آندرانيك هم بهترين بازيكن ميدان شد
تو بازی اول اعصابش خورد بود که چرا به عراق نمی تونیم گل بزنیم بعد از گل هم خوشحالی نکرد یعنی عراق چیه که کله پاچش باشهامروز هم می خواست کاملا امارات رو تحقیر کنه که چی؟ سوراختون کردیم
( گویا من واسه خودم یه پا روانشناسم خبر نداشتم)
خیابانی که همون دقایق اول شروع کرد ! قرار بود اسم تیم دوم رو نیاره دیگه !فکر کنم دقیقه 5 بود که ...
تویه این بازی غلامرضا رضایی به نظر من بهترین بود ! رویه هر 3 تا گل سهم داشت ، حالا چرا آندرانیک ؟ نمی دونم !
بچه ها این عکس رو تو ویکیپدیا یافتم! آخرین تیم قهرمانیمون در جام ملت های آسیا! به امید اینکه تیم ملی این دوره بعد از سال ها دل یه ملت رو شاد کنن!
داور خيلي تخم سگ بود. اعصاب همه رو به هم ريخت 90 درصد تصميماتش اشتباه بودافشين بدبخت كاري نكرد كه اخراجش كرد؟ فكر كنم به جاي كره جنوبي مال كره شمالي بوده. بي شرف بي همه چيز و ... (بدترين فحشي كه توذهنتونه جاي اين ... بذارين آخه لايقشه)
روز شنبه پدر هموطناتو در مياريم. طوري دهنتونو سرويس كنيم كه شلوارتونو نتونين بكشين بالا.
شک نکنید قهرمانیم
پ ن:آقا من بدجوری ضایع شدم تو نظر سنجی چون زده بودم ایران از گروهش بالا نمیاد![]()
تبریک به همه دوستان
این همون تیمی بود که تو گروهی که با ایران بود ( مقدماتی جام جهانی 2010)تنها 1 امتیاز گرفت که اونم مساوی با تیم ایران بود ( سرمربی دایی )
خوشحالم که ایران مقتدرانه صعود کرد ... خوشحالم که قطبی جواب محکمی به بد خواهانش داد
بله
قطبی تیم رو با 3 برد پیاپی (که البته تنها تیمی بود که 3 برد تو مرحله مقدماتی داشت )رو به عنوان تیم اول تحویل داد
اما بعضی که همه خوب میشناسنشون (دایی) تیم رو بین 5 تیم چهارم تحویل دادن والته امارات هم 1 امتیاز گرفت که همون امتیاز از تیم دایی بود
اما دایی مثل همیشه که به دیگران حمله میکنه تو برنامه 90 به قطبی حمله کرد و البته شهید وجانباز( عزیزانی که برای همه عزیز هستن) رو تو سر قطبی کوبید وسعی در این داشت تا نتایج بسیار بد خودش رو اینجور با گفتن این جملات تو سر قطبی بکوبه( البته یاد ش رفته بود که قبلا خودش چه جوری وبا رابطه با چه کسانی به مربی گری تیم ملی رسیده بود ) ، اما خدا رو شکر قطبی بدون ... بازی جواب دندان شکنی به این اقایون داد که تو مربی گری تمام رکورد های بد رو شکستن.
مطمئناً الان بعضی ها از عصبانیت نمیدونن چکار کنن ولی یاد شون باشه قطبی با اقتدار تیم رو اول کرد نه با ریختن زبان وسیا کردن مردم !!
Last edited by manreza71; 19-01-2011 at 21:58.
مصاحبه قطبی رو ندیدم . چی گفت مگه ؟!
.
آفرین به دلیر مردان ایرانی
ولی بچه ها باز هم ما تو دفاع مشکل داریم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)