تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 1049 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219619 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اینم یه طرح هوینجوری

بله این میز مال شرکت جلیسه انصافا هم میزهای خوب و با کیفیتی داره قیمت هاشون هم مناسبه سایت چاره هم همشو داره.

2. 3 کاربر از amadjoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

پست های صفحات قبل در مورد دیزاین نامناسب سری تودوروکی بحث شده و آنقدر از بد شکلی آن و نا فرم بودنش گفته بودند که بعضی منصرف از خرید این سیستم بسیار خوب (به نسبت قیمت آن) شده اند.
    عکس مدل RS30 که بدون پلیر آن را خریدم همراه با LCD 47 LG گذاشته ام. عرض میز 120 است و برای اینکه آمپلی جا شود مجبور به باز کردن پایه های آمپلی شدم.

سلام .

جای سابتون خوب نیست . اونو رو زمین و کنا باند سمت راستی بزارید .. در حالت فعلی ارزش هاش به میز منتقل میشه و اطلا اون کیفیتی رو که باید نمی ده

4. این کاربر از vchip بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه safarimr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام .

جای سابتون خوب نیست . اونو رو زمین و کنا باند سمت راستی بزارید .. در حالت فعلی ارزش هاش به میز منتقل میشه و اطلا اون کیفیتی رو که باید نمی ده
    همراه سیستم ضربه گیرهای تقریبا نیم کره کوچک بود که چهار گوشه زیر باند ها و ساب می توان چسباند و نسبتا مناسب است و اغلب از ولوم نزدیک 30 استفاده می کنم برای ولوم 60 هم لرزشی ندیدم .
    البته گذاشتن ضربه گیر زیر پایه های میز ممکن است مناسب باشد
    Last edited by safarimr; 24-05-2010 at 13:26.

6. این کاربر از safarimr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اینم یه طرح هوینجوری

بله این میز مال شرکت جلیسه انصافا هم میزهای خوب و با کیفیتی داره قیمت هاشون هم مناسبه سایت چاره هم همشو داره.
    من این میزو گرفتم خوبیش اینه که به اندازه سه‌تا دستگاه بزرگ یا بلند‌گو میتونی زیرش بچپونی و برای سیستم صدا میتونی بلندگوهای سنتر یا کوچیک رو هم زیرش جا بدی، کشوهای خوبی هم داره. فقط این جلیس بدیش اینه که آماده اینارو ندارن باید بدن کارخونشون برات بسازه و یکمی طول میکشه ولی 2 سال گارانتی و 10 سالم خدمات پس‌از فروش داره.

8. 5 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان در مشهد پایونر rs70 از کجا میشه خرید؟

داره خودمونی میشه saeidghodrati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]
    سلام اين مدل g10 jvc
    سينما خانگي جي وي سي هست كسي صداشو تست كرده قيمتش خيلي مناسبه
    اساتيد لطفا نظر بدن
    اقايون cuts و rayan و بقيه دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nokia_My_Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehrane Bozorg

پيش فرض

سلام به همه ی اساتید این تاپیک، میخواستم ببینم در حد 600-700 هزار تومن چه سیستمی رو پیشنهاد می کنید ؟
    HTP-RS30 , HTP RS-50 پایونیر چطور هستند ؟
    تو این رنج قیمت چیز بهتری هستش ؟
    در کل نظرتون در مورد برند Pioneer و دیگر برند ها چیه .
    ممنون .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

پست های صفحات قبل در مورد دیزاین نامناسب سری تودوروکی بحث شده و آنقدر از بد شکلی آن و نا فرم بودنش گفته بودند که بعضی منصرف از خرید این سیستم بسیار خوب (به نسبت قیمت آن) شده اند.
    عکس مدل RS30 که بدون پلیر آن را خریدم همراه با LCD 47 LG گذاشته ام. عرض میز 120 است و برای اینکه آمپلی جا شود مجبور به باز کردن پایه های آمپلی شدم.

