آقای آیکیو
پست عهد بوق ما رو نقل قول کردی چی رو ثابت کنی![]()
آقای آیکیو
پست عهد بوق ما رو نقل قول کردی چی رو ثابت کنی![]()
وای نمیدونستم pass و اشتباه وارد میکردم!!!
ممنون از راهنمایی هاتون
اینو که همه استادن![]()
نقل قول کردم که احمق بودنت رو ثابت کنم
لطفا رعایت کنید این چه حرف هایی که میزنید حالا یکی یه چیزی گفت شما به دل نگیر![]()
عصبی خودتی و حرف دهنت رو بفهم تو هم از صبانتی هایی فقط فکر جیبتون هستین و ارزش نداره کل کل با صبانتی ها من یک عالمه تماس با تهران و اهواز داشتم حتی آقای درخشان همتون رو کوک کردن چون شارژ رو میبره شرکت میندازین گردن ویروس یا -- یا سیستم خنده داره مرگ بر صبانت
من 2 ماهه مشکلم اینه 15 ایمیل دادم 3 هفته تماس با تهران و اهواز داشتم 5 روز مداوم یوزر پسورد رو به شرکت فارا اهواز دادم ولی رسیدگی نمیکنن سرعت شبانه 0 و 2 و روزانه جدیدآ 0 و 7 هست و فکس دادم 2 بار و شما بگو چکار کنم 8 گیگ شارژ من پریده حتی حاضر نیستسن یوزر پسورد رو میدم چک کنین مشکل باز از منه خنده داره و حتی گفتم بهش دانلود کن ببین کم میشه شارژ 2 برابر اما این کار رو نکرد نماینده اهواز و حتی تهران آقای درخشان هم مشکلم رو به قسمت مربوطه نداد چون لجباز بود حرف خودش بود تنها ویروسه اگه بدم به بخش مربوطه هم ممیگن ویروسه شب تا صبح 30 مگابایت هم دانلود نمیشه
شماره مدیریت صبانت رو بده با این حال به سازمان مقررات رادیویی شکایت کردم بینم چی میشه
آره شنیدم شاتل سرعتش شبانه 60 هست من هم ماه آینده میرم شاتل![]()
کدوم شهری؟
داری اشتباه میکنی چون خودم همین ماه قبل از شاشتل کوچ کردم یک سر بزن تاپیک شاشتل ببین چه خبره.
اگر استاد بود که نمی پرسید. فکر کنم اینجوری از اعتبار روزانش هم کم نشه تا صبا باشه که به حرف کاربراش گوش بده.
من اهواز هستم مخابرات منطقه آزادی
مرگ بر صبانت
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
اعتراض به صبانت
برای شکایت به سازمان تنظیم مقررات رادیویی
ما پیروزیم چون حق با ماست
امضا کنندگان این طومار اعتراضی 850 نفر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)