دوستان من بازی رو گرفتم لطفا value مربوط به مرحله یک و پست اموزشی استفاده از رو لطف کنید.
دوستان من بازی رو گرفتم لطفا value مربوط به مرحله یک و پست اموزشی استفاده از رو لطف کنید.
اقایون کسی میتونه به ما کمک کنه؟
بازی یجا گیر گیر کرده جلوتر نمیره .میخواستم بدونم مشکل از کرکه یا چیزه دیگه
مرحله 9 اونجایی که مسابقه میدی .باید 3 تا flag بیاری.3 تارو میارم اما وقتی سومیو میارم مینویسه you have won the game بعد هیچی نمیشه
خواهش میکنم کمکم کنید
دوست من من دانلود کردم فایل دانلودی مثل این هست ولی 3 یا 4 تا فایلی بنام save هم داره.....
ادامه کارها هم انجام دادم نمیشه..... خدااااااااا![]()
فايل هاست کلا جايگزين ميشه که کار درستي نيست !!!
مثلا براي من حتي براي کرک برنامه Alcohol که براي رايته نيز جهت کرکش و جلوگيري از وصل شدنش به سرور خودش (که اگه بشه برنامه خراب ميشه) نيز موجوده و خيلي مثال ها مثل اين ...
شايد کاري کردند که فايل اديت بشه که فکر نميکنم چون چند تاشون رو بررسي کردم ...
به هر حال اگه بگيد براي کدوم شرکته خوب ميشه ...
اخه يکيشون عين همين بود که تا مرحله سه ميرفت و مشکل داشت ...
من چک کردم مشکلی نداشت الانم مرحله 4 هستم بازی رو هم از سرزمین گرفتم
سلام به همه
من تو اولین لول بازی گیر کردم یعنی نمی دونم باید چی کار کنم .
وقتی واسه اولین بار می ره پیش پدرش و یه معموریت بهت میده به نام "paperboy" باید چی کار کنم ؟
هیچی رو نقشه نمی یاد که برم سمتش !
بعدش هم وقتی میرم بالا برج ها چرا شهر رو باز نمی کنه ! و تعداد مپ آپدیتام رو 2 می مونه ؟
لطفا سریع پاسخ دهید دوستان .![]()
Last edited by hadi h; 10-04-2010 at 08:30.
سلام
من هم مشکل دارم تو مرحله اول که باید نامه رو برسونم
یکی کمک کنه
سلام
خواهشا یکی آخرین لانچر + سرورو قرار بده .. مشکل ما هنوز پا برجاست .....ممنونم
سلام
همه این مشکلات از ولوز شما باید آخرین ولوز رو بریزید.
بفرمایید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من 28 تا از کدک ها را پیدا کرده ام حالا مونده فقط دو تاش .البته مرحله اخرش هستم وقتی میرم ویلا اون اتاقی که کدک ها را به دیوار میچسب.نیم جلوش هاله از نور است و دختره میگه یک مرحله شاید مونده و تو میتونی کدک ها را از روی نقشه پیدا کنی من به تمام شهر ها رفتم اما توی نقشه شهرها نشان کدک پیج ها نبود چون بیشترشو من جمع کرده بودم من فقط یک مرحله را نرفتم و اون یک از 6 مرحله برداشتن نشان از قبر بود که اعصابم را بهم ریخت .
حالا این دو تا کدک وامونده را چطور من پیدا کنم تا به مرحله اخر برم
با تشکر
اینطوری باید بری پرچم 1و2 تو پرچم 3و4 رقیبت پرچم 5 هم مسلما تو حتما باید به این ترتیب باشه
ببین دوست عزیز من حدس میزدم درست نشه شرکتی که تو dvd رو ازش خریدی فقط برداشته با install shield یه فایل نصبی ساخته که فقط فایل محل نصب بهش داده شده و بس اینا اصلا نمیدونستن ac2 دو جا نصب میشه یکی محل نصب یکی لانچر اونا لانچرو تو setup نزدن پس باید dvd تو بی خیال بشی من یه جایی رو که خودم اینترنتی خریدم میشناسم نسخه 9 زبانه 14 سکانسی میخواستی یه پ.خ بده من لینک بدم بهت اون فایل های سیو هم اصلا مهم نیست اونجا باشن یا نباشن
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
شما از خط پنجم آموزش امضا value رو بگیر وبریز تو پوشه ای که server.exe هست
تا حالا فکر نمیکنم کسی رو xp64 نصب کرده باشه شما یه 7/ 32 بریز از عالمو آدم راحت شو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)