دوست عزیزم . میز منم دقیقا مثل مال شما بود. ولی خوب من نمیدونستم که میشه پایه های آمپ و باز کرد . بنابراین 50 تومن دادم و از نمایندگی سونی تقی زاده تو تبریز یه میز دیگه خریدم. اینم بگم که میزمو 2 ماه پیش از پاناسونیک گرفته بودم همرا تلویزیونم ولی برام عوضش نکرد. فرق آدم با آدم یعنی این . اینو برای بچه های تبریز مینویسم تو چها ر راه شهناز نمایندگی سونی تقی زاده یه نفر هست به اسم آقای نساجی که واقعا یه مرد تمام عیاره . اگه تو این زمینه هامشکلی داشتین رو حرفش حساب کنین خیلی آدم مردم داری. البته این میزی که من خریدم . دیگه جای ساب نداره.چون اساتید گفتن که بهتره رو زمین باشه.د وست عزیزم من دیروز میزو آوردم و تا الان هم وقت نکردم سیمها واتصالات رو وصل کنم اگه براتون امکان داشته باشه چند تا عکس از اتصالات پشت دی وی دی و آمپ و باندا بذارین تا من فردا صبح سیستم رو وصل کنم. من آدم گرفتاری هستم و تو این زمینه هم زیاد وارد نیستم. من اون میزمو 210 خریده بودم . شما چند گرفتید ؟ البته بهم اون موقع 260 میگفت. منم بعد از وصل چند تا عکس برای عزیزان میذارم. واقعا ست خوشگلی شده . یه سوال دیگه بانداهای عقب رو میشه رو باندای جلو قرار داد؟ یا باید حتما عقب باشه؟

پاینده باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

درود دوست گرامی

مطلب شما زمانی صحیح هست که این سری از محصولات پایونر در یک بازه زمانی طولانی تر در اروپا و آمریکای شمالی هم ارائه بشند . به طور روال تمام کمپانی ها محصول ابتدا در آمریکای شمالی سپس در اروپا و بعد در آسیا و اقیانوسیه عرضه می شند این روال کلی نه این کمپانی و نه این محصول خاص بلکه یک قائده کلی هست .
    کنسولی که شما مثال زدید یک مورد خاص اونهم برای کشور ژاپن بود که سازنده محصول هست . دوست عزیز من بارها گفتم این محصول با این کیفیت خارق العاده و این قیمت پائین یک موهبت برای منطقه هست که می تونند کالایی رو که باید حداقل یک میلیون و دویست هزار تومان بپردازند با این بهای نازل و کیفیت فوق تصور دریافت می کنند . حالا از آینده نگرانه بودن این خرید و امکان استفاده با نسلهای بعدی پلیر ها و فرمت ها که بگذریم .
    هر کس با ظاهر و هیبت این محصول کنار می آد نباید شک و تردیدی در خریدش داشته باشه .
    با سلام خدمت دوست عزیزم

من هم با گفته های شما موافقم . این سیستم به نظر من نه تنها زشت نیست بلکه خیلی هم زیباست. من خودم وقتی سابش رو از جعبه در میاوردم مبهوت زیبایی و بزرگی و در عین حال دیزاین بسیار خوبش شده بودم . با این قیمت این سری rs واقعا محشره

پاینده باشید

14. این کاربر از pemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

دوست عزیزم . میز منم دقیقا مثل مال شما بود. ولی خوب من نمیدونستم که میشه پایه های آمپ و باز کرد . بنابراین 50 تومن دادم و از نمایندگی سونی تقی زاده تو تبریز یه میز دیگه خریدم. اینم بگم که میزمو 2 ماه پیش از پاناسونیک گرفته بودم همرا تلویزیونم ولی برام عوضش نکرد. فرق آدم با آدم یعنی این . اینو برای بچه های تبریز مینویسم تو چها ر راه شهناز نمایندگی سونی تقی زاده یه نفر هست به اسم آقای نساجی که واقعا یه مرد تمام عیاره . اگه تو این زمینه هامشکلی داشتین رو حرفش حساب کنین خیلی آدم مردم داری. البته این میزی که من خریدم . دیگه جای ساب نداره.چون اساتید گفتن که بهتره رو زمین باشه.د وست عزیزم من دیروز میزو آوردم و تا الان هم وقت نکردم سیمها واتصالات رو وصل کنم اگه براتون امکان داشته باشه چند تا عکس از اتصالات پشت دی وی دی و آمپ و باندا بذارین تا من فردا صبح سیستم رو وصل کنم. من آدم گرفتاری هستم و تو این زمینه هم زیاد وارد نیستم. من اون میزمو 210 خریده بودم . شما چند گرفتید ؟ البته بهم اون موقع 260 میگفت. منم بعد از وصل چند تا عکس برای عزیزان میذارم. واقعا ست خوشگلی شده . یه سوال دیگه بانداهای عقب رو میشه رو باندای جلو قرار داد؟ یا باید حتما عقب باشه؟

پاینده باشید
    نه شما نمی توانید بلندگو ها پشت رو جلو بگزارید صدا بد میشه مخصوصا این که یک سیستم نیمه حرفه ای هست

16. 2 کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •