دوست عزیز در مورد رام واسه این گوشی :
اگر به نمایش و یا منوی فارسی و همچنین صفحه کلید فارسی نیاز دارین تنها رامهایی که به صورت JPxxx می باشند زبان فارسی را ساپورت می کنند که توی همون سایت مورد نظر در قسمت رامهای عربی و آفریقا باید دنبالشون گشت که به رنگ قهوه ای هستند که فعلا واسه این گوشی موجود نیست
در مورد اینکه خودت می خوای گوشیت رو آپدیت کنی با استفاده از همون رامهای کذایی که در اون سایت هست من یه راهنمایی بکنم شما رو که به هیچ وجه به رامهای xxjf7 , xxjg5 ,xxjg6 آپدیت نکن چون گوشیت کاملا بهم می ریزه و مثلا دیگه قسمت notification رو نمی بینی یا اینکه صفحه کلیدت کاملا سیاه می شه
این رو می گم خدمتتون چون خودم امتحان کردم در ضمن هر کدوم از این رامها یه فایلی رو همراه پکشون ندارند که همین باعث ناقص آپدیت شدن گوشی و اشکالات بعدی می شه
در مورد مشکل مموریتون :
من این مشکل شما رو توی این گوشی نداشتم ولی توی گوشی 5800 داشتم یعنی بعضی مواقع گوشی هنگ می کرد و مموری و تمام فایهام خود به خود پاک می شدند من اون مشکل رو با آپدیت گوشیم حل کردم
شما باید اولا مموریتو عوض کنی و یه مموری دیگه با یه مارک دیگه رو روی گوشیت امتحان کنی اگه باز هم این مشکل پیش اومد باید به هر نحو گوشیت رو آپدیت کنی تا این مشکلت حل بشه
ممنون