دوستان نمیشه برای آپدیت مثل گوشیهای نوکیا Frimwire رو دانلود کرد و توی پوشه مختص به برنامه آپدیت Paste کرد و بدون اینکه خود برنامه دانلود کنه آپدیتش کنه!؟
اگر اینطور باشه خیلی بهتره...چون با IDM و برنامه های مشابه سرعت دانلود بالاتره و بهتره....
دوستان نمیشه برای آپدیت مثل گوشیهای نوکیا Frimwire رو دانلود کرد و توی پوشه مختص به برنامه آپدیت Paste کرد و بدون اینکه خود برنامه دانلود کنه آپدیتش کنه!؟
اگر اینطور باشه خیلی بهتره...چون با IDM و برنامه های مشابه سرعت دانلود بالاتره و بهتره....
اگه بتونی تو اینترنت دقیقا firmware گوشی خودتو بدست بیاری ( کشور،برند،بروز بودن از نظر اپدیت سرویس) امکان پذیر هست.
واگر نه که باید دیبرند کنی و روش هم در ---------.ir موجوده!!
آقایون X10 یه سوال: کیفیت صفحه این گوشی چطوره؟ راضی هستید؟ دربارش یه کم توضیح بدید. چون من از وقتی که با AMOLED کار کردم دیگه TFT رو عددی نمیبینم... ممنون میشم جواب بدید
من super amoled هم دیدم ، والا این جوری که شما می گی نیست!!!TFT رو عددی نمی بینی دقیقا یعنی چی؟یعنی مهندسین apple , sony عقلشون به این چیزی که شما می گی نرسیده تو x10 یا iphone4 چهار از TFT استفاده کردن؟؟پس مطمئنا کیفیت بالایی داره!!
حالا بحث مصرف باتری چیزه دیگه ای هست!!!
دوستان عزیز نظری در مورد ویدئو آندروید 2.1 بر روی X10 ندارید ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام..
آقایون یه سوال بسیار بسیار مهم و حیاتی داشتم....
GSMARENA نوشته این گوشی DLNA داره.
اول:
DLNA مخفف Digital Living Network Alliance است که ترجمه تحت اللفظی فارسی آن میشود "اتحادیه شبکه زنده دیجیتالی". اما واقعاً معنی این عبارت چیست؟ در واقع DLNA استانداردی است که توسط تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی استفاده میشود تا برای لوازم الکترونیکی موجود در یک خانه، امکان به اشتراک گذاری محتویات رسانهای دیجیتالی (مانند فیلم، عکس و موسیقی) در یک شبکه خانگی بوجود آید. بعبارت ساده تر، اگر دستگاهی را با این حروف و لوگو دیدید بدانید که این دستگاه قادر است محتویات دیجیتالی دستگاه دیگر (مثل موسیقی، ویدئو یا عکس موجود در کامپیوتر شخصیتان) را پخش یا محتویات دیجیتالی خود را در اختیار دستگاهی دیگر متصل به یک شبکه کامپیوتری، قرار دهد. بعنوان مثال اگر سینمای خانگی شما به این سیستم مجهز باشد با اتصال آن به کامپیوتر شخصیتان از طریق شبکه میتوانید موسیقی، فیلم و عکسهای موجود در کامپیوترتان را به سینمای خانگی فرستاده و آنها را مشاهده یا بشنوید.
برخی از نرمافزارهای سازگار با DLNA عبارتند از:
ArcSoft TotalMedia 3.5برخی از سختافزارهای سازگار با DLNA عبارتند از:
CyberLink Media Server 2
PlayON from MediaMall
TVMOBiLi - A free DLNA/UPnP Media Server for Windows, Mac OS/X and Linux
Windows Media Player 12
Sony Playstation 3
Microsoft Xbox 360
Sony Roomlink devices
Hewlett Packard Media Vault home servers
Nokia Cell Phones: N95 N95_8GB N80 N93 N93iبرای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
منبع : وبلاگ کامبد
به لیست بالا TV LED هم اضافه کنید.. دوستان چجوری راهش بندازم
بسیاری از دوستان تفاوت بین TFT و AMOLED و Super AMOLED رو نمی دونند
واین امر باعث سردر گمی در انتخاب گوشی و اسیر تبلیغات کاذب شدند
دو تصویر (کلیپ) زیر همه ی آن چیزی که به آن نیاز داید را روشن می کند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو یو ... تیوب است
و اما نتیجه گیری که در پایان دو تست بالا بدست آمد
1. سامسونگ (گلکسی اس)
2. سونی اریکسون(ایکس 10)
3. اچ تی سی (دیزایر)
واین با توجه به به کار گیری کمتر رنگ در ایکس 10 می باشد که به دلیل ضعف در توانایی خواندن
16 میلیون رنگ توسط سیستم منسوخ شده 1.6 می باشد
اما مهمترین نکته در این تست کیفیت و خوانایی ایکس 10 در آفتاب است که حتی در برابر
گلکسی جایگاه مناسبی کسب کرده و در آینده نچندان دور با ارایه نسخه 2.1 اندروید
جایگاه بهتری نیز کسب می کند.
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام..
دوستان من داشتم تو دانشگاه سعی میکردم به وایرلس وصل بشم (اون روز قطع بود) یه پسره (که اونم محل بهترین سیگنال وایرلی رو مثل من کشف کرده بود) اومد بهم گفت گوشیت چیه؟ (از دور دیده بود) وقتی اومد نزدیک و اسکرین یا به قول بعضیها ال سی دی رو دید یهویی گفت وووووهه چه ال سی دی ای!!!!
خلاصه کل کل گوشیها شد.. تنها چیزی از گوشیش که تونست بهش بنازه تاچش بود که اون هم راستش من خیلی تفاوت ندیدم اما اون پسره میگفت مال خودش بهتره.. حالا از بحث دور نشیم... اسکرینها رو توی حالتهای مختلف برایتنس تست کردیم.. چند تا عکس رو مشترکا روی ال سی دی ها تست کردم.. عکسهایی که دارای جزییات زیاد بودن. حتی یه ویو رو با دوتا دوربینها گرفتیم.. توی آفتاب، توی سایه، توی سالن، توی تاریکی و ... مقایسه کردیم.. نتیجه این شد که:
1. آقا سامان که تو اولین پست یه سری عکس گذاشته کاملا حقیقی اند. باور کنین.. من از نزدیک لمس کردم این قضیه رو..
2. Xperia X10 یکی از بهترین اسکرینهای موبایل بازار رو روی خودش داره حتی همین الان که 65000 رنگه از خیلیها سره..
راستی نگفتم گوشی یارو چی بود.......... iPhone 3Gs با این همه ادعا و تبلیغات.. بابا به خدا پیکسلهاشو میشد شمرد اینقد درشت بودن...
اون سه تکنولوژی اسکرین هم که Meha توی پست قبلی گفت دلیل بر کیفیت نمیشه، که مثلا گوشی ای که AMOLED هست حتما کیفیتش از TFT بالاتره. همونطور که در نتیجه مقایسه میبینید X10 از Desire بهتر بوده. در واقع هم base همه اونها همون TFT هست.
کیفیت به عوامل زیادی بستگی داره از جمله سایز پیکسلها (که روی رزولوشن تاثیر میذاره)، کیفیت ساخت پیکسلها، نور Backlight (توی LCD و TFT) ، تعداد رنگهای هر پیکسل (3 رنگی یا 4رنگی) و .....
تفاوت اساسی این تکنولوژیها توی مصرف انرژی و آدرس دهی پیکسلها برای پایین آوردن Delay هست. والا حتی میشه LCDای ساخت که از SuperAMOLED هم سر باشه اما خوب 2ساعته باتری رو میخوره قطرش هم 10cm میشه![]()
Last edited by Eng.Mohammad; 08-08-2010 at 01:16. دليل: همینجوری:)
دیروز 17 مرداد همیطوری زنگ زدم قیمت گوشی سوال کردم
فروشنده ایطوری گفت X10 مشکی فول پک 546 هزار تومان
ها... همیطوری
قیمت پک ناقص الخلقه هم میپرسیدی خوب.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)