اگه لیگ دو تا بشه اونوقت یک مشکل داریم که اون یکی لیگ رو کی اداره کنه .
اگه لیگ دو تا بشه اونوقت یک مشکل داریم که اون یکی لیگ رو کی اداره کنه .
خب خودت گفتی هر لیگ نهایتا 4-5 گیمر داشته باشه.خدایی بخاطر عدم دسترسی به اینترنت پرسرعت حالا هر نوعی که حساب کنید من نمیتونم زیاد کانکت باشم وگرنه یکیش رو به عهده میگرفتم.
حالا اگه همه توی یک لیگ باشن مگه چی میشه؟روزی یک بازی باشه متوسط هر کس میشه سه رز یکبار.میتونیم بسته به حضور بچه ها کم و زیادش کنیم.
اگه کسی پیدا نشه که کارهای اون یکی لیگ رو بعهده بگیره تنها راه همینه منم امشب همین فکر به ذهنم رسید یعنی هر هفته رو توی دو یا سه روز انجام بدیم .
حسین الان میدونی حدودا چند نفر قطعی هستیم؟شاید امشب بتونیم خیلی موارد رو حل کنیم.
حدود 9 نفر اگه مسنجر داری منو اد کن تا سریعتر صحبتها رد بدل بشه.
نه من دارم راهی خلاص شدن از این دایل آپ لعنتی پیدا میکنم.صدتا انجمن دارم میخونم همه دارن بدو بیراه به این وضع اینترنت میگن.بگذریم...
توی پروفایلت آدرس ایمیل ننوشتی.پیغام خصوصی بهت میدم ادم کن.مرسی...
علی جان ظاهرا چاره ای نیست فقط باید بازیهای هر هفته رو توی دو یا سه روز انجام بدیم .
حسین جان بالاخره چه تصمیمی می خوای بگیری؟
اگه مثلا ده تیم دوستان باشن بازیهای رو در رو زیاد میشه.باید یه کمی در مورد بازیهای رو در رو الان بیشتر صحبت کنیم تا بهتر بشه.
سلام
این لیگ فکرمو خیلی مشغول کرده . چون تعداد کاربران الان خیلی زیاده ( الان بیشتر از 10 نفر هستیم ) هنوز به نتیجه ای نرسیدم که چیکار کنیم . من از بچه ها انتظار دارم درمورد این مساله به من کمک کنند تا بشه لیگ رو زودتر و با کیفیت خوب برگزار کنیم . منظورم کارهای عملی نیست منظورم اینه بقیه هم بیان و نظرشونو در مورد این مشکل اعلام کنن تا یک راه حلی پیدا کنیم .
راستی کسی اینجا آپشن فایل 1.3 پچ sm patch رو نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)