بابا بیخیال !!
اینقدر نرید زیراب سرعت 256 بزنید تا سرعت اونم کم کنن!!!!
فعلا 256ها دارن حال میکنن .
ناگفته نمونه که من خودم 512 دارم .![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بابا بیخیال !!
اینقدر نرید زیراب سرعت 256 بزنید تا سرعت اونم کم کنن!!!!
فعلا 256ها دارن حال میکنن .
ناگفته نمونه که من خودم 512 دارم .![]()
یه سوال از مخابراتی ها داشتم من کارکرد کلی را دیدم متوجه شدم مبلغ نهایی حاصلضرب (حجم مصرفی تقسیم بر ترافیک مجاز) در حداقل تعرفه هست؛ حالا اگر در طول دوره کمتر از ترافیک مجاز مصرف کنیم در قبض پایان دوره هم مثل میان دوره به میزان مصرف میاد؟
دوستان این ساسک من قطعه کلا ، هرچی تلاش میکنه وصل نمیشه که نمیشه آخه چرا ؟
دوستان فک کنم تعرفه ها تغییر کرده برای من ترافیک روزانه رو از ساعت 6 محاسبه میکنه نابودم کرده
فکر نکنم بتونه همچین کاری کنه! شما مطمعنی؟ (البته اینا همه چی از دستشون بر میاد!) از من فعلا به همون صورت قدیم هست (1 تا 7 صبح)
512 سرعتش ردیف شد؟ یکی از آشناها میخواد بگیره، همینطوری مونده بنده خدا...
حاجی باور کن از ساعت شیش حساب میشه من آخه حساب کتابه ترافیکمو همیشه داشتم چون این چندر غاز ترافیک مثه برق و باد میره همیشه حواسم بود که زیاد استفاده نکنم که تا آخر ماه ببرم اما الان تو این چند روز که از آذر میره نزدیکه دو گیگ استفاده شده با اینکه من تو روز زیاد نمیرم اولش فکر کردم یکی داره از اینترنتم استفاده میکنه بعد رفتم از سایت ریزکارکرد گرفتم دیدم نه بابا هیچکس استفاده نکرده ولی از ساعت شیش تا هفت روزانه محاسبه شده تقریبا تو هر ساعت 200مگ دانلود کرده که تو این چهار روز شده 800مگ
ماهه قبلم من نزدیکه سه گیگ اضافه دانلود کردم بدونه اینکه بدونم
اینم عکس از ریز کارکرد به تاریخ و ساعت و روزانه و شبانه دقت کنید
![]()
من الان زنگ زدم پشتیبانی، گفتند هیچ تغییری نکرده وکماکان از 2 تا 7...اما منم یکم بی رویه شارژم کم شده...حدود دو گیگ همین دو سه روزه...
+این شات ریزکارکرد رو از کدوم قسمت گرفتی؟ برای من این شکلی نشون نمیده...این کلمه مجاز وجودنداره...ظاهرش فرق داره
من از سایت قدیم ریز کارکرد گرفتم
در ضمن برا من از ساعت یک شبانه محاسبه میشه تو همون تصویری هم که گذاشتم هست
درست...تنها چیزی که به ذهنم میرسه شاید مال بچه های قدیم شده باشه یک تا شش!(همون 5 ساعت)...
برای من که سایت قدیم از یک حدی که میگذره اشتباه میزنه...شما تو سایت جدید هم چک کن.
نمیدونم والا! ولی از من کماکان به همون صورت قدیم هست...
سایت قدیم:
سایت جدید:
Last edited by I-Tech; 25-11-2012 at 19:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)