نداشته... چون برای خود من هم این مشکل فریز شدن هادسون پیش اومد در حالی که پچ اول بازی رو قبل از شروع بازی نصب کرده بودم.
فقط یه راه حل موقت برای این مشکل وجود داره که اونم تنظیم کردن اجرای بازی قبل از مشتن خوردن, به صورت Windows Mode هستش و غیر اون هیچ (البته تنظیمات رو هم باید در حداقل قرار بدین)... بعد از رد شدن اون قسمت به حالت فول اسکرین بازی رو برمیگردونین و تنظیمات گرافیکی رو هم به حالت قبل در میارین.
این مورد فریز شدن هادسون, از کرک نیست بلکه از خود بازیه. (نسخه های ارجینال)
چند پست بالاتر روش های موقت حل این مشکل رو عنوان کردم.
یکی نیست بگه چیکار کنم؟؟؟![]()
فکر میکنم Viktor Reznov در نسخه پنج بازی انگشتش رو از دست داده ( توی این عکس که اصلحه رو درست گرفته)
اینم مشخصاتش
Appears in: Call of Duty: World at War,
Call of Duty: Black Ops[1]
Rank Sergeant (Call of Duty: World at War), Unknown (Call of Duty: Black Ops)
Affiliations: 3rd Shock Army, 62nd Rifle Division (Stalingrad) Studies and Observations Group (Black Ops)
Status Alive
Weapons: Unknown
ولی اینجا باز جوگیر شده
سلام
اینجور که من فهمیدم بازی قابلیت LAN هم داره!درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)